Şimdi Ara

Tamponda plakanın bulunduğu yerleri boyamak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar tamponumu şu şekilde plakanın olduğu yeri siyah yapmak istiyorum ;

Aracım ise ;

Nasıl yapmamı önerirsiniz tuning dükkanlarında yapılır mı? Ön ve arka tampona yaptırmak istiyorum.

Maliyeti ne olur bana?

Bunun gibi bir ürünle yapılması mümkün mü? :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-motip-matt-black-mat-siyah-spray-boya-69831345/detay

Arkayada yaptırmak istiyorum, arka tamponum ;

• kaplama yaptır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

kaplama yaptır?

3D Karbon'da olabilir tabi..

Hangisini yaptırayım peki hangisi daha hoş durur

Bahsettiğim sprey boya ile 30 TL civarına halledenler olduğunu okudum bi yerde ama sonra bulamadım.

Sizlerdende fikir almak istedim
  • ön tampon için; en alttaki çıtayı da mat siyaha kaplatırsan cupta tamponlara yapıldığı gibi, güzel olur..
    reklamcıdan folyo alıp sen bile yapabilirsin.. pazar günü aktivitesi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

kaplama yaptır?

3D Karbon'da olabilir tabi..

Hangisini yaptırayım peki hangisi daha hoş durur

Bahsettiğim sprey boya ile 30 TL civarına halledenler olduğunu okudum bi yerde ama sonra bulamadım.

Sizlerdende fikir almak istedim

sprey boya ile ne kadar sağlıklı olur bilemem fakat bir otomobil boyacısından fiyat alabilirsiniz çok fazla tutacağını sanmıyorum. Kaplama yaparsanız ilerde sıkılırsanız veya aracı satarken alıcının isteğine göre de tekrardan geri çıkartabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

ön tampon için; en alttaki çıtayı da mat siyaha kaplatırsan cupta tamponlara yapıldığı gibi, güzel olur..

ön tamponda çıta yok ki sizin dediğiniz lip sanırım onu ekstradan alıp takabilirsiniz çok hoş bi görüntü katar araca

resimdeki gibi;

• lip değiil de ortada yatay duran tamponun ortadaki bitiş noktası.. cupra tamponlarda çok yapılıyor o uygulama,orası yokmuş gibi görünüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ön tampon için; en alttaki çıtayı da mat siyaha kaplatırsan cupta tamponlara yapıldığı gibi, güzel olur..

Valla toprağım elim yatkın olsa zevkle Ama anladığım bir iş değil malesef..

Servis aracına cam filmi çekeyim dedim aldığımız bütün filmleri yalan ettim bi daha bulaşmam

Ön tarafa karbon olabilir ama arkaya dediğin gibi mat siyah olması lazım kesinlikle..

quote:

sprey boya ile ne kadar sağlıklı olur bilemem fakat bir otomobil boyacısından fiyat alabilirsiniz çok fazla tutacağını sanmıyorum. Kaplama yaparsanız ilerde sıkılırsanız veya aracı satarken alıcının isteğine göre de tekrardan geri çıkartabilirsiniz.

Doğru diyorsun, kaplatmak daha mantıklı en azından boya değmemiş olur.

Lip düşünüyorum zaten, şuan maddi durumum el vermiyor. Önümüzdeki aylarda lipde olacak araç elimde olursa

Amerikan park modülüde sipariş verdim, şu stil olacak ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 11 Şubat 2012; 21:39:23 >

• quote:

lip değiil de ortada yatay duran tamponun ortadaki bitiş noktası.. cupra tamponlarda çok yapılıyor o uygulama,orası yokmuş gibi görünüyor..

pardon şimdi anladım sizin dediğiniz ayrıntıyı çok hoş olur.

quote:

Doğru diyorsun, kaplatmak daha mantıklı en azından boya değmemiş olur.

Lip düşünüyorum zaten, şuan maddi durumum el vermiyor. Önümüzdeki aylarda lipde olacak araç elimde olursa

Amerikan park modülüde sipariş verdim, şu stil olacak ;

spor yayları unutmayın bence sonra olarak ta benim fikrim ön panjurda ki seat logosunu çıkarmayın fakat ön panjurun etrafındaki metal kısmı siyah kaplayın

• quote:

spor yayları unutmayın bence sonra olarak ta benim fikrim ön panjurda ki seat logosunu çıkarmayın fakat ön panjurun etrafındaki metal kısmı siyah kaplayın

Elime para geçtiğinde ilk işim zaten jant + yay

Şu jantların temizinden bulursam niyetim var. Zamanı var ama görünüm olarak çok hoş durucağını düşünüyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-goruntu-istiyorsan-buyur-61378208/detay/

Logo iptali benimde hoşuma gitmedi zaten. Amblemin olduğu yerdeki ve yanındaki ızgaraların yuvarlak delikli olanları var tamponun altındaki tarzdan. Onuda düşünoyurm.

• quote:

lip değiil de ortada yatay duran tamponun ortadaki bitiş noktası.. cupra tamponlarda çok yapılıyor o uygulama,orası yokmuş gibi görünüyor..

Toprağım dediğin bu şekilde sanırım?

• quote:

quote:

Şu jantların temizinden bulursam niyetim var. Zamanı var ama görünüm olarak çok hoş durucağını düşünüyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-goruntu-istiyorsan-buyur-61378208/detay/

Logo iptali benimde hoşuma gitmedi zaten. Amblemin olduğu yerdeki ve yanındaki ızgaraların yuvarlak delikli olanları var tamponun altındaki tarzdan. Onuda düşünoyurm.

toprağım; boşver onu..
    enkei rpf 06 tavsiyemdir; çok hafif ve sağlamdır..

• quote:

quote:

jantları beğenmedim açıkcası rallier'in dediği jantlar olabilir ve genelde audi jantları vag grubuna yakışıyor onlara da göz atabilirsin. Bu arada tarif ettiğiniz ızgaralara genelde bal peteği ızgara denir nette aratırken faydası olur Bu arada bizde Trabzonluyuz

• quote:

jantları beğenmedim açıkcası rallier'in dediği jantlar olabilir ve genelde audi jantları vag grubuna yakışıyor onlara da göz atabilirsin. Bu arada tarif ettiğiniz ızgaralara genelde bal peteği ızgara denir nette aratırken faydası olur Bu arada bizde Trabzonluyuz

Neresinden toprağaaaam

quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Bu jantı taktırın. Fiyatı da uygun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-ferrari-italia-458-kasa-sokme-carbon-paket-20-jant-takimi-73577680/detay

Arabamdan pahalı

Ona çok benzer bir jant eski aracımda vardı

• quote:

Neresinden toprağaaaam

Söğütlü / Akçaabat
  • quote:

Söğütlü / Akçaabat

Virajdaki camiinin karşısındaki evde az yatıp kalkmışlığım yoktur
  • quote:

quote:

Söğütlü / Akçaabat

Virajdaki camiinin karşısındaki evde az yatıp kalkmışlığım yoktur

hangi viraj, hangi camii
  • Arkaya yakışmaz bence ama ön taraf güzel olmuş.
  • quote:

hangi viraj, hangi camii

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.