biraz hazir gibi duruyor ust banneriin arkasindaki sekiller ne bi anlam veremedim.
Bana bayağı bir hazır gibi geldi...
quote:
Orjinalden alıntı: spoilerman
bariz hazır site bu kadarda olmaz be kardesim yok bi ahenk olsun diye ingilizce yapmı yok resimleri olesine koymus gğldürme beni allah aşkına ne den insanları kandırma yolunu tercih ediyorsun arkadasım
Sen beni tanımıyorsun, çalışmalarımı görmedin, buna rağmen çok emin şekilde iftira atmanı anlamış değilim. Beni tanıyan arkadaşlar var. Buraya yeni üye olmadım. Önce bi araştır. Web konusunda en son yapacağım şey template kullanmaktır, bunlar sadece kendimi geliştirmek için yaptığım BASİT çalışmalar.
quote:
Orjinalden alıntı: Hakan IRMAK
quote:
Orjinalden alıntı: spoilerman
bariz hazır site bu kadarda olmaz be kardesim yok bi ahenk olsun diye ingilizce yapmı yok resimleri olesine koymus gğldürme beni allah aşkına ne den insanları kandırma yolunu tercih ediyorsun arkadasım
Sen beni tanımıyorsun, çalışmalarımı görmedin, buna rağmen çok emin şekilde iftira atmanı anlamış değilim. Beni tanıyan arkadaşlar var. Buraya yeni üye olmadım. Önce bi araştır. Web konusunda en son yapacağım şey template kullanmaktır, bunlar sadece kendimi geliştirmek için yaptığım BASİT çalışmalar.
Fakat bakınca tamamen hazır gibi duruyor,
1 saat iÇin iYi bi çaLışMa....
elllERİNe SAGlıqq gusel olmus 1 satte bu tasarım PERFEcth ..
diğer çalışmalarını merak ettım valla link yollayabilir misin
quote:
Orjinalden alıntı: popcorn
diğer çalışmalarını merak ettım valla link yollayabilir misin
Ayrıca arama böümünden command50 diye aratırsan sonuçları görürsün.
command50 nin bu tarz topiklerini özlemiştik. bilen hatırlar
güzel olmuş da, 1 saat fazla değil mi? şöyle 10 dakika falan da yeter sana aslında
Şöyle bir şey yapalım sen bu siteyi ingilizce yapıp göndermişssin butonları türkçe yapıp gönderebilirmisin
Arkadaşlara göre daha inandırıcı olur değilmi
gercekten guzel olmuslar
Basit geldi bana, profesyonelce değil.
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
quote:
Orjinalden alıntı: Tobin
quote:
bir saatte siz yapın bu kadarınıda görelim
quote:
Orjinalden alıntı: Hakan IRMAK
quote:
quote:
bir saatte siz yapın bu kadarınıda görelim
şimdi şu var bir siteye bakarak aynısını kısa sürede yapılır ama idda ediyorum ki ojrinal bir tasarım bırak 1 saat sadece akılda tasarlamak saatler alıyor
işi bilmeyen adamları kandırabilirsin merak etme ama bu yollardan bizde geçtik
birde anlamadığım neyin savaşını veriyorsun siteyi biter o zaman yorum yapalım şunu bu dakkada yaptım şu dk da ne önemi varki?
quote:
birde anlamadığım neyin savaşını veriyorsun siteyi biter o zaman yorum yapalım şunu bu dakkada yaptım şu dk da ne önemi varki?
Bak Tobin,ben 25 yaşındayım ve 5 yıldır bu işler uğraşıyorum. sen bu işi biliyor olabilirsin, ama emin ol ben de biliyorum. Bu zamana kadar altında benim ismimi gördüğünüz herşeyin tasarımı, yapımı bana ait. Bu çalışmaları kendimi geliştirmek için yapıyorum. O nedenle web site haline getirmiyorum, sadece Psd arayüz olarak kalıyor. Yaptığım çalışmalarda açıklayamayacağım hiçbir detay yok.
Bu işte zamanın önemli olduğunu düşünüyorum, bu işi yapanlar da aksini iddia edemez, o nedenle yaptığım çalışmaların zamanını da yazıyorum.
Ayrıca kimseyi kandırmak için bi nedenim yok. Sende bu işten anlamıyorsun demekki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme