Şimdi Ara

tam bursluya devlet yurdı cıkar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasım okan unıv. spor yonetimi yazcak bakıyoruz ona bılgınız varmı acaba

• NAZLI2134 N kullanıcısına yanıt
    lutfen bırı bılıyorsa cevap verebılır mı
  • Önünde yasal engel yok başvura biliyorsun, ama çıkar mı bilinmez.
  • ManikD kullanıcısına yanıt
    baya gec oldu ama tsk ederim.
  • NAZLI2134 N kullanıcısına yanıt
    bende okan yazıcaktı vazgeçtim.. yurdu çok pahalı ulaşım zor.. devlet yurdu çıkar mı bilgin var mı
  • Tomris01 T kullanıcısına yanıt
    valla bende vazgectım okandan yurt konusu muamma. ist da ozel yurtlarda var onlara bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NAZLI2134

arkadasım okan unıv. spor yonetimi yazcak bakıyoruz ona bılgınız varmı acaba

Ben Okan'da okudum bir sene. Tam burslu idim.
    KYK yurt yedek sıram 2800 alandı.
    Çıkmaz. Çıksa bile yurt mu var saanki Okan'ın yakınında.

Başka tercihlere yönelin derim çünkü KYK yurdunda kalan tek bir Okanlı dahi görmedim.
    Tuzla'daki kampüsü için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldu mu simdi -- 16 Temmuz 2013; 15:08:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜCRETLİ TIP NASIL OLUR?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oldu mu simdi O kullanıcısına yanıt
    bende tam burslu tercih edicektim ama tercihe koymadım sırf bu yüzden.. şuan hala orda mı okuyosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

bende tam burslu tercih edicektim ama tercihe koymadım sırf bu yüzden.. şuan hala orda mı okuyosun..

Hayır, hazırlığı okuduktan bıraktım. Tıp okumak istedim.
    anladım istabulun öbür ucunda oturuyorum şirinevler tarafında.. anadolu yakasında otursam belki tercih ederdim hazırlıkta var zorunlu 5 yıl yol çekemem.. Kocaeli il sınırına yapmışlar okulu..Sence tercihe koymamam hata mı
  • quote:

anladım istabulun öbür ucunda oturuyorum şirinevler tarafında.. anadolu yakasında otursam belki tercih ederdim hazırlıkta var zorunlu 5 yıl yol çekemem.. Kocaeli il sınırına yapmışlar okulu..Sence tercihe koymamam hata mı

Okan güzel okul. Yani kendi puan aralığında gidileblecek en iyi özel ünilerden. Pek bir Özel Üni havası da yok. Bunlar Özel'de okuyor zengindirler, ezilirim falan kaygınız varsa şimdiden atın derim. Öyle bir şey yok.
    Yol problemini çözebileceksen tavsiye ederim Okan'ı.
    ev tutmaktan başka çare yok.. ama ona da sıcak bakmıyorum bu yüzden okana gidemicem gibi.. Yorumların için sağol..
  • quote:

ev tutmaktan başka çare yok.. ama ona da sıcak bakmıyorum bu yüzden okana gidemicem gibi.. Yorumların için sağol..

Ne demek, hakkında hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.