Şimdi Ara

Talimatlı mahkeme e devlette görünür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avukatım talimatlı ifade için adresime tebligat geleceğini söyledi ama şu an o adresimde değilim 15-20 günlüğüne tebligat gelir mahkeme tarihini kaçırırsam diye tedirginim.Bana ifade için tarih verdiklerinde bu e devlette görünür mü veya bir yeri arayıp sorgulayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyap mesaj sistemine abone olun tüm duruşmalar ve işlemler cebinize gelsin

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    Ya şu an açıldıysa onu bilmiyorum.Onu öğrenmem lazım yani ona göre davanın bulunduğu şehire gidiş tarihimi belirlicem

• Onu esas dosyasından öğrenebilirsiniz. Talimat duruşmasını orada görebilirler

Hocam peki atıyorum talimatlı mahkeme açıldıysa postacı tebligatı eve getirip beni bulamayınca tebligatı eve bırakır mı veya muhtarlığa felan mı verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askılıklı -- 24 Ocak 2017; 2:9:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askılıklı

Hocam peki atıyorum talimatlı mahkeme açıldıysa postacı tebligatı eve getirip beni bulamayınca tebligatı eve bırakır mı veya muhtarlığa felan mı verir?

muhtara kaydınız varsa komşuya sorar, işte/çarşıda/şehir dışında gibi bir cevap alırsa götürür muhtara bırakır, sizin kapınıza da sarı bir haber kağıdı yapıştırır
    Muhtarda kaydım Yok.Esas dosyayla ilgili bilgi adliyeyi arasam verirler mi esas dosyanın bulunduğu şehirde yaşamıyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Askılıklı

Muhtarda kaydım Yok.Esas dosyayla ilgili bilgi adliyeyi arasam verirler mi esas dosyanın bulunduğu şehirde yaşamıyorum şu an

Muhtara kaydınız yoksa tebligat hususu sıkıntılı. Bazı mahkemeler telefonla da bilgi veriyor bazısı vermiyor, kimisine ise telefonla ulaşmak hiç mümkün olmuyor. bir şansınızı deneyin
    Uyap'ın SMS sistemine kayıt oldum ordan arattım bulunduğum şehirdeki talimatlı ifadeye dair bi bilgi vermedi.Avukatım başvuru yapmış sanırım ama henüz açılmamış.Sanırım böyle ara sıra sorgulayarak takip edicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.