Şimdi Ara

Tanıştığım kızlarla, arkadaşlık sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanal veya reel'de bir ortamda bulundugum tanıştıgım kızlarla, aramı soğutuyorum nedense.. Çirkinse veya hoşlandıgım bir kız değilse o kişiyle konusmak, buluşmak falan istemiyorum. Erkek arkdaslarımla dışarıda takılmak daha eğlenceli kasılmıyorum en azından. Bu yüzden sadece sevgili mi yapmalı sizce? kızlarla ilk baslarda samimi olup sonradan kendimden soğutunca, kendimi kötü hissediyorum.. Bu durum sizdede var mı?

• Aynisi bende de var yani soyle bulusup iki gun geziyoruz, surekli espri felan yapiyorum muazzam 2 gun geciriyoruz. Daha sonra ne yapsam yetmiyor guluyormus gibi yapiyor arada olmuyor soyledigim hicbir sey tatmin etmiyor kizi. 1 hafta sonra yollar ayrilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasso_15

Aynisi bende de var yani soyle bulusup iki gun geziyoruz, surekli espri felan yapiyorum muazzam 2 gun geciriyoruz. Daha sonra ne yapsam yetmiyor guluyormus gibi yapiyor arada olmuyor soyledigim hicbir sey tatmin etmiyor kizi. 1 hafta sonra yollar ayrilmis.

bizden başka kimsede yokmuş, baksana.. :D

biz anormal cocuklarız
  • Aman bize bulaştırmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reelde sıkıntı yok ama sanaldan tanıştığım bir kızdan 2-3 günde soğuyor, onunla bir daha konuşmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimiKié

Sanal veya reel'de bir ortamda bulundugum tanıştıgım kızlarla, aramı soğutuyorum nedense.. Çirkinse veya hoşlandıgım bir kız değilse o kişiyle konusmak, buluşmak falan istemiyorum. Erkek arkdaslarımla dışarıda takılmak daha eğlenceli kasılmıyorum en azından. Bu yüzden sadece sevgili mi yapmalı sizce? kızlarla ilk baslarda samimi olup sonradan kendimden soğutunca, kendimi kötü hissediyorum.. Bu durum sizdede var mı?

Çok iyi anladım hocam sizi aynısı bende de var.Ama yakın bildiğim arkadaşlarım mesela çok güzel olmayan dediğiniz gibi kızlarla vakit geçirmeyi çok seviyorlar.Ama benimde hiç hoşuma gitmiyor nedense.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimiKié

Sanal veya reel'de bir ortamda bulundugum tanıştıgım kızlarla, aramı soğutuyorum nedense.. Çirkinse veya hoşlandıgım bir kız değilse o kişiyle konusmak, buluşmak falan istemiyorum. Erkek arkdaslarımla dışarıda takılmak daha eğlenceli kasılmıyorum en azından. Bu yüzden sadece sevgili mi yapmalı sizce? kızlarla ilk baslarda samimi olup sonradan kendimden soğutunca, kendimi kötü hissediyorum.. Bu durum sizdede var mı?

Yeri geliyor kız muhabbetini özlüyor insan. Çirkinde olsa arayı pek soğutma çok nadir görüşürsünüz bi çay içersin hatta onun çevresinden bile kızlarla tanışmak için bi fırsat bile olabilir. Bence kimseye soğuk davranma, arkdaş edinmek güzeldir, yeri gelir anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.