Arkadaslar Talesin Nasıl Bi Oyun Oldugunu Bilirim Cok Carım Vardır. Artık Geri Donmek İstiyorum Server İcinde Yardım Gerekiyor Bu Oyunda Hele Gorevleri Yaparken Sizden Ricam Oyunda Online Oynayan Arkadaslar Burada İsimlerini Belirtsinler Varsa Turk Guildi İlla Vardır Toplu Turk Kasması Yapalım Dicem
OYNAMAYAN Arkadaslar Varsa Buyursun Gelsin Oyunun İcerigi Bomba Ha İngilizce Bilmem Burda Onemli Bekliyor Olacagım
Simdi Soruyorum
WARMI TALES OF PİRATES OYNAYAN ARKADASLAR NİCKLERİYLE BİRLİKTE YAZARSA SEVİNİRİM !!!
ben de istiyorum hangi serverler boş??
Aha ben birazdan geliom hangi serverds toplancaz evet arkdaşlar Bir yerde toplanıp bilmiom ama guild clan tarzı bişi varsa kurup kasalım ama öle bişi warsa
siz beni arıyonus galibab aegean sea daydım bırakmıstım ama 1-2 gündür oynuyorum smn adresmii weriyim sharkjaus@hotmail.com bn 50 lvl championum item falanda yaparıs yani sorun deil beklerim..
ban yazdan beri bu oyunu oynuom cok manyak bişi hiç sıkılmadım sadece cuma cumartesi pazar giriom 43lv yim ve giderek artıo yardım isterseniz reddragon_k00@hotmail.com yada oyundaki ismim ?mercan arjentcity de mine da takılıom.
ben eskiden oynuyodum , saç rengimi değiştirmek uğruna herşeyimi feda ettim.. sonrada oyundan bıktım