Şimdi Ara

Tamamen Sessiz Bir AntiVirüs Arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayarımı korumak amacıyla çeşitli AntiVirüs programları kullandım. Hepsi de gayet iyi koruma sağladılar. Ancak okulumda kullanılan TrendMicro OfficeScan güvenlik yazılımı hoşuma gitti ve kullanmak istedim. Ancak öğrendim ki bu yazılım beraberinde gelen ana AntiVirüs yazılımı kurulmadan çalışmıyormuş.

Benim istediğim bu yazılım gibi tamamiyle sessizlik içerisinde çalışacak bir AntiVirüs programı kullanıp rahat etmek. Bu güvenlik firmasının yazılımı dışında başka bir yazılım mevcut mu?

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

• Öncelikle no virüs : Kaspersky... Bunun haricinde çok sessiz bir program olarak Ca-AntiVirüs önerebilirim. Hiçbir sorun yaratmaz , kasma asla yok , güncellemeler full çalışıyor. Fakat bi Kaspersky kadar da sağlam değil bu ayrı... Birde Avira var tabii
  • Tamamen sessiz,herseyi otomatik halleden ikide bir verdiği uyarılarla illallah getirtmeyen,sistem kaynaklarını sömürmeyen,kurduktan sonra unuttugunuz tek anti...Nod32...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sızırlı

Tamamen sessiz,herseyi otomatik halleden ikide bir verdiği uyarılarla illallah getirtmeyen,sistem kaynaklarını sömürmeyen,kurduktan sonra unuttugunuz tek anti...Nod32...

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Tamamen sessiz,herseyi otomatik halleden ikide bir verdiği uyarılarla illallah getirtmeyen,sistem kaynaklarını sömürmeyen,kurduktan sonra unuttugunuz tek anti...Nod32...

aynen

+1 ben de tavsiye ederim + silent mode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 17 Mart 2008; 22:33:24 >
  • bende nod32 var varlığını hiç hissetmiyorum,sistemi hiç kasmıyor
  • Hem işini yapsın hemde sessiz olsun diyorsan Avira yok sadece sessiz olsun diyorsan sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avira antivirde bir ayar ile sessiz sedasız kendi halinde çalışmasını sağlayabilirsin.Ayarlarından otomatik olarak birincide repair,ikincide delete yi işaretlersen hiç bir uyarı vermeden virüs varsa silecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrunkenLord

quote:

quote:

aynen

+1 ben de tavsiye ederim + silent mode

+11 Kesinlikle.Bazen antivirüs programı olduğunu unutuyorum..

• quote:

quote:

aynen

~KATILIYORUM.... yaklasık 4 yıldır kullanırım 1 gün basımı agrıtmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

Avira antivirde bir ayar ile sessiz sedasız kendi halinde çalışmasını sağlayabilirsin.Ayarlarından otomatik olarak birincide repair,ikincide delete yi işaretlersen hiç bir uyarı vermeden virüs varsa silecektir.

ne olur ne olmaz diye o tepedeki copy to quarantine yi işaretliyorum ben.Daha sonra kendim bakıp silmem gerekiyorsa siliyorum
  • ANtivir tavsiye ederim.
  • Nod32 hoştur ama sadece anti-virüs olarak yanına mutlaka antispy ve firewall olmalıdır
    Ayrıca antivir ve avast sürümleride ram dostudur
  • nod32
  • Antivirin ücretli sürümü olan premium ve security sürümlerinde spyware korumasına gerek yok.Çünkü o konuda da çok başarılı.Arkadaşlar bu yazdıklarımı reklam olarak anlaşılmasın sakın.Maksadım arkadaşların en iyi olanı bulmalarına yardımcı olmak.Tarafsız ve güçlü bir şirketin yaptığı ŞUBAT2008 testlerini bir gözden geçirmenizi dilerim:
    http://www.av-comparatives.org/
    (Açılacak sayfada "Comparatives"yazılı kısma tıklayıp February 2008 'e ait tets sonuçlarına bakabilirsiniz)

İşte antivirin 3 aylık kampanyası:
    İndirme linki:
    http://www.avira.de/en/downloads/avira_premium_security_suite.html

3 aylık Yasal key:
    http://doctus.org/avira-antivir-premium-kampanyalari-t20853.html

Kurulumununda şurdan faydalanabilirsiniz:
    http://doctus.org/avira-antivir-premium-kurulum-ayarlar-t16408.html
    KAYNAK :Doctus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 18 Mart 2008; 16:35:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

quote:

Orjinalden alıntı: berkayhoca

Avira antivirde bir ayar ile sessiz sedasız kendi halinde çalışmasını sağlayabilirsin.Ayarlarından otomatik olarak birincide repair,ikincide delete yi işaretlersen hiç bir uyarı vermeden virüs varsa silecektir.

ne olur ne olmaz diye o tepedeki copy to quarantine yi işaretliyorum ben.Daha sonra kendim bakıp silmem gerekiyorsa siliyorum

Tam garanticiyiz yani

• quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Nod32 hoştur ama sadece anti-virüs olarak yanına mutlaka antispy ve firewall olmalıdır

O zamanda ESET SMART SECURITY 3.0'ı seçebilirsiniz.
    Antivirüs+Antispy+Firewall+Antispam.

Sistemde olup olmadığı bile belli değil.
    Benim pc'm bile donanımsal olarak geride kaldığı halde yavaşlama görülmüyor.
  • bende kaspersky var biraz gürültü çıkarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Nod32 hoştur ama sadece anti-virüs olarak yanına mutlaka antispy ve firewall olmalıdır

O zamanda ESET SMART SECURITY 3.0'ı seçebilirsiniz.
    Antivirüs+Antispy+Firewall+Antispam.

Sistemde olup olmadığı bile belli değil.
    Benim pc'm bile donanımsal olarak geride kaldığı halde yavaşlama görülmüyor.

nod32 ess' e pek güvenmiyorum
    Anti-virüs olarak çok başarılı ama
    Antispyware ve firewall konusunda başarısız
    özellikle firewallın açıkları çok fazla
    Ama sıradan bir ev kullanıcısı tercih edebilir

• McAfee_VirusScan_Enterprise_8.5i.
    Sessiz ve derinden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.