Şimdi Ara

TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN ÜLKER A.Ş.'NİN 70'NCİ YILDÖNÜMÜ REKLAM TEMASI : BUGÜN MUTLU OL MUTLU ET GÜNÜ

Ülker, Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş adıyla Sabri Ülker ve Asım Ülker tarafından 22 Şubat 1944'te kurulmuş gıda üreticisi şirket. Ülker ürünlerini 110 ülkeye ihraç etmektedir. Gıda sektörü üretim alanında çok sayıda ürünleri bulunmaktadır. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasındaki 108. sırada yer almıştır.

Ülker'i de bünyesinde barındıran Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits’i 3 Kasım 2014 tarihinde satın aldı. Yıldız Holding bu işlemle, dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Hakkında
    Türkiye’de çikolata üretimini fabrikasyon olarak yapan ilk gıda işleme kuruluşu olan Ülker Çikolata, ayrıca dolgulu çikolatayı da üreten ilk Türk şirkettir. Türkiye'de üretim ve satışı mevcut gıda işleme markaları içerisinde ilk Türk Standardları Enstitüsü standardı ve ISO 9002 belgesini alan şirketin[5] çikolata kolu; çokokrem ve kakaolu mamul üretimini ve kakao çekirdeği ile toz kakao da üretmektedir. Üretim faaliyetlerini sahip olduğu ISO 9001 ve 2000 kalite yönetim sistemleri sürdürmektedir. Ülker'i bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, 40.000'den fazla kişiye iş istihdamı sunmaktadır.

Çevre
    Ülker şirket anlayışına paralel çevre çalışmalarının temelinde, küresel ısınmanın en büyük nedeni olan “sera gazı” salınımını azaltma stratejisi yer almaktadır. Şirket bünyesindeki üretim tesislerinde kullanılan yakma sistemleri yakıt kaybını önlemek ve verimliliğini artırmak için bünyesinde hak olarak bulundurduğu TSE belgeleme standartları çevresince üretim sahası içerisinde bulunan fabrikalar düzenli bakıma tabii tutulmaktadır.

Tesisleri
    İstanbul'da iki fabrikası ve Giresun'daki bir fındık işleme tesisi bulunan Ülker Çikolata, 53.000 m² kapalı alana sahip bir şirkettir. Ülker bünyesindeki Ülker Çikolata'nın ürün çeşidi sayısı 451'dir.

•  TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA

Favorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Favorim

Herkesin favorisi

• Ee yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkerin çikolatalarındaki tadı yurtdışındaki çikolatalarda bulamadım. gerçekten de lezzetli oluyor. özellikle gofret ve albeni.
  • Guzel urunler piyasaya suruyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETİ varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Favorim

Şunun tadı hiçbir gofrette yok.

• İçindeki yapay şekerler sizi hem şişko hem de bağımlı yapıyor.
  • Kardeş para filanmı aldın konu açmak için öyle bi övüyonki sabah sabah :D konu açmışsın wikipedia geçiyon burada
  • ETİ varken Ülkere bakmam bile
  • 1940 yillarda siyonistlerin turkiyede fink attigi yillardi amaclari turk insanin genetigini bozup ilaclara bagimli etmekti cunku o gunden once. Gdo yapay seker bilmeyen millett bir anda genetigi degistirilmis gdo besinlerle tanistirdi. Daha sonra cia ajanlari fink atmaya baslayinca yahudiler azaldi kuruluslari halla ayakta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

1940 yillarda siyonistlerin turkiyede fink attigi yillardi amaclari turk insanin genetigini bozup ilaclara bagimli etmekti cunku o gunden once. Gdo yapay seker bilmeyen millett bir anda genetigi degistirilmis gdo besinlerle tanistirdi. Daha sonra cia ajanlari fink atmaya baslayinca yahudiler azaldi kuruluslari halla ayakta

Ooo siyonist gofreti, alırım bi ısırık.
  • nutella yerine çokokrem alın gençler.yerli üretime destek verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lysipe

Ee yani

Eeesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeusun Babası

nutella yerine çokokrem alın gençler.yerli üretime destek verin

İşte Ülkerin tek çuvalladığı ürünü bu NUTELLA'dan daha iyisini bulamadım ( SS'Lİ )
     TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Cumhurbaşkanının ortağı olursan Bi 70 sene daha gidersin,

İspatın var mı ? çok iddialı konuşuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

İşte Ülkerin tek çuvalladığı ürünü bu NUTELLA'dan daha iyisini bulamadım ( SS'Lİ )
     TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA TAM 70 YIL ÖNCE FAALİYETE BAŞLAYAN ÜLKER FİRMASI HAKKINDA

Sarelle varken nutella

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

1940 yillarda siyonistlerin turkiyede fink attigi yillardi amaclari turk insanin genetigini bozup ilaclara bagimli etmekti cunku o gunden once. Gdo yapay seker bilmeyen millett bir anda genetigi degistirilmis gdo besinlerle tanistirdi. Daha sonra cia ajanlari fink atmaya baslayinca yahudiler azaldi kuruluslari halla ayakta

Vay anasına ya, ne güzelde yazmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Sarelle varken nutella

Anlamadım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.