Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zumber4428

DSFİX tam olarak nedir bilgi verebilecek var mı ?

grafikleri çözünürlüğü falan geliştiren ufak bi dosya diyebilirim basitçe ve fps daha stabil oluyor dsfixle. Dsfix siz dark souls ptde oynanmaz da diyebiliriz.
  • Teşekkürler hocam, az önce kurdum ve denedim bazı grafik ayarlarını abartmış olabilirim belki ama eskisine göre daha net oldu her şey daha güzel görünüyor.
    Tek sorun FPS 30 ve hala üstüne çıkamıyor halbuki ben fps kilidini de kaldırdım belki ekran kartı yetmediğinden diyeceğim de r9 270x kullanıyorum.
  • unlockFPS 1 ayar bu şekilde olmalı. Ayarları açınca bu ayarı bulun değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 8 Mart 2016; 16:16:34 >
  • Alttaki linki inceleyebilirsiniz.Bazı ince ayarlardan bahsetmiş.Belki işinize yarar.

http://www.talhaturhal.com/dark-souls-prepare-to-die-edition-dsfix-ile-daha-guzel.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 8 Mart 2016; 17:07:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls VPN ile siteye giriş yapın dark souls Veriyor. Alman sitesidir. E posta, steam ıd ve ülkeyi yazın 1 haftaya geliyormuş.

• Galactus23 kullanıcısına yanıt
    Ben katıldım ancak bilgilendirme maili gelmedi.Size mailgeldi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 9 Mart 2016; 12:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactus23

http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls VPN ile siteye giriş yapın dark souls Veriyor. Alman sitesidir. E posta, steam ıd ve ülkeyi yazın 1 haftaya geliyormuş.

aldım bakalım gelecekmi :)
  • a.ekin kullanıcısına yanıt
    Yok banada gelmedi. Açıklamada 1 hafta içinde geleceği yazıyor.

• Galactus23 kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun.O zaman bekleyelim bakalım.Türkçe yamayla birlikte o da gelirse süper olur :)

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    bitmiş sanırım kaçırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

bitmiş sanırım kaçırdık
    quote:

Orijinalden alinti: Darion

bitmis sanirim kaçirdik

desene tam zamanynda almy?ym

vpn ile aldym ben ona göre tr ip inden alynmyyor hocam.bilgin vamry bilmiyorum yazayym ben yinede vpn ile kap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

bitmis sanirim kaçirdik

vpn ile aldym ben ona göre tr ip inden alynmyyor hocam.bilgin vamry bilmiyorum yazayym ben yinede vpn ile kap

Allah allah. Ben bugün steam ID ve maili girdim okeyledim. 1 hafta içinde key göndereceğiz diye mesaj geldi. Bizim işdemi yalan oldu şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bul_Kathos

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

bitmis sanirim kaçirdik

Allah allah. Ben bugün steam ID ve maili girdim okeyledim. 1 hafta içinde key göndereceğiz diye mesaj geldi. Bizim işdemi yalan oldu şimdi.

banada öyle dedi gelir mutlaka.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben email girdim, ID girdim ve ülkeyi Türkiye olarak girdim ve 7 güne kadar falan gelecek dedi. Bölge kilidi falan olmaz inş. Bi de steam ıd dediği şey steame giriş yaparken yazdığımız ad değil mi? Hani steame tıkladığımızda karşımıza gelen kutucuğa yazdığımız isim.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam id o değil maalesef.Steamda profiline tıkladığında adres çubuğunda id ibaresinin yanında yazanlar id oluyor.Örneğin: ''http://steamcommunity.com/id/ahmetekin'' bu link benim profilimin id'si ahmetekin.

• a.ekin kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim. Gitti beleş oyun

• Arkadaşlar çeviriyi bitirdim. Biraz daha önce bitecekti ama bazı bölge isimlerinin ingilizcelerini bulamayınca japonca versiyonundan çevirmek durumunda kaldım, biraz uzadı.Bariz hataları test ekibindeki arkadaşlarla temizlemeye çalıştık. Bir aksilik olmazsa çevirinin son halini 1-2 gün içinde deneyip buradan yayınlamayı planlıyorum. Çeviri süresince destek olan herkese teşekkürler
  • tam ne oldu ne bitti diye diye yazacaktım bitti diyosun mükemmel yav ne diyim gerçektende eline sağlık.
    hadi yayınlada oynayalım artık 3 çıkacak yakında:)
  • oyunun sağlam hayranıyım ama ingilizcem iyi değil 3. oyundan önce oynayabilirsem yeniden güzel olacak
    o yüzden sabırsızım emek verdiğin içinde tekrardan teşekkür ederim bekliyorum.
  • Emeğine sağlık tebrik ederim 3 yıldır kimsenin yapamadığını tek başına yaptın sanırım steam workshop a da eklenecekmi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.