Şimdi Ara

tam kurutmalı çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her zaman olduğu gibi bir elektronik eşya aldığım zaman iyi bir araştırma yapmak için foruma girdim.

anneme tam kurutmalı çamaşır makinesi almak istiyorum.
    kendisi hasta olduğu için çamaşır makinesi tam kurutmalı olması gerekiyor. makineden aldı mı hemen dolaba koyabilecek.
    malüm türk anneleri bazen kilim falan da atabiliyor.
    o yüzden dayanıklı bir makine olması gerekiyor.

önerilerinizi bekliyorum

• LG F1480RDS5 modelini taklaşık 1 senedir memnuniyetle kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

LG F1480RDS5 modelini taklaşık 1 senedir memnuniyetle kullanıyoruz.
    inceliyorum. teşekkürler.

başka ürün önerisi olan varsa yazsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehsam

inceliyorum. teşekkürler.

başka ürün önerisi olan varsa yazsın lütfen.
    bencede LG F1480RDS5
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

bencede LG F1480RDS5

Alıntıları Göster
    teşekkürler dostum.

peki başka tavsiye var mı arkadaşlar
  • quote:

teşekkürler dostum.

peki başka tavsiye var mı arkadaşlar
    cihaz biraz pahalı gibi geldi ama eğer başka öneri olmazsa bunu alacağım.
  • quote:

Araştır biraz daha acele etme geç olsun sağlam olsun bende bakınayım biraz bulursam tekrar yazarım
  • quote:

quote:

Araştır biraz daha acele etme geç olsun sağlam olsun bende bakınayım biraz bulursam tekrar yazarım

Samsung WD0804W8N modelini de inceliyorum ..
    kuru temizleme olayı da varmış bu cihazda.
    ilgin için teşekkür ederim. dediğin gibi aceleye gerek yok.
    araştırmaya devam:)
  • quote:

quote:

quote:

Samsung WD0804W8N modelini de inceliyorum ..
    kuru temizleme olayı da varmış bu cihazda.
    ilgin için teşekkür ederim. dediğin gibi aceleye gerek yok.
    araştırmaya devam:)

Alıntıları Göster
    Baktım Samsung'a LG ile arasında fark var LG daha üstün ama dediğin gibi fiyat farkıda var Samsung çamaşır makinasında ne kadar iyidir bilmiyorum ama özellik olarak ideal. Daha da karışmıyorum zor işler bunlar :) Ama biraz fazla para ver iyisini al benim LG de en güvendiğim şey 10 sene motor garantisi olmasıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faziloglu -- 23 Mayıs 2013; 11:23:15 >

• quote:

Baktım Samsung'a LG ile arasında fark var LG daha üstün ama dediğin gibi fiyat farkıda var Samsung çamaşır makinasında ne kadar iyidir bilmiyorum ama özellik olarak ideal. Daha da karışmıyorum zor işler bunlar :) Ama biraz fazla para ver iyisini al benim LG de en güvendiğim şey 10 sene motor garantisi olmasıydı

peki lg nin servisi nasıl sence. memnun musun dostum.

bir dehttp://www.vestel.com.tr/vestel-cka-xxl-9614-tge-kurutmali-camasir-makinesi.aspx bu model için ne diyeceksin_?

• quote:

quote:

bir dehttp://www.vestel.com.tr/vestel-cka-xxl-9614-tge-kurutmali-camasir-makinesi.aspx bu model için ne diyeceksin_?

Hocam ben servislik olmadım onun için ne desem yalan olur forumdan biraz bakınırsan daha sağlıklı bilgi edinirsin. Ben genelde servise değil sağlamlığa dikkat ediyorum servise götürmesin beni yeter servise gittikten sonra en iyi serviste olsa uğraşıyosun her halukarda başın ağrıyo

• quote:

quote:

Vestele baktım gözümden bir şey kaçmadıysa LG ile özellikleri hemen hemen aynı ama ben alırken Vestel'e hiç bakmamıştım bana güven vermiyor nedense

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben servislik olmadım onun için ne desem yalan olur forumdan biraz bakınırsan daha sağlıklı bilgi edinirsin. Ben genelde servise değil sağlamlığa dikkat ediyorum servise götürmesin beni yeter servise gittikten sonra en iyi serviste olsa uğraşıyosun her halukarda başın ağrıyo

Alıntıları Göster
    Fiyat olarak daha uygun olan LG F1496ADP7 öneririm. Buradan teknik özelliklerine vs detaylı bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Fiyat olarak daha uygun olan LG F1496ADP7 öneririm. Buradan teknik özelliklerine vs detaylı bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Vestel' in garantisi kaç yıl? ben bulamadım verilen linkte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_n0507

Vestel' in garantisi kaç yıl? ben bulamadım verilen linkte..

