Şimdi Ara

Tam ekran sorunu yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu " Tam ekran" moduna aldığım zaman ekranda titreme oluyor bunun önüne " Çerçeveli " moduna alarak geçiyorum ama o zamanda FPS kaybı yaşıyorum.Bu ekran titremesi olayını nasıl çözebilirim ? şimdiden teşekkürler.

Not : Ekran kartı sürücüsünü güncelledim , monitör ayarlarını 60hz yapıp oyunu dikey senk. sabit yapıp 60 fps ye sabitledim yine işe yaramadı.

• up
  • up
  • titremeden kastın şu dikey senkronizasyon olabilirmi orda tik varmı bi bakarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maelsterg

Oyunun optimizasyonu veya driverlarında bir sıkıntı olabilir. Ekran kartı modelini google'da aratıp bak istersen lolde başka bu sorunu yaşayan var mı diye. Biraz baktım ama çözenler driverları güncelleyerek çözmüş, başka bulamadım.

Edit: Borderless oynamak sıkıntı yaratmıyor aslında, öyle oynayabilirsin. Alt tab yapması da kolay öyle. Stream falan açarsan fps drop yaşarsın en fazla, başka sorunu olmaz.

FPS kaybı yaşamasam böyle oynayacağım ama 37 fps ye kadar düştüm bugün tf de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

titremeden kastın şu dikey senkronizasyon olabilirmi orda tik varmı bi bakarmısın

yok dostum hep dikey senk. açık 60 fps sabit oynarım zaten sorun ondan kaynaklı değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

quote:

Oyunun optimizasyonu veya driverlarında bir sıkıntı olabilir. Ekran kartı modelini google'da aratıp bak istersen lolde başka bu sorunu yaşayan var mı diye. Biraz baktım ama çözenler driverları güncelleyerek çözmüş, başka bulamadım.

Edit: Borderless oynamak sıkıntı yaratmıyor aslında, öyle oynayabilirsin. Alt tab yapması da kolay öyle. Stream falan açarsan fps drop yaşarsın en fazla, başka sorunu olmaz.

Bu arada aklıma gelmişken yazayım, şu an elimde gaming laptop var. GTX 670M gpu kullanıyor fakat lolde very low ayarlarda 20-30 fps arası oynuyorum. Ayarlardan onboard gpu'yu seçtiğimde 250 fps ile oynadığımı gördüm. Onboard gpu, gtx'den kat kat daha düşük kalıyor bu arada. Optimizasyon sıkıntıları çok fazla demek istediğim. Belki sizinki de driver ile alakalı bir problemdir ileriki zamanlarda hotfix gelir. Veya çok ısınıyordur, ısındığında fps drop olması da muhtemel.

Dostum sıkıntı tamamen LoL ile alakalı bugün aynı şey Sherlock Holmes de olmadı mesela tam ekran - çerçeveli fark etmeden 120-130 fps arası bir şekilde oynadım ki Sherlock holmes LoL den daha fazla sistem istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skypalix -- 5 Ekim 2014; 19:32:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada aklıma gelmişken yazayım, şu an elimde gaming laptop var. GTX 670M gpu kullanıyor fakat lolde very low ayarlarda 20-30 fps arası oynuyorum. Ayarlardan onboard gpu'yu seçtiğimde 250 fps ile oynadığımı gördüm. Onboard gpu, gtx'den kat kat daha düşük kalıyor bu arada. Optimizasyon sıkıntıları çok fazla demek istediğim. Belki sizinki de driver ile alakalı bir problemdir ileriki zamanlarda hotfix gelir. Veya çok ısınıyordur, ısındığında fps drop olması da muhtemel.

Dostum sıkıntı tamamen LoL ile alakalı bugün aynı şey Sherlock Holmes de olmadı mesela tam ekran - çerçeveli fark etmeden 120-130 fps arası bir şekilde oynadım ki Sherlock holmes LoL den daha fazla sistem istiyor.

O zaman benimki de lol ile alakali sadece. Garip bir durum

Hocam sorunu tam ekran yaparak değilde Çerçeveli ekranda fps yi arttırarak çözdüm Amd nin grafik panelinden fişe takılı performansını yükselttim şu an sorun çözüldü gibi ama hala tam ekranda titreme yapıyor

• Çerçevesiz yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.