Şimdi Ara

Tam ekran video izlemek işkence oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar videoları izlerken geniş ekran normal ekran hiçbir sıkıntı yok izliyorum ama tam ekran yapınca donuk donuk izleniyor ses geç geliyor erken geliyor saçma sapan bir hal alıyor. Sistem özellikleri 4 gb ram ama xp olduğundan dolayı 3 gb kullanılıyor Nvidia geforce 8500 gt 512 mb.

• Merhaba ;

Başka bir video oynatıcısı denermisiniz ?
  • Bilgisayarımda kayıtlı olan videolarda öyle bir sorun yok internette izlerken öyle oluyor belirtmememişim kusura bakmayın
  • Bütün videolarda öylemi yapıyor , başka sitedeki videolarda da aynı sorun var mı ?
    Başka tarayıcıdan denediniz mi ?
  • Bütün videolarda aynısını yapıyor evet. Youtube,dailymotion da ki videolarda aynısını yaptı diğer siteleri kontrol etmedim. Google Chrome ve Mozilla Firefox ta aynı şekilde oluyor.
  • adobe flash player kaldır tekrar kur..
  • Flash player sil yeniden yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanım hızlandırmayı kapat.
  • Donanım hızlandırmayı kapatmayı denemiştim işe yaramıyor. Flash playeri nerden kaldırabilirim denetim masasında bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: White.Russian

Donanım hızlandırmayı kapatmayı denemiştim işe yaramıyor. Flash playeri nerden kaldırabilirim denetim masasında bulamadım

Denetim masası - Program Kaldır veya değiştir Açarak
  • kardeşim denetim masası derken onu kastediyordum yok orda ne diye geçiyor program ekle kaldırda adobe diye tek bir şey var o da adobe reader lite v8.12
  • arkadaşlar chrome dan javayı indiremiyorum çünkü tarayacınızda otomatik olarak bulumaktadır vs vs diyor bende mozilladan indirdim kurdum tekrar bi video açtım biraz düzelme var ama yinede tam anlamıyla iyi değil.
  • Google chrome flash player ihtiyac duymadan videoları oynatabiliyor

Google Chrome kaldırıp tekrar kurunuz..
  • Chrome kaldırdım firefoxtan izliyorum ama tam ekran yapınca donuk donuk izletiyor. Bu sorun çözülmeyecek gibi
  • Bendede tam tersi oluyor

Videolar tamamen yükleniyor

Tam ekran Sorunsuz hiç takılmadan izleniyor

Ama küçük ekranda görüntü kare kare donarak ilerliyorYada bana donarak ilerliyormuş gibi geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.