Şimdi Ara

Tanımadığınız birine nasıl çıkma teklif edersiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayberk.

quote:

Orijinalden alıntı: spa®co

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: spa®co

Bakın şu şekilde yapıcaksınız:

Seni uzun zamandır takip ediyorum..her hareketin hoşuma gidiyor..herkese göre sen farklısın..ve böyle hissdiyorum..Ve seninle ciddi birşeyler düşünmek istiyorum..gibi

millet ne bilir böyle şeyleri..bu şekilde kızı ürkütmeden çıkma teklifini sunmu olursun dostum

oha lan ben bile ürktüm

Of hocam ya

Beğenmediniz mi?

Yoksa beni beğenmiyor musunuz?

Ozaman de ki: Senin Benimle Çıkmana Karar Verdim!

seni uzun zamandır takip ediyorum derken ?

adam derin sapık beyler

İnsanlar hoşuna gittiği dizileri arabaları hayvanları takip eder.. buda bunun gibi birşey.. ne var ki yahu. Amannn Görüş açısı farklı olmasın

• yazık ki insanlar artık forudma ciddi birşey bile soramıyorum.. bebeler doluşuyor gitgidie foruma..

hocam bu konuyu bende pek bilmiyorum.. bende bir kızdan hoşlanıyorum senin gibi ve aynen sadece ismini biliyorum, faceden buldum ekledim.. ama hala kabul etmedi.. o yüzden b,rşey diyemiyorum ama, biraz tanıdıktan sonra başlamak, söylemek en güzeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelLikeaShadow

gidilir kızın arkadaş grubuna karışılır veya ortak bulunduğunuz bir nokta bulunur sonra yanına gidilir birşeyler yaptığınız için konu çıkar ve o şey hakkında bişiler söylenir espri daha iyi etki yapar, muhabbet açılır konuşulur "ardından" facebooka eklenilir fakat fbden sohbet daha az devam ettirilir ama sanal olmayan sohbetiniz daha samimidir (kıza göre değişebilir bu ama sanal olmazsa daha iyi) sonra iyice kaynaşılır bu arada kızı etkilemek için bazı şeyler yapılır, bu şekilde biraz zaman geçirmelisiniz 2-3 hafta yeterli (eğer birlikte olabileceğiniz bir nokta yoksa facebooktan çok telefondan mesajlaşmak işe yarar) sonra kız tenha bir yere çağırılır "ben senden çok hoşlanıyorum" denilir kızda sana "bende senden" der orda işi pişirirsiniz
    ,"ben seni arkadaşım olarak görüyorum" der peki dersin ama arkadaşlığımız bozulmasın felan zırvalarsın 1 hafta sonra bütün bağınız biter , yada düşünmesi gerektiğini söyler ki bu olabilir demektir, ısrarlarla çıkarsın fakat uzun sürmez ilişkin

YAPTIM OLACAK

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus2002

quote:

gidilir kızın arkadaş grubuna karışılır veya ortak bulunduğunuz bir nokta bulunur sonra yanına gidilir birşeyler yaptığınız için konu çıkar ve o şey hakkında bişiler söylenir espri daha iyi etki yapar, muhabbet açılır konuşulur "ardından" facebooka eklenilir fakat fbden sohbet daha az devam ettirilir ama sanal olmayan sohbetiniz daha samimidir (kıza göre değişebilir bu ama sanal olmazsa daha iyi) sonra iyice kaynaşılır bu arada kızı etkilemek için bazı şeyler yapılır, bu şekilde biraz zaman geçirmelisiniz 2-3 hafta yeterli (eğer birlikte olabileceğiniz bir nokta yoksa facebooktan çok telefondan mesajlaşmak işe yarar) sonra kız tenha bir yere çağırılır "ben senden çok hoşlanıyorum" denilir kızda sana "bende senden" der orda işi pişirirsiniz
    ,"ben seni arkadaşım olarak görüyorum" der peki dersin ama arkadaşlığımız bozulmasın felan zırvalarsın 1 hafta sonra bütün bağınız biter , yada düşünmesi gerektiğini söyler ki bu olabilir demektir, ısrarlarla çıkarsın fakat uzun sürmez ilişkin

YAPTIM OLACAK

Aga ilk önce Kalp atacak!!!

Sonra dil dile, et ete değecek

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus2002

quote:

YAPTIM OLACAK

10 bin peşin, manitalar senin.

