Şimdi Ara

Tanıdık, Güvenilir Ya Da Önerebileceğiniz Emlakçılar (Beylikdüzü,Esenyurt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Öncelikle malumunuz Beylikdüzü-Esenyurt dolaylarında çok fazla yapı inşa edildi ve pek çok residence mevcut.
    Aranılan özellikler ağırlıklı olarak Atatürk Mah. ya da Cumhuriyet Mah. site içerisinde güvenliği, fitness'i kısaca her şeyi dahil olan 1+1 ve ya 2+1 kiralık bir daire.
    Bizzat öğrenci evi olacağı için gidilen tüm emlakçılarda malumunuz çeşitli laf oyunları dönüyor ve absürd rakamlar ortaya çıkıyor.
    Bu suretle şayet tutmuş olananınız, konuyla ilgisi olan ya da tanıdığı önerebileceği bir emlakçı olan varsa kendisiyle bizzat görüşmekten çok memnun olurum.
    Şimdiden cevaplar için teşekkürler, iyi forumlar.



  • Bu konuda işin çok zor...Tavsiyem s..c. girip sahibinden ilanlarına bakmandır.....Emlakçı tavsiyesi hüsran demek.....çok şeyler gördük...Mal sahibine " evinize şu kadar veriyorlar....Yukarı çıkan yok..."...Alacak adamlara " görüştüm en son bu fiyattan aşağı verme diyor."....Satışta ise 25 - 30 bin ne kadar makas açarsa o parayı cebine atıyorlar.....Kiralıkta ev sahipleri öğrenci istemiyorlar..Eve giren çıkan belli değil..Örgüt evi yaparlarsa polis evi harap ediyor....., Öğrenciler kendileri hor kullanıp evi perişan ediyorlar..Düşüncesi ile kiraya vermek istemiyorlar..Bu nedenle .Emlakçıda olmadık fiyattan daire kiralamaya çalışıyor....Bu acı gerçek yıllar boyu değişmedi...Aynı acıyı yaşadım.. 30 YIL ÖNCE ANK. ABİDİNPAŞA DA ÜSTÜMÜZDE 125 M2 DAİRELER 150 LİRA KİRA FİYATI İKEN BİZ 4 ÖĞRENCİ 2. BODRUM 75 M2 KAPICI DAİRESİNDE AYLIK 250 LİRA KİRA VERİYORDUK.Eve gelen kız arkadaşlarımıza bile kızıyorlardı.... 30 yıl önce 1 + 1 ve stüdyo daire yoktu....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Nisan 2016; 7:45:48 >




  • hocam emlakçı işi pişmanlıktır. Beylikdüzünde çok sayıda aç kurt gibi bekleyen emlakçı var. bence bir mahalleye gözünü kestir ve ara ara oralarda dolan bakkalına marketine felan danış. Hatta direk site yönetimleriyle güvenliklerle irtibata geç.
  • www.esenyurtsatilikdaire.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasperskygs -- 10 Temmuz 2017; 18:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Şimdi Esenyurt Bölgesi gelişmekte olan bir bölge olduğu için daire fiyatları diğer ilçelere göre birazdaha uygun gelmektedir gözükmekte ama bu böyle devam efecek mi derseniz tabiki hayır belli bir talep arz etmesi ve bu eldeki dairelerin azslmasıyla orantılı olarak fiyatlar artacaktır onun için yatırım planı yapmayı düşünen ler için bu bir fırsat tır onun için ellerini hızlı tutmakta fayda vardır.esenyurt bilinen 850 tane emlakçı ve inşaat firması vardır bunların hangisi iyidir derseniz bilemiyorum ama bizim bir ticaret daire aldığımız bir firmayı sizlere gönül rahatlıyla tavsiye edebilirim.

    www.esenyurtsatilikdaire.com.tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.