Şimdi Ara

Talon hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talon assassin tamamda tek atması normal mi? ( Boğazkesen 1489 vuruyor 1690 canlı vayne oynuyorum. Hydra patlatsa yanlışlıkla ölüyorum.) Counterplay imkanı tanımıyor bile. Adam görünmez olmadan duvara çarptırıyorum fakat slot sıkıntısından dolayı pink ward olmadığından göremiyorum yine kesiyor. Ne yapmak lazım var mı bir taktiği bu işin?İ

• sen birde nerften önce gör o e yi bile atamazdın şükret
  • Nerften önce adc oynamadığım için problem olmuyordu . Thresh ile sıkıntısız hale getiriyordum talonu fakat adc oynamaya başlayınca yanıma gelen supportların uyumsuzluğu yüzünden korunamıyorum
  • batublood kullanıcısına yanıt
    nasıl koruyosun lan talondan adc ni e atarakmı ahahhahahaha xd
  • Q diye bir skill var adı Ölüm Cezası , Kırmızı trinketın geliştirilmiş versiyonu var. Mikael var ( heal amaçlı) , Dağın sureti var ( kalkan amaçlı ) w var (kalkan) . Sanırım hiç thresh oynamadın
  • Eskiden bir de susturuyordu gerisini sen düşün. Talonun işi roam zaten koridorda dürtenlere karşı güçsüz olduğu için sağa sola salça olmak lazım ahri lb gibi
  • Vayne en iyi kendini koruyabilen adclerden birisi. Tek atmazsa E attıktan sonra kesmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Vayne en iyi kendini koruyabilen adclerden birisi. Tek atmazsa E attıktan sonra kesmen lazım.
    phreak vs febiven var. vayne ile talona dive atıp kesiyor(phreak sunucu,febiven pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMajesty -- 24 Haziran 2015; 1:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldum al
    https://m.youtube.com/watch?v=MQNkH5uhawY

• onu kastıranda sorun, kasınca hepsi tek atıyor
  • Kasilmistir bide iyidr oynuyodur birakta tek atsinfeed asasa karsi yapilacak cok bir sey yok flashi falan iyi kullanmak lazim cunku tekleyemezlerse tek yiyorlar

• @mrcleanse flash falan yaramıyor tek attı , kombosuyla değil boğazkesen 1489 nedir ? :D
    @seanmirac biraz öyle oldu :D
    @blazer myth tek yediğim için counterplay hakkı tanımadı bana duvara kitledim 1-2 kere ama olmuyor.
  • Kastığında adcye tek atmayan assassin var mı la? Talondan korkuyorsan supportun exhaust alıcak.
  • Fed talondum karsıda vayne feddi tflerde yasatmıyodum ama randuın aldı tek atamayınca kesmeye basladılar ıse yarar bı dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feed talon tek atcak tabi sustursuz skill setle oynamayı bilen bir mid rahatlıkla ezer talonu, ad olup kaçış skili olmadığı için camp yerse kaçarı yok, ayrıca boğaz kesen hasar vermez

Tek atamazsa herkesin içine giren talonun ne anlamı kalacak takımı 4v5 mi oynasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 24 Haziran 2015; 15:34:55 >
  • lalale kullanıcısına yanıt
    boğaz kesen 1489 yazıyordu hocam ölüm özetinde tamamda şöyle düşün sen büyük ihtimalle talon severlerdensin. vayne talondan tek yiyince ne anlamı kalacak 4v5 mi oynasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

boğaz kesen 1489 yazıyordu hocam ölüm özetinde tamamda şöyle düşün sen büyük ihtimalle talon severlerdensin. vayne talondan tek yiyince ne anlamı kalacak 4v5 mi oynasın?

Sen büyük ihtimalle iyi pozisyon alamayanlardansın.Eğer adcler hiçkimseden tek yemeyip tf sonuna kadar yaşarlarsa ne anlamı kalıcak sonra iyi adc oynayip iyi pozisyon alanların ? (doublelift vb.)
  • quote:

Adcnin marifetide tek yememek işte onu yapabilenler pro yerim yok pink alamıyorum diyorsan bi zahmet tek ye arayıcı mercek alıp geliştirmekte faydalı olabilirdi ezber oyun oynamamak lazım.
  • quote:

evet talon sevenlerdenim ayrıca karşıma talon gelincede sevinenlerdenim gerek su gibi mana içmesi gerek combosunda w atmak zorunda olması onu yavaşlatıyo bence ctlemesi artık kolay bi hero, bir zed değil, zedle kıyaslarsak hem enerjisi var zedin hem kaçış mekanizması hem hayvan gibi dürtmesi ve zedin pasifi %50 can altında damage artarken talonun susturulmuş vb hedeflere %10 artıyo, hani zed qq anlarımda talon daha zayıf bi hero

sizin oyunda da sorun midde onuda söyleyeyim o hasarı çıkarabilecek kadar fedlenmiş bi herhangi bir assassin oyunu rahatlıkla zehir eder adcye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 24 Haziran 2015; 16:18:39 >

• Aynı şeyi katarinada yapıyor, hem de seni kestikten sonra takımını da kesiyor?

Ya da üzerinde ünlem çıkıyor ve 3 sn sonra yoksun buna ne demeli?

Evet talon güçlü, brüt hasar bir hero fakat en küçük hatasında çok çok rahat kesilebilen bir hero. Zed örneğin batırdı mı basar r ye kurtulur, ekko da öyle. Ama talonun tek kaçma skilli ultisi ve eğer onu kaçmak için kullanırsa ardından gelen tf'de damage'inin büyük kısmını kaybediyor.

Talon en dengeli assasinlerden biri bence, yüksek damage yüksek risk
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.