Şimdi Ara

tanımsız smd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler isuzu mx2 cihaz içinde usb kartı var ve bu kartın usb portunun vcc bacağına resimlerdeki smd bağlı ne olduğuna dair hiç bir şey bulamadım patlamış bir şeyde olabilir ama herhangi bir patlama izi yok.mikroskop altında ve normal görünüm fotolarını ekledim.usb vcc pini nin başka bağlantısı yok bu parçanın ayağına bağlı.

tanımsız smd

tanımsız smd

tanımsız smd

tanımsız smd

• ilk akla gelen ESD koruması için kullanılan bir komponent olabilir şeklinde.

3 adet pin var. Diğer pinlerin başka bir yere bağlantısını (gnd, usb konnektör metal gövdesi vb) kontrol edin.

PCB tarafındaki montaj yeri ile ilgili fotoğraflarda eklerseniz çözüm için bir yararı olur. Özellikle yol bağlantıları belirgin olacak şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafet32 -- 7 Ağustos 2024; 21:37:22 >
  • usb port tamamen izole usb gnd entegrenin sağındaki kondastörlerden birinde d- d+ aynı şekilde doğrudan entegreye geliyor.

parça usb port ve sd kart soketinin arasında.pinleri siyah ve sarı ile işaretledim.sarı ile olanı tam bulamadım ama işaretli bölgedeki komponentlerde değer ölçülüyor

yazmayı unuttum usb port gnd si sadece entegreye geliyor kartın gnd si ile alakası yok.

entegre datasheet

https://eu.mouser.com/datasheet/2/196/CYPR_S_A0011122155_1-3004974.pdf

tanımsız smd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdivrik -- 7 Ağustos 2024; 22:17:58 >

• Bu parça yokken kart çalışıyormu?

Resimde parça referans no U16 görünüyor.

Malesef resim çok fazla yardımcı olmadı.

• usb bilinmeyen aygıt olarak bile tepki vermiyor.

kart usb kartı. takılı haliyle mx2 cihazın diğer kısmı ethernet üzerinden çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Smd Kondansatör Arızası?
    9 yıl önce açıldı
    zener diyot ve normal diyot farkı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.