|
Arkadaşlar, neredeyse 1 yıldır işsizim. 36 yaşındayım. 2013 senesinde üniversiteden mezun oldum, uluslararası ilişkiler mezunuyum. Askerliğimi bitirince büyük bir ilaç firmasında çalışmaya başladım, 2021 senesine kadar çalıştım. Sürekli hakkım yendi ve yöneticilik verilmedi. Ben de 2021'de Amerika'ya yüksek lisansa gittim. Okurken iyi işlerde çalışma fırsatım oldu, en son 3 sene kadar kendi şirketimi yönettim. Evlendikten sonra ailevi nedenlerden dolayı ülkeye döndük. Geldim geleli iş arıyorum, delirmek üzereyim. Satış, pazarlama, sağlık, teknoloji, ihale, lojistik gibi alanlarda çalıştım. Mülakatlara giriyorum; zaten en kısası 1,5 ay sürüyor, 5-6 aşamalı. Her zaman son aşamaya geliyorum, sınavları geçiyorum ama son aşamada eleniyorum. Gerçekten delirmek üzereyim. Bir dükkan tutup iş kurmak istedim; minik bir kafe. Çevre esnaf daha açmadan tehdit etmeye başladı, katil olacaktım neredeyse. Emlakçılar ayrı, mal sahipleri ayrı... Artık param da bitmek üzere, son bir kurşun kaldı. Sizce ne iş yapabilirim? E-ticaret falan mantıklı mı? Ben eskiden şirket seçerdim, şimdi ne olursa olsun diyorum ama yine de olmuyor. Bu ülkede her iş çok zor ... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler