Şimdi Ara

Tamamen boyalı araba alır mısınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracın yaşı ilerlemiş ve yanıklar,çizikler,solmalar başlamışsa neden boyanmasın.

Araç orjinal kalsın diye iyice solmuş aracı boyatmayanlar gördük biz sen ne diyon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

boyalı araç için "kaza yaptı da ondan sonra mı boyandı" sorusu geliyor herkesin aklına, bir de tavan boyalı ise alınmaz deniyor, kesin takla atmıştır diye düşünüyorlar..

sıfır aldığım aracımın boyası tavandan güneş nedeniyle atmaya başlamıştı, zamanla berbat bi görüntü oluşunca gidip sadece tavanı boyattırmıştım, şimdi benim araç takla mı atmış oluyor

sırf bu yüzden aracımla güneş yanığıyla gezmiştim. bi tavanı boyatıyosun araba taklalı oluyor. satarken de öyle sattım. bazen görüyorum alan kişi de boyatmamış.

ama arkadaşın dediği araç hem tamamen boyalı hemde tramerde 15 binlik ağır hasar var. pert bu araç.

• Bundan 3 sene önce sorsaydınız.Bende alın derdim.Fakat geçen hafta 3 yıldır keyifle bindiğim sorunsuz motor ve aksamlı aracımı ilana koydum.tüm boyalı ve değişen bölgeleri eksiksiz yazdım.araç exper de koparta olarak belirttiğim değerde,motor ve tekerlek.süspansiyon ve fren sistemi neredeyse fabrika çıkış değerlerinde. kilometre 73.000 2005 model.

ama arayan durup durup boyayı soruyor.

-ya işte boya olayı kafamı karıştırıyor.diyor.Alırım diyende fiyatı öyle bir çekiyor ki neredeyse ben üstüne para verecem.

nihayetinde az önce canıma tak dedi.satmıyorum deyip ilanı kaldırdım.gerekirse 3.000 aşağı verip galeri veya servise satıcam.

sonuç olarak her türlü boya takıntısını sizde yoksa bile bir an önce edinin kendinize.
  • burada boyalı araba çok önemli deil ama komple boyalı demek bir araç için kurcalanmadık yeri kalmamış demektir ayrıca aracın yürürü motoru iyi bile olsa araç toplanırken maliyeti düşürmek için ne numaralar çekildiği patlak airbagler için derinçler bağlanıp airbaglein sağlammış gibi gösterildiği ve türlü dalaverelerin yapıldığı bir ortamda ucuz araba buldum diye piyasasından ucuz bir aracın alınması sadece baş ağrısı ve mutsuzluk ve sorunlar yumağı getirir....
    kesinlikle ve kesinlikle almaya kalkmayın pişman olrsunuz paranızın yettiği en temiz arabayı almaa çalışın....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • Taklalı oldugunu dusunup arabayı iptal ettim.

ya titaniumdan trend e dusucez yada daha fazla para koyacaz benzınlıde alamıyorum. devamlı şehir içi kullanamayacagım ıcın.

Orijinalden alıntı: Scott23

İlk arabamı alıcam ama normal fiyat 30000 tl seviyesindeyken en üst model bi araba 25000tl suan tek eksiği tamamen boyalı

siz olsanız alır mıydınız?

Şöyle söyleyim alınabilir ama araca iyi baktırman lazım.Değerinde ise her araç alınır. Mesela bir yakınımız kaza yapmıştı aracının kaskosu yoktu komple aracı boyadılar baya uzun sürmştü çünkü taklalıydı. Ama hala aynı aracı kullanır sıkıntı yok ben o araba toplanır mı diyodum o derece kaç yıldır biniyor bi sıkıntı yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm
  • Almam, çünkü satamam.

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Araba fiesta beyler agir hasar pert demek mi?

Hocam yapma fiesta ya 25 bin TL .. Ağır hasar... Her tarafı boyalı... Hİç uğraşma... Boyalı bir araç alacaksan düşük model bir araç al .. Vur kır parçala bu maçı kazan...

Hocam 5 yil boyunca motorr bile alamam yuruyeninde sikinti cikmafigi surece

hocam demek istediğim o kadar parayı bir anda vereceğine düşük model bir araç al hem değer kaybın çok olmaz hemde paran cebine kalır 5 yıl sonra daha iyi bir arac alırsın...

• 90 model arabada bile fabrika boyası arayanları gördükten sonra...

Yeni araç komple boyalı ise kesin satamazsın, g... başı ayrı oynayan bir apaçi gelir "taklası mı var bilader" diye sorar, yok yere canın sıkılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satamayacağınız arabayı dert etmiyorsanız
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-75-1.8t-kraliyet-arabasi-temiz-bakimli-124201791/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-45-2005-model-1.6-comfort-club-temiz-lpg-li-110671067/detay
    Onun dışında colt önerimdir sorunsuz araç olarak biliniyor. (sıfır alsan zarar edersin ama alacağın araba ikinci el ucuza alıp ucuza bırakıcaksın)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2012-mitsubishi-colt-1.3-mpi-invite-elegance-13.513-km.bayii.den-124223863/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-36.900-kmde-degisen-yok-1-yil-daha-garantili-fiyat-uygun-124051124/detay

cebime para kalması gibi durum yok arabayı babam alcak derken baban sana mı alacak kendine mi; sana alacaksa babanın parası olduğu için kolayca harcasın mantığında mısın ya da babanın parası olunca sana batmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

satamayacağınız arabayı dert etmiyorsanız
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-75-1.8t-kraliyet-arabasi-temiz-bakimli-124201791/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-rover-45-2005-model-1.6-comfort-club-temiz-lpg-li-110671067/detay
    Onun dışında colt önerimdir sorunsuz araç olarak biliniyor. (sıfır alsan zarar edersin ama alacağın araba ikinci el ucuza alıp ucuza bırakıcaksın)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2012-mitsubishi-colt-1.3-mpi-invite-elegance-13.513-km.bayii.den-124223863/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-36.900-kmde-degisen-yok-1-yil-daha-garantili-fiyat-uygun-124051124/detay

cebime para kalması gibi durum yok arabayı babam alcak derken baban sana mı alacak kendine mi; sana alacaksa babanın parası olduğu için kolayca harcasın mantığında mısın ya da babanın parası olunca sana batmıyor mu?

