Şimdi Ara

Tam 1 saatte yaptığım site tasarım çalışması ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: murtiss

biraz hazir gibi duruyor ust banneriin arkasindaki sekiller ne bi anlam veremedim.

Bana bayağı bir hazır gibi geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spoilerman

bariz hazır site bu kadarda olmaz be kardesim yok bi ahenk olsun diye ingilizce yapmı yok resimleri olesine koymus gğldürme beni allah aşkına ne den insanları kandırma yolunu tercih ediyorsun arkadasım

Sen beni tanımıyorsun, çalışmalarımı görmedin, buna rağmen çok emin şekilde iftira atmanı anlamış değilim.
    Beni tanıyan arkadaşlar var. Buraya yeni üye olmadım. Önce bi araştır.
    Web konusunda en son yapacağım şey template kullanmaktır, bunlar sadece kendimi geliştirmek için yaptığım BASİT çalışmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan IRMAK

quote:

Orjinalden alıntı: spoilerman

bariz hazır site bu kadarda olmaz be kardesim yok bi ahenk olsun diye ingilizce yapmı yok resimleri olesine koymus gğldürme beni allah aşkına ne den insanları kandırma yolunu tercih ediyorsun arkadasım

Sen beni tanımıyorsun, çalışmalarımı görmedin, buna rağmen çok emin şekilde iftira atmanı anlamış değilim.
    Beni tanıyan arkadaşlar var. Buraya yeni üye olmadım. Önce bi araştır.
    Web konusunda en son yapacağım şey template kullanmaktır, bunlar sadece kendimi geliştirmek için yaptığım BASİT çalışmalar.

Fakat bakınca tamamen hazır gibi duruyor,

• 1 saat iÇin iYi bi çaLışMa....
  • elllERİNe SAGlıqq gusel olmus 1 satte bu tasarım PERFEcth ..
  • diğer çalışmalarını merak ettım valla
    link yollayabilir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

diğer çalışmalarını merak ettım valla
    link yollayabilir misin

http://resim.donanimhaber.com/m_4911238/mpage_1/key_command50//tm.htm#4911555

http://resim.donanimhaber.com/m_4793547/mpage_1/key_command50//tm.htm#4848096

Ayrıca arama böümünden command50 diye aratırsan sonuçları görürsün.

• command50 nin bu tarz topiklerini özlemiştik. bilen hatırlar

güzel olmuş da, 1 saat fazla değil mi? şöyle 10 dakika falan da yeter sana aslında
  • Şöyle bir şey yapalım sen bu siteyi ingilizce yapıp göndermişssin butonları türkçe yapıp gönderebilirmisin

Arkadaşlara göre daha inandırıcı olur değilmi
  • gercekten guzel olmuslar
  • Basit geldi bana, profesyonelce değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

Basit geldi bana, profesyonelce değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tobin

quote:

bir saatte siz yapın bu kadarınıda görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan IRMAK

quote:

quote:

bir saatte siz yapın bu kadarınıda görelim

şimdi şu var bir siteye bakarak aynısını kısa sürede yapılır ama idda ediyorum ki ojrinal bir tasarım bırak 1 saat sadece akılda tasarlamak saatler alıyor

işi bilmeyen adamları kandırabilirsin merak etme ama bu yollardan bizde geçtik

• birde anlamadığım neyin savaşını veriyorsun siteyi biter o zaman yorum yapalım şunu bu dakkada yaptım şu dk da ne önemi varki?
  • quote:

birde anlamadığım neyin savaşını veriyorsun siteyi biter o zaman yorum yapalım şunu bu dakkada yaptım şu dk da ne önemi varki?

Bak Tobin,ben 25 yaşındayım ve 5 yıldır bu işler uğraşıyorum.
    sen bu işi biliyor olabilirsin, ama emin ol ben de biliyorum. Bu zamana kadar altında benim ismimi gördüğünüz herşeyin tasarımı, yapımı bana ait. Bu çalışmaları kendimi geliştirmek için yapıyorum. O nedenle web site haline getirmiyorum, sadece Psd arayüz olarak kalıyor. Yaptığım çalışmalarda açıklayamayacağım hiçbir detay yok.

Bu işte zamanın önemli olduğunu düşünüyorum, bu işi yapanlar da aksini iddia edemez, o nedenle yaptığım çalışmaların zamanını da yazıyorum.

Ayrıca kimseyi kandırmak için bi nedenim yok. Sende bu işten anlamıyorsun demekki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.