Alıntıları Göster
    Kurutmalı çamaşır makinesinde şu an alınabilecek en iyi model AEG L87695WD'dir. Neden derseniz;

XXL tambur hacmi ve yükleme ağzı var. Piyasadaki en geniş tamburdan birini kullanıyor. 7kg atıp durmadan yıkayıp kurutabiliyorsunuz.
    Tambur dokusu protex denen yapıda; Miele'nin petek kazanı gibi çamaşırın yıpranmasını azaltıyor. Delik sayısı da fazla.
    Buhar ile havalandırma ve kırışık açma programları var.
    Programların süresini hızlı ve çok hızlı olarak 2 aşamalı kısabiliyorsunuz. Kurutmalı makinelerde yıkama+kurutma 6 saati bulduğundan önemli bir özellik. Çoğu makinedeki gibi 1 saatlik yıka+kurut programı da var ama 1,5kg için. Önemli olan tam yükte süreyle oynayabilmektir. Çoğu cihaz buna imkan vermiyor.
    Altı kapalı ve yalıtımlı kasa, üçlü amortisör sistemi var.
    Su jeti ile hızlı ve hassas yıkamalarda yıkama ve durulama performansı bariz olarak daha yüksek
    Kurutmada da A enerji sınıfı, 1600 devirli olduğundan çamaşırda az nem bırakıyor. Bu yüzden kurutması daha kısa, daha tasarruflu ve daha az yıpratıcıdır.
    Inverter motor teknolojisi var. Yıkamada 49dB, sıkmada 75dB, kurutmada da yanılmıyorsam 62dB idi.
    Ekranı menülü olmadığından kullanması da çok basit. Samsung ve LG de öyle.
    En önemlisi sağlamlık; Miele dışında bu makineye sağlamlık ve kalite konusunda rakip olabilecek bir cihaz yok.

Bu açıdan iyi bir cihaz istiyorsanız kesinlikle AEG derim. LG de iyidir ama kodu değişti, piyasada artık F14A8RDS5 var. Eski modele kıyasla yeni modeline de A sınıfı enerji özelliğini ve su jetini eklediler. AEG varken LG'ye o kadar para verilmez; ama kampanyadan 1800, 1700TL civarlarına yakalarsanız iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kurutmalı çamaşır makinesinde şu an alınabilecek en iyi model AEG L87695WD'dir. Neden derseniz;

XXL tambur hacmi ve yükleme ağzı var. Piyasadaki en geniş tamburdan birini kullanıyor. 7kg atıp durmadan yıkayıp kurutabiliyorsunuz.
    Tambur dokusu protex denen yapıda; Miele'nin petek kazanı gibi çamaşırın yıpranmasını azaltıyor. Delik sayısı da fazla.
    Programların süresini hızlı ve çok hızlı olarak 2 aşamalı kısabiliyorsunuz. Kurutmalı makinelerde yıkama+kurutma 6 saati bulduğundan önemli bir özellik. Çoğu makinedeki gibi 1 saatlik yıka+kurut programı da var ama 1,5kg için. Önemli olan tam yükte süreyle oynayabilmektir. Çoğu cihaz buna imkan vermiyor.
    Su jeti ile hızlı ve hassas yıkamalarda yıkama ve durulama performansı bariz olarak daha yüksek
    Kurutmada da A enerji sınıfı, 1600 devirli olduğundan çamaşırda az nem bırakıyor. Bu yüzden kurutması daha kısa, daha tasarruflu ve daha az yıpratıcıdır.
    Inverter motor teknolojisi var. Yıkamada 49dB, sıkmada 75dB, kurutmada da yanılmıyorsam 62dB idi.
    En önemlisi sağlamlık; Miele dışında bu makineye sağlamlık ve kalite konusunda rakip olabilecek bir cihaz yok.

