Şimdi Ara

[SATILIK] Tam Set Mac Mini M2 16GB (4K Monitör,Klavye/Mouse Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] Tam Set Mac Mini M2 16GB (4K Monitör,Klavye/Mouse Dahil)

Aşağıdaki ürünleri toplu olarak satmaktayım. Hepsini aldığınızda hazır ve kullanılabilir bir bilgisayar almış olacaksınız. Aşağıdaki ürünlerin hepsi Haziran 2023'te alındı. Bir hevesle MacOS kullanmak için aldım ancak Apple ekosistemine uyum sağlayamadım. Tertemiz kutulu, garantili ve faturalı ürünler. Cihazların toplam çalışma süresi 20 saat ya var ya yoktur, bu kadar temiz bir ürün satmaktayım, fotoğraf çekmek için çıkardım kutusundan. Hepsi kutusunda şu an.

NOT: Takas düşünüyorum çünkü satma amacım yeni bir Windows işletim sistemli bilgisayar almak. MacOS'a ayak uyduramadım. Dengi bir Microsoft Surface Pro ya da DELL ile takas düşünüyorum. Sizin ürününüz daha yüksek fiyatlıysa üstüne ödeme de yapabilirim. İletişime geçebilirsiniz.

Mac Mini M2 16GB RAM 256GB SSD - 30000 TL (Kutulu, Faturalı, Haziran 2025 Garantili)

Samsung LU28R550UQRXUF 28" 4K UHD IPS Monitör - 8000 TL (Kutulu, Faturalı, Haziran 2025 Garantili)

Logitech K380 Klavye - 1200 TL (Kutulu, Faturalı, Haziran 2025 Garantili)

Logitech M330 Mouse - 500 TL (Kutusuz)

İstanbul içi elden satış yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 39500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Haziran 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.