Şimdi Ara

Talep Triumphant Ryze Skin + 3200 RP EUW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eğer talep olursa Triumphant Ryze Skin + 3200 RP satmayı düşünüyorum. açıklamak gerekirse bu skin ve rp amerikada yapılan turnuvalarda (burada yapılan online turnuvalara benzeyen) 1. liğe riot games sponsorluğunda verilen ödüldür.ancak turnuvayı düzenleyenler saman altından bu ödülleri yürütüp satabiliyor. eğer isterseniz bu rare skini ileride tr de temin edebilirim.

Talep Triumphant Ryze Skin + 3200 RP EUW

işleyişi şöyledir:
    0-)TR için özeldir kod değildir.
    1-)para yatırılır.
    2-)Oyundaki "Oyuncu Adınız"(Summoner Name) Alınır
    3-)1 hafta içinde skininiz ve 3200 rp niz size yüklenir.(1 hafta (belki uzar turnuvaya bağlı) sebebi turnuvanın yapılıp ödülünün riottan alınması için gereken zaman)
    id şifre ile hiç bir işim yok

fiyatı ilk alımlar için 100 tl ondan sonra artacaktır.

ŞUAN İÇİN SADECE TALEP TOPLUYORUM SATIŞ SÖZ KONUSU DEĞİL

referanslarım için skin sattığım konuya bakabilirsiniz.
    Satilik Human Ryze, Silver Kayle, Sivir, Jax, Nasus, Singed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearlb -- 24 Mayıs 2014; 7:16:29 >

• Dogru soyluyor arkadas var boyle bir olay ama kod filan hikaye.kod olarak gelmiyor skin direk turnuvada kazanan olarak sizi gosteriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit: sinekler ortadan kalktı mesaj gereksiz kaldı burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearlb -- 24 Mayıs 2014; 7:24:28 >
  • Tr den konusayim unide 1. Olduk turnuvada daha sonra hesabimi sattim rp yi yeni hesaba istedim kullanici adi ve nick farkli diye gelmedi. Olur olmaz bise demiyorum ama satan kisi denemeli bnce bunu ve riskli is trde turnuva rpleri en az 1 ayda geliyor oralarda durum nasil bilemem

• ExceeDLife kullanıcısına yanıt
    bende her üni turnuvasına katılıyorum katıldığım hepsinde 1. oldum 1 haftada geldiği de oldu 5 hafta da da belli olmuyor tr de gerçekten.bakalım ne olacak sonucu eğer riot türkiye ile konuşacaksam yapmam çünkü destekleri hiç iyi değil. ben amerikayla görüşmeye çalışıyorum
  • şuan için sadece talep toplama kararı aldım sadece tr de isteyen varsa istiyorum mantıklı, güzelmiş gibi şeyler yazarsanız yada ne gerek var gibi şeyler yazarsanız sevinirim
  • Burada ben de onlarca skin kazandım turnuvalardan , orada kazanmak daha zor olsa gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben alırım belki

• Takipte kalalim bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiki çıkan her skin kapanmıyor yoksa lol kinght online dönerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.