Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tuşlar için bi yama var mı yav a , b işaretleri falan çıkıyor klavyede oynuyorum ben gamepad gibi çıkıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midorima

quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

quote:

Orijinalden alıntı: monojon

yamayı korsan oyunada uygulayabildim biraz zor oldu ama hallettim

Nasıl Uyguladınız anlatabilirmisiniz?

hocam korsanla orjinalde farklı kurulum olduğunu sanmıyoeum sonuçta skyrim yaması gibi sadece steam atölye de yayınlanan bir yama değil. önce oyuna girin aa yı ve motion blur u kapatın sonra arkadaşın verdiği dosyaları dark souls/data içine atın ve dsfix.ini yi açıp ordaki 1920*1080 i pc nize göre ayarlayın. Tamamdır. Orjinalde böyle korsanda da aynıdır. Önceden dsfix kurduysanız onu silin.

Data klasörü yok işte o olsa halledeceğim. data.exe var dvdbnd3.bdt ve dvdbnd3.bhd5 bu iki dosyanın karşılığı yok. sadece alttaki resimdeki gibi[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI
    Bu mesaja eklenen görseller:

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI

• @Napoleonfd

@Midorima

dediğiniz gibi yapıcam.teşekkür ederim yardımlarınız için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

hocam tuşlar için bi yama var mı yav a , b işaretleri falan çıkıyor klavyede oynuyorum ben gamepad gibi çıkıyor oyun

ilk sayfada paylaştı zaten.

http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/41/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 16 Mart 2016; 21:50:15 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam korsanla orjinalde farklı kurulum olduğunu sanmıyoeum sonuçta skyrim yaması gibi sadece steam atölye de yayınlanan bir yama değil. önce oyuna girin aa yı ve motion blur u kapatın sonra arkadaşın verdiği dosyaları dark souls/data içine atın ve dsfix.ini yi açıp ordaki 1920*1080 i pc nize göre ayarlayın. Tamamdır. Orjinalde böyle korsanda da aynıdır. Önceden dsfix kurduysanız onu silin.

Data klasörü yok işte o olsa halledeceğim. data.exe var dvdbnd3.bdt ve dvdbnd3.bhd5 bu iki dosyanın karşılığı yok. sadece alttaki resimdeki gibi[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI

data dan kastı; darksouls.exe nin olduğu klasör hocam. Oraya atacaksınız dsfix ve ieçriğini.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

data dan kastı; darksouls.exe nin olduğu klasör hocam. Oraya atacaksınız dsfix ve ieçriğini.

yama dosyaları ile uyuşan dosya yok. neyse korsanda oynayamayacağız artık ilerde alırım bir indirimde

• sadece mekan isimleri Türkçe oluyor korsanda.Birde öldün , insanlığa dönüş yazıları.onun dışında herşey İngilizce.yamayı korsan oyuna uyguyalan arkadaş hangi adımları izledi paylaşabilirse çok sevinirim.
  • Geçen 7 liraya satılıyordu oyun.
  • Eski windowslive versiyonunu indirmişsindir büyük ihtimalle. Önceden de aynı sorunla karşılaşanlar oldu güncel sürümü indirince düzeldi.
  • alperentok kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Aynı sorun bende de vardı, DSfix kurulumunu aşağıdaki adımları takip ederek yaptım, şimdi klavye fare ile gayet rahat oynuyorum. Üzerine TR yamayı da kurdum, sorunsuz çalışıyor.
    DSfix için grafik ayarlarında da anti-aliasing ve blur ayarlarını kapatmak gerekebiliyor.

DSfix kurulumu:
    https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/627456486910837036

Birkaç farklı DXfix yüklemesi denemiştim, en son steam dan dosyaları doğruladıktan sonra buradaki adımları uygulayarak yükledim. Problem düzeldi.

Yine problem yaşarsanız, DSfix yaptıktan sonra oyun dizininde dsmfixgui.exe dosyasında fare ayarları var. Bir de oradaki ayarlara bakın.
    Selamlar..