• "Çık benimle kadın" de sende ki bu maço tavrı görünce zaten erir biter...
  • hep biz erkekler atak yapacazya of of bendede var aynısında gül bile yolladım ama bana bakmıyor bu aralar daha teklif etmedim acele edersem olmıyacagını biliyorum tecrübelerimden hadi hayırlısı musjde duy sesimi seviyorum ulen
  • "10 kıza aynı anda teklıf edersın 1ı kabul eder."
    bu ısı garantıye alma kısmıydı

Olmaz dıye bırsey yok.herseyın bır yolu yordamı var.once yuzyuze konusmakta zorlanıyorsan facebooktan ekle.kabul etmezse tatlı dılle mesaj at.kabul ettıkten sonra kısa bı tanısma faslı olsun.tanısmadan sonra muhabbetı bır sure kes.artık o gunun aksamı olur , ertesı gun olur tekrar gır muhabbete.sıkmadan , yormadan cool takılarak muhabbet etmeye basla.bır an ılgı gosterıp ardından ılgıyı bıcak gıbı kesınce bu sefer kızlar sana gerı donuyor.kızın sana gerı donmeye basladıgı anda agır baslılıgını koru.sakın ıltıfat etme.senden hoslanıyorum vb muhabbetlere asla gırme.tanıstıktan bırkac gun sonra , kız senın art nıyetlı olmadıgını anladıgında kızı dısarda kahve ıcmeye davet et.davetın soylenıs tarzı su sekıllerde olabılır: "eger sen de ıstersen dısarda bır yerde bır kahve ıcebılır mıyız?" , "eger dılersen sana bı kahve ısmarlamak ısterım" , "bı gun bı yerde sana kahve ısmarlayabılır mıyım?" vs. kız olabılır derse guzel , olur derse daha da guzel , hmm dusunmem lazım derse ısın zor sakın ustune gıtme.olmaz derse de zaten pek nıyetı yoktur.bı kac gun sonra tekrar teklıf edersın.kararı degısmezse umıdı kesersın.

bu sekılde facede tanısarak 10un ustunde kıza kahve ısmarladım.bu da cıkma teklıf etmenın bır baska yontemıdır.ılla kızı karsına alıp benımle cıkar mısın dıyeceksınız dıye bırsey yok.bu tarz bı soylem zaten basıte kacıyor.kahve ıcerken bırbırınızı tanırsınız , tartarsınız.bulusma sonunda da tekrar gorusmek ısteyıp ıstemedıgını uygun bır dılle sorarsın olur bıter.hadı gecmıs olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 28 Ekim 2010; 1:22:09 >

• gel senle 3-5 çıkak mıkak,tabii yoksa bi çıktığın indiğin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

"10 kıza aynı anda teklıf edersın 1ı kabul eder."

Olmaz dıye bırsey yok.herseyın bır yolu yordamı var.once yuzyuze konusmakta zorlanıyorsan facebooktan ekle.kabul etmezse tatlı dılle mesaj at.kabul ettıkten sonra kısa bı tanısma faslı olsun.tanısmadan sonra muhabbetı bır sure kes.artık o gunun aksamı olur , ertesı gun olur tekrar gır muhabbete.sıkmadan , yormadan cool takılarak muhabbet etmeye basla.bır an ılgı gosterıp ardından ılgıyı bıcak gıbı kesınce bu sefer kızlar sana gerı donuyor.kızın sana gerı donmeye basladıgı anda agır baslılıgını koru.sakın ıltıfat etme.senden hoslanıyorum vb muhabbetlere asla gırme.tanıstıktan bırkac gun sonra , kız senın art nıyetlı olmadıgını anladıgında kızı dısarda kahve ıcmeye davet et.davetın soylenıs tarzı su sekıllerde olabılır: "eger sen de ıstersen dısarda bır yerde bır kahve ıcebılır mıyız?" , "eger dılersen sana bı kahve ısmarlamak ısterım" , "bı gun bı yerde sana kahve ısmarlayabılır mıyım?" vs. kız olabılır derse guzel , olur derse daha da guzel , hmm dusunmem lazım derse ısın zor sakın ustune gıtme.olmaz derse de zaten pek nıyetı yoktur.bı kac gun sonra tekrar teklıf edersın.kararı degısmezse umıdı kesersın.

bu sekılde facede tanısarak 10un ustunde kıza kahve ısmarladım.bu da cıkma teklıf etmenın bır baska yontemıdır.ılla kızı karsına alıp benımle cıkar mısın dıyeceksınız dıye bırsey yok.bu tarz bı soylem zaten basıte kacıyor.kahve ıcerken bırbırınızı tanırsınız , tartarsınız.bulusma sonunda da tekrar gorusmek ısteyıp ıstemedıgını uygun bır dılle sorarsın olur bıter.hadı gecmıs olsun

Mantıklı uygulanabilir

• ilk önce bir tanış dingil hemen sevişelim diyecek utanmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

"10 kıza aynı anda teklıf edersın 1ı kabul eder."

Benim kafadasın, bir nevi sessiz ve derinden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.