Babamin para sorunu yok ama bana verdigi limit 25 milyar ve 5 yil.boyunca.araba alamicam

• Tanıdığımdansa alabilirim

Ornegin teyzemde 2005 Chevrolet kalos var, hic kaza yok arabada fakat çiziklerden ötürü tavan hariç komple boyattilar

• Bizim pederde 1999 avensis var. 350.000 km de nerdeyse. Her tarafı o kadar çizik olmuştuki rezalet durumdaydı. Bir ara satalım dedik satamadık bile. komple boyattık şimdi hergün müşteri geliyormuş. Komple boyalı olduğunu söylediğimizde kazası varmı yok mu bakarız yoksa alırız diyorlarmış.
    Ama bu durum 15 yaşında bir araç için geçerli,yeni bir araçta komple boya büyük dezavantajdır. Eski araçlarda avantaj bile olabilir.

Orijinalden alıntı: _accord_

Bizim pederde 1999 avensis var. 350.000 km de nerdeyse. Her tarafı o kadar çizik olmuştuki rezalet durumdaydı. Bir ara satalım dedik satamadık bile. komple boyattık şimdi hergün müşteri geliyormuş. Komple boyalı olduğunu söylediğimizde kazası varmı yok mu bakarız yoksa alırız diyorlarmış.
    Ama bu durum 15 yaşında bir araç için geçerli,yeni bir araçta komple boya büyük dezavantajdır. Eski araçlarda avantaj bile olabilir.

O konuda haklısın. Ben de imzamdaki corollayı komple boyalı olduğunu bilerek almıştım. Alırken baktırdım önemli bir kazası yoktu, yaşından dolayı boyanmış. Satarken de 1 günde sattım. Çok eski araçta boya olması normal ama yeni araçta komple boya olunca insan şüpheleniyor.

• eski aracım olan Hyundai accent blue aracımı 3 ay kullanılmış ve tamamen boyalı olarak aldım, aldığı kişi yeminler etti vs. baktırdık ve hatta ankaradaki hyundai teknik servisleri doludan dolayı boyanmış vs dediler ve bende güvenip aldım. araçta bir gariplik vardı ve sürekli saçma sapan hatalar vs veriyordu; teknik servis bi türlü çözemedi ve bende satışa çıkardım ama satamadım malesef.. uzun süre yaklaşık 6 ay satışta kaldı ve en sonunda cidden çok büyük zararla sattım.
    bu araç bana Gaziantepteki ustaların ve boyacı ile kaportacıların ne denli iyi ustalar olduklarını ve aracın lisanslı bayisinin bile anlamayacağı kadar iyi bir işçilikle pert araçları düzeltip ve boyayıp sattıklarını öğretti.. fiyat farkına dikkat etmek gerekir ve inanın tamamen boyalı aracı almak kolay olsa da bu aracı satarken dürüst davranmama ve her müşteriye aracın boyalı olduğunu bildirmeme rağmen hiç kimse benim kadar umursamaz olmadı ve aracı almadı.. sonunda aracı taksi durağına sattım.. cidden içler acısıydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haven -- 9 Mayıs 2013; 20:20:21 >

• istanbul gibi kalabalık trafiği keşmekeş bir yerde arabanız var diyelim kaç sene bir yere sürtmeden kullanabileceksiniz?
    boya olur , sürtme olur , tıklama olur , ufak göçme olur , tampon değişir , far değişir , bunun gibi 3 4 tane vaka gelse arabanın başına 3 5 senede içinde satarken anlat hadi alıcıya nasıl anlatacaksın böyle bir zihniyet var mı?komple boya neysede boyalı araç hastalığı var milletde konusu açılmış dile getirelim sanki kendisi jelatine sarıp kullanacak arabasını :)
    hasar olayıda karışık geçen çok uygun fiyata Volkswagen tiguan vardı 11bin lira hasar kaydıda vardı , şimdi herkez tereddüt eder dimi bu araç için ama arabanın fotolarını yolladı sahibi bize , araba ağaca sağ kapıdan sürtmüş sağ dikiz aynası ve kapıda derin çizik oluşmuş , çakal yetkili servisde kapıyı komple menteşeden değişmiş aynayıda değişmiş , bu işlemlerden sonra araba boyasız ve değişensiz :) ama hasar kaydı 11 bin lira , menteşeden değişen kapıyı kim anlayacak ve zaten zararıda yok

• Ilerde acil para ihtiyaci olir diye ve araba perr olabilir diye arabada vazgectik ya ekstra para biriktircez yada trend versiyonuna dusuce alacagimoz araba 2010 fiesta titanium x di , 25000tl

hocam mal satılığa çıkınca mundar muamelesi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 10 Mayıs 2013; 20:29:09 >
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.