• Elinize emeğinize sağlık.Projede yardımı olan herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar abbsy e giderken atladığımızda ölmememiz gerekiyor aslında ama ben her atladığımda ölüyorum.
    Bahsettiğim yer burası:

Buraya gelmezden önce bir şeyler yapmak mı gerekiyordu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 17 Mart 2016; 13:47:58 >
  • ---spoiler---

sif'i kesip yüzük almak gerekiyor ordan atlamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 17 Mart 2016; 14:03:55 >
  • Benim oyun korsan, daha Türkçe yamayı beceremedim uğraşıyorum. Türkçe yama logosu ve dxfix enabled çıkıyor menüde. Mekan isimleride Türkçe ama altyazılar hala ingilizce.

Şu texture modlarını yapamayan arkadaşlar için ;

İndirdiğiniz dosyada oyunun her bölgesinin ayrı ayrı klasörlerlerde gösterildiğini göreceksiniz. Yapmanız gereken hepsinin tek tek içine girip bütün dosyaları oyunun kurulu oldugu yerde dxfix/tex_override içine kopyalayın. Daha sonra dxfix.ini iyi açıp ' enable texture override ' ı 0'dan 1 e getirin.

Keybord ayarları içinde aynı işlemi yapmanız gerekiyor.
  • 2012FLT sürümünü indirmiştim bendede aynı Türkçe yama logosu ve dsfix enabled gözüküyor ama mekan isimleri dışında İngilizce.Skidrow'un sitesinden 2015 de paylaşılan güncel sürümü indiriyorum.Sürüm ile alakalıysa büyük ihtimal çözülecek problem.Deneyince yazarım 1 saate iner.
  • Korsan oyundada yama gayet güzel çalıştı emeği geçen herkese teşekkür ederim.''Napoleonfd '' ninde dediği gibi oyunun güncel versiyonunu yükleyip tekrar yamayı uyguladım ve sorunsuz bir şekilde hem dsfix ' li hemde tamamen Türkçe oldu oyunum.Google ' a ''dark souls last version skidrow '' diye aratırsanız oyunun güncel versiyonunu bulabilirsiniz.2015 de paylaşılmış.Tekrar teşekkürler herşey için.
  • bilada B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Oyunun acemisiyim. Türkçe olmadığından oynayamamıştım. Arkadaşımıza buradan tekrar saygılar sevgiler. Sorunum ise menülerdeki malzemeleri nasıl kullanacağımı bilememem ve becerememem. Estus flask ım bitti çoğaltmayı bilmiyorum nasıl yapılır? İnsanlık, ruhlar nasıl kullanılır bilemiyor ziyan ediyorum galiba. Wiki ye baktım olmadı Türkçe kaynak bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. En acili " Estusk flask " doldurma olayı.
    bonfire larda rest yaparak doldurabilirsin estus ları... humanity ler tekrar insan formuna dönmek için kullanılır öldüğünde undead oluyorsun çünkü bazı yerlerde insan formu gerekli oluyor...
    İtemlerin açıklamalarını okuyarak az çok bilgi sahibi olabilirsiniz. İnsaniyet üç şey için kullanılıyor. İlki insan olabilmek, envanterdekileri kullanarak ateşlerde insan formuna dönebiliyorsunuz. İkincisi ateşleri canlandırmak, insanken bedeninizde insaniyet varsa ateşleri canlandırarak daha fazla estus şişesi taşıyabilirsiniz. Normal bir ateş 5 estus şişesini doldururken canlandırarak 10 estus şişesi taşıyabilir hale geliyorsunuz. İleride alacağınız bir eşya ile ateşleri 20 estusa kadar geliştirilebiliyorsunuz. Bunun dışında insaniyeti canı doldurmak için de kullanabilirsiniz ama çok fazla insaniyetiniz yoksa tavsiye etmem ben.
  • @Napoleonfd Allah senden razı olsun kardeşim. Sahip olduğun bilgiyi, böylesine bir özveri ile biz ihtiyaç duyan insanlara karşılıksız paylaşmış olman takdire şayan. Şu senin yaptığını yapamayan nice çeviri ekipleri var. Helâl olsun! Elimden gelen kuru bir teşekkür, sırf bunun için siteye üye oldum. Sağol varol!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.