Bildirim
Tam ekran video izlemek işkence oldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba ;
Başka bir video oynatıcısı denermisiniz ? -
Bilgisayarımda kayıtlı olan videolarda öyle bir sorun yok internette izlerken öyle oluyor belirtmememişim kusura bakmayın -
Bütün videolarda öylemi yapıyor , başka sitedeki videolarda da aynı sorun var mı ?
Başka tarayıcıdan denediniz mi ? -
Bütün videolarda aynısını yapıyor evet. Youtube,dailymotion da ki videolarda aynısını yaptı diğer siteleri kontrol etmedim. Google Chrome ve Mozilla Firefox ta aynı şekilde oluyor. -
adobe flash player kaldır tekrar kur.. -
Flash player sil yeniden yükle. -
Donanım hızlandırmayı kapat. -
Donanım hızlandırmayı kapatmayı denemiştim işe yaramıyor. Flash playeri nerden kaldırabilirim denetim masasında bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: White.Russian
Donanım hızlandırmayı kapatmayı denemiştim işe yaramıyor. Flash playeri nerden kaldırabilirim denetim masasında bulamadım
Denetim masası - Program Kaldır veya değiştir Açarak -
kardeşim denetim masası derken onu kastediyordum yok orda ne diye geçiyor program ekle kaldırda adobe diye tek bir şey var o da adobe reader lite v8.12 -
arkadaşlar chrome dan javayı indiremiyorum çünkü tarayacınızda otomatik olarak bulumaktadır vs vs diyor bende mozilladan indirdim kurdum tekrar bi video açtım biraz düzelme var ama yinede tam anlamıyla iyi değil. -
Google chrome flash player ihtiyac duymadan videoları oynatabiliyor
Google Chrome kaldırıp tekrar kurunuz.. -
Chrome kaldırdım firefoxtan izliyorum ama tam ekran yapınca donuk donuk izletiyor. Bu sorun çözülmeyecek gibi -
Bendede tam tersi oluyor
Videolar tamamen yükleniyor
Tam ekran Sorunsuz hiç takılmadan izleniyor
Ama küçük ekranda görüntü kare kare donarak ilerliyorYada bana donarak ilerliyormuş gibi geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X