Bu açıdan iyi bir cihaz istiyorsanız kesinlikle AEG derim. LG de iyidir ama kodu değişti, piyasada artık F14A8RDS5 var. Eski modele kıyasla yeni modeline de A sınıfı enerji özelliğini ve su jetini eklediler. AEG varken LG'ye o kadar para verilmez; ama kampanyadan 1800, 1700TL civarlarına yakalarsanız iyidir.

Alıntıları Göster
    Bu arada Vestel'e para vereceğinize o 1500-1600TL'yi garibanın birine verin sevinsin. Kediye sermaye yüklemek gibi olur Vestel'den gidip kurutmalı makine almak. Bu iş tecrübe işidir.

• quote:

Bu arada Vestel'e para vereceğinize o 1500-1600TL'yi garibanın birine verin sevinsin. Kediye sermaye yüklemek gibi olur Vestel'den gidip kurutmalı makine almak. Bu iş tecrübe işidir.

Alıntıları Göster
    VESTEL IN KURUTMALILARI BASARILI DEGIL. AMA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ EKRANI VE MENÜSÜ ALBENİ DİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

VESTEL IN KURUTMALILARI BASARILI DEGIL. AMA YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ EKRANI VE MENÜSÜ ALBENİ DİYOR

Alıntıları Göster
    herkese teşekkürler aeg ve lg de yoğunlaşıyorum şuanda:))
    başka yorum yapan olursa da çok güzel olur.D
  • quote:

Üstad konu sahibi arkadaşın da iznini alarak
    Bana tavsiye ettiğiniz gibi ama kurutmasız bir çamaşır makinesi gerekiyor.
    Kurutmaya şu durumda ihtiyacım olmayacak, ancak diğer özellikleri güzel.
    AEG LG ELECTROLUX olabilir.
    Sessiz, uzun ömürlü, bol programlı, tasarruflu (herkesin istediği sanırım ) bir çamaşır makinesi arıyorum..

1500tl civarında (+ - 200 olabilir) bir çamaşır makinesi tavsiye eder misiniz.

Sanırım buldum Aeg Lavamat L98699FL Protex Plus 9 Kg 1600 Devir XXL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartanyan -- 23 Mayıs 2013; 16:33:59 >

• quote:

herkese teşekkürler aeg ve lg de yoğunlaşıyorum şuanda:))
    başka yorum yapan olursa da çok güzel olur.D

Alıntıları Göster
    Bu arada LG F1480RDS5 modeli ile ilgili incelememi okuyabilirsiniz (Bu model artık üretilmiyor. Yeni modeli olan F14A8RDS5 referans olabilir, F14A8YD'de ise buhar yok):
    http://forum.donanimhaber.com/m_64240562/tm.htm

Ben Samsung'un kullanışsız ve sırf "Samsung'un çamaşır makinesi yok" denmesin diye yapılmış olduğunu düşünüyorum :) Çamaşır makinesinde kurutma işlevini yerine getirmek zor bir iş ve bazı makineler bu işi sorunsuzca gerçekleştiremeyebilir.

LG'nin bana göre en iyi yanlarından biri gerçekten çok iyi yıkıyor. 6 Motion bence iyi bir temizlik sağlıyor. Duşlama sistemi ve buharlı yıkamayı da katın. Bunun dışında DirectDrive fırçasız motor çok sessiz. Motor için 20 yıl ömür veriliyor. Sıkma sırasında dışarıya yansıyan bir sarsıntı olmuyor. Kurutmada da daha sessiz. Çamaşırların ağırlığı da tartılıyor. Süre ve su kullanımı, sıkma uygunluğu çamaşır ağırlığına göre ayarlanıyor. Kuruduğu halde çalışmaya devam etme veya kurumadığı halde bitme gibi problemlere karşılaşmadım. Kullanışlı ve eğlenceli (nasıl yani? bilmem :D ) bir makine.

Zaten incelememi verdiğim halde niye bir daha yazdım hiç anlamadım ama insan yazıyor işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.