Şimdi Ara

Taliyah Nasıl Hero!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o ne la yeni mi çıktı
  • Hero çıktıya çamur atıyo!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C5852A8F -- 2 Haziran 2016; 18:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pin

Hero çıktıya çamur atıyo

yalan haber vermeyınız lütfen arkadaş taş atıyor
  • Main yolunda ilerletiyorum çözebilirsen zevk alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

Main yolunda ilerletiyorum çözebilirsen zevk alırsın

Sizce Hangi lane de oynanmalı ? Mid için iyi fakat ultisi dmg vurmuyo yani tf lerde bir kata,akali zed vs. gibi olamıyor ve q su için de heryer toprak bozumu oluyor fazla dmg'i atamıyor, Jungle denedim statları yüzünden ölüm kalım savaşı vermek zorunda kaldım. Support için ise Adc ye bir faydası yok onun yerine çok daha iyi seçenekler var. Bana sorarsanız hero jungle olmalı fakat heroyu jungle yönünde skillerinde vs. veya itemlerinde buff yapmalılar jungle dönmesi için. Çünkü cidden late e kalırsa mide alınca bi faydası kalmıyor.

• taş atma heroya :p midde çok iyi oluyor lakin ctsi çok , heroyu cozersen kata akalı vs gibi herolardan cok daha tf herosu olabiliyor. ben tp ile kullanıyorum , ultısı ve tp ilede takıma guzel roamlar atıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Sizce Hangi lane de oynanmalı ? Mid için iyi fakat ultisi dmg vurmuyo yani tf lerde bir kata,akali zed vs. gibi olamıyor ve q su için de heryer toprak bozumu oluyor fazla dmg'i atamıyor, Jungle denedim statları yüzünden ölüm kalım savaşı vermek zorunda kaldım. Support için ise Adc ye bir faydası yok onun yerine çok daha iyi seçenekler var. Bana sorarsanız hero jungle olmalı fakat heroyu jungle yönünde skillerinde vs. veya itemlerinde buff yapmalılar jungle dönmesi için. Çünkü cidden late e kalırsa mide alınca bi faydası kalmıyor.

Support oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Mid de zed i eziyordum :) ama genelde bot lane gidiyorum apc olarak ehehe ve şimdi buff gelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pingu -- 3 Haziran 2016; 16:07:08 >

• Illaoi'den sonra çıkan ikinci facia. Combosu gerçekten zor ve tam olarak ödüllendirmiyor, tüm yetkinliği e-w combosuna bakıyor ve ne yapacağını kestiremediğiniz herolara karşı(başta zed olmak üzere midlerin %90'ı) apışıp kalıyorsunuz. Q eğer alan içindeyse 0 hasar, sadece early gamede kenardan bir yerden tutturursanız güzel hasar çıkartıyor. Pasif çöp, ulti daha da çöp. Late scale'i berbat, hard cc yok, damage iyi değil, tanky değil, gap closer yok, kaçma skilli yok?!? Bunu oynayacağıma velkozla tp alırım aynı şeyleri yapar üstüne damage'de vururum hiç gereği yok.
  • Hei. kullanıcısına yanıt
    Aaa Illaoi ile karşılaştırman Illaoiye hakaret, Çıktığı hafta bana oyunu bıraktıracaktı o kadar güçlüydü (Damage olarak), dakka 40lara kadar 1v5 atabiliyordu Sonra hem nerflendi hemde millet karşısında oynamayı öğrendi kurtulduk

• son bir kaç yıldır çıkan en çöp hero. velkoz bile cıktıgında daha iyiydi
  • Bence de çöp ama iyi hasar vuruyor ama dodgelamak fazla kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ranged olmasa yeni favori junglerım olurdu İlk turu baya yavaş dönüyor ama gankleri etkili. Ultisi harika ve Gnar ile muhteşem kombo oluyor. Ama o ulti böyle bir heroya verilmemeliydi. Tank kasmadığınız sürece faydasını göremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onii Chan Kenobi -- 12 Haziran 2016; 22:34:28 >
  • saçma sapan yerlerde daireler olduğu için 1v1 atarken 1 tane ok fırlatıyor , adamı kesemiyorum çok saçma
  • Kesinlikle oynaması çok zor şampiyon. Main dmg skill'i q onu da tutturmak ayrı dert dairelerden kurtularak 5 tane atmak ayrı dert özetle çok iyi oynarsan iyi pusher ancak o kadar kasmaz kimse.

Bu da Aurelion gibi çok fazla tercih edilmeyen bir başka çöp hero olarak kalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Templar.

o ne la yeni mi çıktı

Sanji

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Ooooooooooooo bariusbu imzandan tanıdım seni.

!!!

• Hala bronzda zed alıp feedliyor musun!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: çar solo gang

Hala bronzda zed alıp feedliyor musun!!!

Hayır artık gümüşte feedliyorum!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.