Şimdi Ara

Tanışma faslı :) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 e geçtim lise2 lerden gözüme kestirdiğim bir kız var onunla tanışıp sohbeti kurmak istiyorum ama hani yanına gidip selam tanışalım mı? falan değil tesadüfen tanışma süsü verip kızı kendime bi şekilde bağlamak istiyorum ders notu falan karıştırmayın :) Tip normal 1.85 boy 75 kilo :D bahanelerinizi bekliyorummm

• ona çikolatalı süt ikram et, çikolatalı süte kimse hayır diyemez.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

ona çikolatalı süt ikram et, çikolatalı süte kimse hayır diyemez.

:) hiç tanımadığım kıza gidip al çükolatalı süt dersem başımdan aşağı döker onu malum türk kızı
  • sen çikolatalı sütün mucizevi çekiliciğini farketmemişsin dostum
  • Ya tamam iyi hoş ta kıza ne diye götürücem bu sütü :DDDDDDDDDDDDDDDD aklıma saçma şeyler gelmiyo değil
  • al sınıftaki kızla çıkmak nedir lan yapmayın hacı böyle şeyler. bizim sınıfta alt sınıftan bi kızla çıkan vardı dışladık çocuğu alimallah. sana da öyle yapmasınlar aman ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

Orijinalden alıntı: damagetolga

Lise 3 e geçtim lise2 lerden gözüme kestirdiğim bir kız var onunla tanışıp sohbeti kurmak istiyorum ama hani yanına gidip selam tanışalım mı? falan değil tesadüfen tanışma süsü verip kızı kendime bi şekilde bağlamak istiyorum ders notu falan karıştırmayın :) Tip normal 1.85 boy 75 kilo :D bahanelerinizi bekliyorummm

Dostum , elindeki. Kitaplari kizin kafasina firlat. Sonra beraber toplayalim de tokatla falan. Sonra arkasina gec vurdur. İste kizlar buna asla hayir diyemez

Tecrübe konuşuyor :)) Bu arada dışlanmam da kızın yaşıda önemli değil önemli olan bahanee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

al sınıftaki kızla çıkmak nedir lan yapmayın hacı böyle şeyler. bizim sınıfta alt sınıftan bi kızla çıkan vardı dışladık çocuğu alimallah. sana da öyle yapmasınlar aman ha

Gören de 20 yaşında adam 13 yaşındakinden hoşlanıyor sanır, 1-2 yaş lise çağında bir şey değildir hatta kız bile büyük olabilir, zaten kızlar genelde üst sınıflara bakar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lise 3 e geçtim lise2 lerden gözüme kestirdiğim bir kız var onunla tanışıp sohbeti kurmak istiyorum ama hani yanına gidip selam tanışalım mı? falan değil tesadüfen tanışma süsü verip kızı kendime bi şekilde bağlamak istiyorum ders notu falan karıştırmayın :) Tip normal 1.85 boy 75 kilo :D bahanelerinizi bekliyorummm

Dostum , elindeki. Kitaplari kizin kafasina firlat. Sonra beraber toplayalim de tokatla falan. Sonra arkasina gec vurdur. İste kizlar buna asla hayir diyemez

Tecrübe konuşuyor :)) Bu arada dışlanmam da kızın yaşıda önemli değil önemli olan bahanee :)

Ilık olma ihtimalin , erkek bir beygirin 1 metre şeyi olmasi kadar cok

ne saçmalıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

al sınıftaki kızla çıkmak nedir lan yapmayın hacı böyle şeyler. bizim sınıfta alt sınıftan bi kızla çıkan vardı dışladık çocuğu alimallah. sana da öyle yapmasınlar aman ha

Gören de 20 yaşında adam 13 yaşındakinden hoşlanıyor sanır, 1-2 yaş lise çağında bir şey değildir hatta kız bile büyük olabilir, zaten kızlar genelde üst sınıflara bakar

o paradoksu da çözebilmiş değilim doğrusu. erkek ortamında alt sınıftan bi kızla çıkandan pek hoşlanılmaz ama kız ortamında tam tersi

• Dışlıcak kadar kötü arkadaşlarım yok :)
  • Cinsel organımla boğarım seni de kabul ederse senindir
  • quote:

Dışlıcak kadar kötü arkadaşlarım yok :)

ama emin ol dışlanacak kadar kötü bir arkadaşsın
  • şaplak at

ensesine tabi
  • quote:

bahaneyi felan boşver.

eğer kızla tenefüslerde birkaç kez böyle göz göze gelmişsen kız az da olsa senden etkilenmişdir. yapman gereken şeyi kızı bir şekilde yanlız yakalamak ve yanına gidip aynen şunları söylemek: mrb(burda adını söyle ör: mrb ben hakan gibi) ne zaman dan beri sizi görüyorum fakat bir türlü gelip sizle konuşamadım senin için sorun değilse arkadaş olabilirmiyiz. biliyorum bu dandam düşer gibi oldu fakat yinede karar sizindir.

tecrübeyle sabittir lisede bu taktikle 4 kız kaldırdım

• Okul çıkışına dikkat et derim :)
  • quote:

yobaz detected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWNBXX -- 21 Ağustos 2013; 3:08:26 >
  • quote:

quote:

Dışlıcak kadar kötü arkadaşlarım yok :)

ama emin ol dışlanacak kadar kötü bir arkadaşsın

Hayır değilim arkadaşlarım bensiz hiç bişey yapmaz :)) konuyu sapıtmayın beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: listof

quote:

bahaneyi felan boşver.

eğer kızla tenefüslerde birkaç kez böyle göz göze gelmişsen kız az da olsa senden etkilenmişdir. yapman gereken şeyi kızı bir şekilde yanlız yakalamak ve yanına gidip aynen şunları söylemek: mrb(burda adını söyle ör: mrb ben hakan gibi) ne zaman dan beri sizi görüyorum fakat bir türlü gelip sizle konuşamadım senin için sorun değilse arkadaş olabilirmiyiz. biliyorum bu dandam düşer gibi oldu fakat yinede karar sizindir.

tecrübeyle sabittir lisede bu taktikle 4 kız kaldırdım

Tanışma niyetim belli olmasın diye belirtmiştim tesadüfe vurcam işi :) yinede saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.