Şimdi Ara

TAMRON 18-200, 18-270 ya da SIGMA 18-200, 18-250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D3300 için lens bakmaktayım.

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di-II Macro Lens - 550 TL civarlarında

Tamron Af 18-270mm /F3,5 -6,3 Di II VC PZD LD Aspherıcal [IF] Objektif - 1000 TL civarlarında

Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM Lens - 1300 TL civarlarında

Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM Lens - 900 TL civarlarında

Hangisi tavsiyeniz olur? Aralarındaki temel farklılıklar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegriM -- 21 Temmuz 2016; 11:46:27 >

• Tartışmasız SIGMA 18-200MM F3.5-6.3 DC OS Macro Contemporary serisi objektifin performansı ve OS stabil olması
    üstelikte macro özelliği olması büyük handikaplardan birisi usb dock sayesinde yazılımın güncellenebilmesi çok güzel
    bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: photocore

Tartışmasız SIGMA 18-200MM F3.5-6.3 DC OS Macro Contemporary serisi objektifin performansı ve OS stabil olması
    üstelikte macro özelliği olması büyük handikaplardan birisi usb dock sayesinde yazılımın güncellenebilmesi çok güzel
    bir özellik

Yorum için teşekkür ederim. Review'lar da Sigma Contemporary serisinden yana gözüküyor. Uygun fiyata bulursan edinmeye çalışacağım.
  • Contemporary sigma'nın fiyatı 1250 civarında . Fiyat performans isteniyorsa Tamron 18-200 VC alınmalıdır . 750 lira civarında sıfırı .
  • Bu tür tak gez lensler alınması taraftarı pek değilim. Kaliteleri belli o yüzden en ucuzu hangisiyse onu alıp ve de artan parayla sabit diyaframlı ya da sabit odaklı lens/lensler alınması taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırmadan, soru cevaptan sonra, 200mm'nin croplu bir makinede çok fazla olduğunu düşünmeye başladım. 100mm yeterli olacağını düşünmekteyim.

Tak gez lens mi, 50'den itibaren zoom lens mi, prime 85-90mm mi karar vermiş değilim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegriM -- 22 Temmuz 2016; 13:32:43 >
  • MegriM kullanıcısına yanıt
    merhaba, bulabilirseniz 18-270 in pzd olmayan versiyonuna bakın.. saydıklarınız içerisindekilerden optik kalitesi daha iyidir.. tek eksi yönü loş ışıkta odaklaması göreceli olarak daha yavaştır ama sorun teşkil etmez..ben hala kullanıyorum bu lensi oldukça başarılıdır.. sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzmania

merhaba, bulabilirseniz 18-270 in pzd olmayan versiyonuna bakın.. saydıklarınız içerisindekilerden optik kalitesi daha iyidir.. tek eksi yönü loş ışıkta odaklaması göreceli olarak daha yavaştır ama sorun teşkil etmez..ben hala kullanıyorum bu lensi oldukça başarılıdır.. sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım..

18-270'in pzd olmayan versiyonu türkiyede pek satılmıyor diye biliyorum . Zoom ithalatın getirmediği lenslerden birisi . Sadece amerikada satılıyor sanırım . Ayrıca PZD olmayan tamronlar gerçekten çok sesli çalışıyor .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    satış konusunu bilmiyorum ama istenirse bulunabilir sanırım.. sesle ilgili söyleyebileceklerim ise siz dile getirene kadar hiç dikkatimi çekmemiş.. bu arada misophoniac biriyimdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzmania

satış konusunu bilmiyorum ama istenirse bulunabilir sanırım.. sesle ilgili söyleyebileceklerim ise siz dile getirene kadar hiç dikkatimi çekmemiş.. bu arada misophoniac biriyimdir..

Tamron 17-50 , 11-18 , 70-300 di ld , 18-200 , 18-250 kullanmış biri olarak bana da rutin geliyor ama usd/pzd tamron veya hsm sigma lensle yanyana kullanılınca anlaşılıyor sesin bir tık yüksek olduğu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.