Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Aralık 2022; 18:3:1 >

• Maalesef işin içinden çıkamadım. Kafa kalmadı. Her ne kadar çevirsem de (hex olarak da) orjinal dilini koruyor. Çevirebilecek arkadaşa başarılar diliyorum.

Büyük ihtimalle kelimelerin anahtar kodunu değiştiremediğim için oluyor bunu nasıl çözücem bilemiyorum.

Bunu nasıl anladığımı soracak olursanız örneğin "New game" yazısındaki keyi alıp "Continue" keyine ekledim 2 aynı key olunca oyun için 2 tane "New Game" yazısı çıktı. Biraz ilerleme kaydedebildim sadece şu Keylerin ne formatı olduğunu bulmam lazım onuda bulursam çeviriye hazır!

• Umarım çıkar

• Bir sürü Tales oyunu için istek yapıldı ancak şu ana kadar el atan olmadı. Umarım yeltenen olur diyeceğim ama Japon rpglerine bizde pek talep yok.

• hadi bi babayiğit çıksın el atsın şuna.

• bu oyunu oynamak istiyorum ama hack and slash ve final fantasy remake tarzı oynanışı var sanırım izlediğim gameplayde savaş anında durdurup taktik vs yapıyor öyle şeyleri sevmiyorum .birde oyun kaç saat main hikayesi tales serileri genellikle 50 saatten fazla olur sırf bu yüzden türkçede olmadığından bir noktadan sonra sıkıyor .buda o kadar uzun mu tam çözüm videoları hep baya fazla gibi duruyor .

• Tam konusunu açıcaktım açılmış umarım tr yaması çıkar da oynarız ni no kuni serisi için de tr yama gelse keşke :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jrpgler pek umursanmıyor genelde ama bu oyun gerçekten baya potansiyelli. Yazık olacak umursanmazsa. Ben her türlü oynayacağım ama harcanmış olur yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler dil dosyasına ulaşılabiliyor mu ? Font problemi varmı ?
    Tool mevcutsa sallayın bana.
    Gerçi şu an life is strange ile uğraşıyorum ama gerekirse ona biraz ara verebilirim bu oyun için.
    Japon lardan babam çıksa yerim severim kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 13 Eylül 2021; 12:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • life is strange'i suan gameolog bitirmek üzere

• Kimsenin uğraşacağını zannetmiyorum. Hadi çevrilse bile dışarı çıkardın dosyaları, geri importladın, açıkları düzelt falan çok zor.

• silinsin

Düzenlense bile NUL objeler attığı için oyuna aktarsam da sürekli çökme sorunları olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80A770DC7 -- 15 Eylül 2021; 23:32:17 >
  • Oyunu indirdim pak dosyasının içinde uasset formatında dil dosyaları tool gerekli birileri hallederim derse bu oyunu Türkçe ye kazandıralım.

Dosyaları açabilirim diyen olursa upload edebilirim yaklaşık 75mb falan dosyalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uğraşmak isterdim fakat zamanım kısıtlı olduğu için ingilizce olarak oynamaya devam edicem ama boş zamanlarım olursa denerim. Tool için Unreal Engine kendisini indir belki açar. Oyunun sürümünü biliyorsundur ben yinede yazayım (UE 4.20)

• İnşallah çevrilir oyun türkçeye artık güncel bir jrpg oynamak istiyorum çeviren hiç yok. JRPG olmasına rağmen 1 milyon satmış hemde incelemeler de çok olumlu.

• Bakalım net bir söz veremem üzerinde uğraşmayı düşünüyorum. Editleme işi kolay da şu UE4 import-export mantığını çözmem lazım. Biraz araştırdım fakat net çözümler bulamadım. Bazı UE4 oyun türkçe yamalarını inceledim. Tek dosya formatını çözmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80A770DC7 -- 17 Eylül 2021; 13:59:27 >
  • Maalesef işin içinden çıkamadım. Kafa kalmadı. Her ne kadar çevirsem de (hex olarak da) orjinal dilini koruyor. Çevirebilecek arkadaşa başarılar diliyorum.

Büyük ihtimalle kelimelerin anahtar kodunu değiştiremediğim için oluyor bunu nasıl çözücem bilemiyorum.

silinsin

Bunu nasıl anladığımı soracak olursanız örneğin "New game" yazısındaki keyi alıp "Continue" keyine ekledim 2 aynı key olunca oyun için 2 tane "New Game" yazısı çıktı. Biraz ilerleme kaydedebildim sadece şu Keylerin ne formatı olduğunu bulmam lazım onuda bulursam çeviriye hazır!

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80A770DC7 -- 19 Eylül 2021; 23:7:11 >

• Kolay gelsin şimdiden beklemedeyim.

• ne durumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.