Şimdi Ara

Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
1.192
Cevap
145
Favori
123.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Spotify iadesi de 50 TL ye düşmüş. Gözüme çarpan yenisi ise chatgpt için iade gelmiş, 100 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

Normalde play store iadeleri ayın 3 ünde yatıyordu. Bu ay hiçbir şey yatmadı.
    Yukarıda yazdım ya yarın yatacak bütün kampanya iadeleri diye 😉 Tami' de kampanya iadeleri ne olursa olsun belirli tarihte yatar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

Her kampanya aynı tarihte yatmıyordu siz bence kampanya detaylarını biraz daha inceleyin :)
    Taminin Aralık kampanyalarını inceledim hepsinde aynı tarih yazıyor: 6 Ocak 2026. Bence siz inceleyin özellikle tarihleri 😉 Bir kez daha söyleyeyim Tami' de bütün kampanya iadeleri aynı gün yatar geçen ayın iadeleri yarın -daha doğrusu gece yarısı- yatar
    Edit: Bloklayip kaçmış 🤣 Forum böyle bebeklerin eline kaldı yazık neyse böylesine elemanlar için değmez... Tami [ANA KONU] [Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ocak 2026; 22:50:26 >

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır en bilmiş bey :)

• bu tamiden para çekmek her türlü ücretli mi acaba? 3.5 tl istiyor bir kaç banka denedim ama garanti dahil.

• Starbucks iadesi ve Play Store iadesi geldi. Starbucks 01.58 de ikisi aynı anda son 1 işlemin iadesi de 02.30 gibi geldi Play Store iadesi ise sabaha karşı yansımış. Başka kampanyasından yararlanmadığım için bilemiyorum ama bütün kampanyaların yatma tarihi bugün

Spofity-Youtube-Apple iadesini gece saatlerinde yatırmış. Sabahta SMS ile bilgilendirdi.

Maalesef evet; Garanti maaş müşterisiyim Garanti'ye aktarmada bile 3,5 TL ücret kesiyor. 100TL vardı içerde, inat ettim aktarmadım. Tami kartımda vardı, dışarda gezerken denk geldiğim bir Garanti ATM'sinden çektim tamamını...

Tami Garanti'nin yüz karası; uygulaması ne estetik ne de kullanışlı. Kampanyalarıda işe yaramaz. Tami haricinde Nays kullanıyorum; o da eskisi gibi kampanyaları yok ama uygulamanın bir estetiği var, kullanışlı...

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Hocam bu sene bir çok uygulama kampanyaları kısmış.Muhtemelen papara, sipay vs kapatılınca rekabet ortamı dağıldı. Eskisi gibi bonkör değiller.

Orijinalden alıntı: azteca

Hocam bu sene bir çok uygulama kampanyaları kısmış.Muhtemelen papara, sipay vs kapatılınca rekabet ortamı dağıldı. Eskisi gibi bonkör değiller.

Papara tekrar faaliyetlerine devam ediyor sipay ise TCMB tarafından faaliyet izni geçici olarak durduruldu.

• Garanti hesaptan, Tamiye para transfer yapacağım diye Garanti mobil şubeye bloke koydular,nfc doğrulama ile kaldırdım yine bloke ettiler..hayır bakiyede ufak yani. şimdi şifrede alamıyorum kartla mobil şubeye.. bunlar kafayı yemişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.