Şimdi Ara

Tamer Karadağlı ve kendinden 30 yaş küçük sevgilisi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
11.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen neyine dayaniyorsun da buradakilerin %90 i adina konusabiliyorsun?

• holywood oyuncularından olduğu için olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • money talks

• Yakışır abime.Severim kendisini.

• Insanimiz ne pis dedikoducu yemin ediyorum. Kime ne kardesim 53 yasindymis sanki 80 yasinda, gayet karizmatik bi adam parasi olmasa da siradan biri olsa da bakarlar yani merak etmeyin.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    14'lük çıtır ne lan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de reşit mi? Reşit.

İki tarafın da rızası var mı? Var.

O zaman kimseye de bir şey demek düşmez. Şu magazin kafanızdan çıkın artık. Bir insanın konuştuğu konu ilgilendiği konu nasıl bir insanın genç sevgilisi olur anlamıyorum. Daha önemli işiniz yok mu sizin? Başka yorum yapacak bir şey kalmadı mı?

• Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama rezalet bu. Yani bugün 30 yaşında bir gariban 18 yaşında bir kızla çıksa adı sübyancı olur.

• İkiside resit olduguna gore sorun yok

• Tamer Karadağliya hiç yakistiramadim, ciddi anlamda şaşırdığımi söylemeliyim.

• Ne var bunda bende reyizin yaşına gelince iyice zenginlemiş olucam muhtemelen saçım da dökülmiycek ve demir de kaldırdığım çok çekici bi sugardady olacam ve baya bi kuzu kesip yiycem    

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Sen ben yaparız sapık sübyenci derler, bunlara mikrofon uzatıp ilişkiniz nasıl gidiyor efendim derler.
    Çocuklar Duymasın’da ki rolünüzden %0.01 bişeyler geçseydi bari gerçek hayatınıza Tamer Bey!!!!
    Yok südyen

• Gençler, kime ne?

• Ne güzel işte nesi var yani.. Beline kuvvet Tamer abi :)

• Tamer reyiz karizma ve maskülen bi adam sünepe değil alfa bi adam yani ayrıca zeka, kültür, para, şöhret, mizah yeteneği adam erkekliğin zirvelerinde 53 olması tek dezavantajı ama saçları dökülmemiş en azından ayrıca kızda fakir bi kız değil ve yetenekli tamer reyizi gerçek bir şekilde arzuladığı ortada sugardady yada golddigger diyemeyiz. Ben tamer reyizin şartlarına sahip olsaydım tek kuzuyla yetinmez kendime kuzu çiftliği kurardım. Beline kuvvet tamer reyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 31 Aralık 2020; 9:29:41 >
  • Şunlardan en az biri varsa kadınlar size tav olur:

1-Tip/Karizma

2-Para

3-Garanti/Sağlam meslek

4-Şöhret (Kötü şöhret olsa da olur.)

Tamer Karadağlı denilen adamda 2 ve 4 numara olduğu için çıtır sevgilisinin olması gayet normal.

Benzer şekilde geçen gün hemşirenin birisi sosyal medyadan benim doktor olduğumu öğrenince bana benimle tanışmakla istediğini söyledi.

Daha ilk tanışma anında numarasını aldım. Sonra birkaç gün onunla mesajlaştım. Daha sonra sesimi duymak için telefon görüşmesi yapmak istediğini söyledi. Sonra baktım ki kız telefonu kapatmıyor, görüşme olmuş yarım saat, bir şekilde lafı iyi akşamlar demeye getirmeye çalıştım.

Bu sefer bana yılbaşında ne yapacağımı sordu, ben de TUS çalışacağım dedim. Sonra o da "Yılbaşında TUS mu çalışılır, onun yerine telefonda görüşelim." deyince engelledim gitti.

Ben TUS'u hiçbir aşka değişmem aga, bana ters bu işler.  

• yine de babasıyla çıkmamalıydı

• Gizli gizli de takilabilirdi.
    İkisinede helal olsun.
    Allah mutluluklarini daim etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 30 Aralık 2020; 21:30:52 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.