Şimdi Ara

Tango listemde olmayan kişinin araması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Demin tango programımda listemde olmayan bir kişi beni aradı.ararken numarası değil de ismi gözüktü.ama bu kişi benim rehberimde kayıtlı değil.hani kayıtlı olmasa dahi arayabiliyor ama bu durumda ismi neden çıkıyor ? zaten arayan kişiyi de tanımadım

• Senin rehberinde olmasi gerekmiyor. Sen onun rehberinde kayitlisin ve senin tango kullandigini goruyor ve arayabiliyor. Tango, whatsapp gibi app'lerde profil ismi yazildigi icin ismi cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Senin rehberinde olmasi gerekmiyor. Sen onun rehberinde kayitlisin ve senin tango kullandigini goruyor ve arayabiliyor. Tango, whatsapp gibi app'lerde profil ismi yazildigi icin ismi cikiyor

teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba öncelikle ben yeni üye oldum adım Sercan

Aldığım ikinci akıllı telefonuma tango yükledim ve tango lrehberimdeki kişileri arkadaş listesine kaydetmiş. ben bu numaramın gizli kalmasını istiyordum...

Bu bağlamda İki sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim;

1-tango ''sercan tangoya katıldı...'' şeklinde bir mesaj yolluyor rehberimde kayıtlı olan kişilere sanırım...?
    2- Bu kişiler benim tango profilimi görüyor sanırım fakat telefon numarama ulaşabiliyor mu ? Yani onlarda zaten kayıtlı değil numaram,profilimden numaramı da görebilirler mi?

Şimdiden tgeşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susterac -- 2 Nisan 2014; 15:45:43 >
  • arkadaşlar cevap verecek kimse yopk mu üstteki sorularıma =)
  • susterac S kullanıcısına yanıt
    Arkadas listendeki kisilere bir bak bakalim telefon numaralarini görebiliyor musun? Göremiyorsun. Peki diğer kisilerin senin numarani nasil görsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil biri bana yardım etsin arkadaslar benim telefonumun rehberinde olmayan biri beni eklemis tangodan ama ben onu engelledim simdi bu kisi benim arkadaslarımı gorebilir mi? yada aortak arkadasımız olursa ordan beni yada benim arkadaslarımı gorebilir mi yardım lütfden bilgisi olan varsacok sevaba girecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.