Merhaba, Mac Mini almayı düşünüyorum. Bunun için hangi monitörler daha iyi olur acaba bide genel kullanım amacım tasarım olacak o yüzden IPS olması çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bütçe maksimum 3500₺ civarında. Teşekkürler. |
Mac Mini için 2K Monitör Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Grafik - tasarım işleri için kullanacaksan IPS panele sahip bir monitör işini görecektir.
-
Hocam 2K bir monitör daha mı olur acaba? Uzun süreli kullanım için.
Öneriniz için teşekkürler. Yine önerileriniz varsa beklerim
-
https://forum.donanimhaber.com/lenovo-p27h-20-2k-27-type-c-qhd-ips-led-monitor--151813215
-
Ben de Mac Mini için monitör arıyorum tavsiyelere açığım.
-
Hocam arkadaş almıştır bu süre zarfında. Belirttiği bütçede artık 2K monitörler maalesef yok. İyi bir panel düşünüyorsanız. 2K çözünürlükte asusun PA278CV, 4K çözünürlükte PA279CV modellerinden birine bakabilirsiniz.
-
Samsung 28'' UR55 aldım hocam. Özellikle mac kullanıcıları macbook ekranlarına yakın bir görüntü aldığını söylüyor. İncelemelere vs. baktığımda ben de memnun kaldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X