Şimdi Ara

Tamamen Oyunlar icin tasarlanmis bir sistem ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Asagida belirttigim sekilde bir sistem topladik. Gerek tecrubeleriniz gerek piyasa asinaliginiz dogrultusunda onerilerinizi rica ediyorum.

Bu sistemde kesinlikle notepad dahi acilmicak - tamamen cok iyi grafikli oyunlari , en ust duzeyde oynamaktir amac. Butce 2000-2200 civarlarindadir.

Simdiden cok tesekkurler !

İslemci : Phenom II X4 970 Black Edition AM3 3.5GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

Anakart : ASUS M5A87 AMD 870/SB850 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

Ekran Kartı : SAPPHIRE HD6950 2GB 256 BIT GDDR5 DVI HDMI

Ram : Kingston Hyperx 8GB DDR3 1600MHz CL9 XMP Bellek Kiti(2x4GB)

Guc Kaynagi : Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80+ R3

Kasa : THERMALTAKE VM600M1W2Z DOKKER BlacX 2.5"- 3.5" HDD Docking Station Siyah Kasa

***Not *** : Kasa ve guc kaynagı konusunda cok tereddutlerim var. Ileriye donuk parcaları tercih etmek istiyorum.

•  Tamamen Oyunlar icin tasarlanmis bir sistem ---

yukarıdaki sistemden ilerleyebilirsiniz..
    siz işlemciyi bulursanız fx 8150 yapın..
    ama yüksek grafikte kesinlikle msi ti-hawk tan şaşmayın.
    anakart seçimini gigabyte 990-xa-ud3 yapın..ve ramlerinizi 1866mhz gskill tercih edin..
    ssd nizin kapasitesini düşük (oyunlar bilgisayarda kayıtlı kalacaksa 120 min oynayıp silerim diyorsanız 60gb yeterlidir.) seçip harici bir 1,5tb usb 3.0 almanızı ve veri depolamada onu kullanmanızı öneririm.bu bellek için gereken fiyatı düşürecektir.ssd için mach extreme öneriyorum.
    kasa ve psu içinde aerocoolun yukarıdaki modeli üzerinde bir 12 lik bir türbin ve bir normal fanı ve OC fankontrol sistemiyle oyuncular için güzel görünümlü bir kasa.
    son olarak tekrar belirtiyorum..kesinlikle ekran kartında msi-ti hawk tan şaşmayın.overclocksuz 950mhz te çalışan çok amaçlı ve $300 daki eşsiz bir grafik kartıdır. tüm oyunlarda ultrada en ufak bir tkaılma olmadan oynayabilirsiniz..
    -daha iyisi yok- bir sistem olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imQ -- 18 Şubat 2012; 3:38:46 >

• 8 cekirdekli bir islemciye gercekten ihtiyacim varmi ? Evet amacim crysis ve battlefield gibi kuvvetli grafikli oyunlari ultrada oynamak ancak islemcinin bunda etkisinin bu kadar etkili oldugunu dusunmuyordum.

Msi ti-hawk hakkinda pek birsey soyleyemem cunku cok bilgim yok ancak vurgulamalarınız uzerine mutlaka arastiracagim .

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sintheras

8 cekirdekli bir islemciye gercekten ihtiyacim varmi ? Evet amacim crysis ve battlefield gibi kuvvetli grafikli oyunlari ultrada oynamak ancak islemcinin bunda etkisinin bu kadar etkili oldugunu dusunmuyordum.

Msi ti-hawk hakkinda pek birsey soyleyemem cunku cok bilgim yok ancak vurgulamalarınız uzerine mutlaka arastiracagim .

Tesekkurler.

Sistemin güzel kardeşim.Tek eksik bulabileceğim şey 2000 tl nin üstüne çıkabildiysen bir SSD almandır.Diğer parçalar güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.