Şimdi Ara

Taktikte Oyuncu Overalinin Düşmesi ? (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manajerlik modda oynuyordum , taktik ayarlarına girince sağ kanattaki adamın overali başta normal oluyor fakat mesela pino yu arda ile yer değiştirip sonra tekrar eski yerine koyduğum zaman inanılmaz bir overall düşmesi oluyor.Yada Sağ kanat'a kime koysam 60dan yukarı overall olmuyor.Hatta resimdede bakın arda 83den 81e düşmüş

İşin bir diğer tarafı sağ kanata cana yı koyunca overali 75 oluyor

Sadece bu taktik ile değil başka taktikler ilede denedim aynı olay oluyor . Ne yapmam lazım

Bunlarda SSler;

• Oyuncuları mevkilerinde oynatmassan düşüyor ama maçlarda ki performanslarına göre tekrar yüksek değerlere geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Oyuncuları mevkilerinde oynatmassan düşüyor ama maçlarda ki performanslarına göre tekrar yüksek değerlere geliyor

Valla hocam onla alakalı bilmiyorum ama pino ile ardayı 2 kere yer değiştirdim yani işlem sonunda ikside eski yerinde kaldı pino 58di arda ile misiyi yer değiştirdim pino 77 oldu , bunları yaparken maça filan girmiyorum değiştirir değiştirmez anında değişiyor değerler
  • O konu çok hassas. Mesela uğur boral sol orta saha olarak görünüyo. Alıp da LW oynatınca overall u düşüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 19 Ekim 2010; 22:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Oyuncuları mevkilerinde oynatmassan düşüyor ama maçlarda ki performanslarına göre tekrar yüksek değerlere geliyor

Valla hocam onla alakalı bilmiyorum ama pino ile ardayı 2 kere yer değiştirdim yani işlem sonunda ikside eski yerinde kaldı pino 58di arda ile misiyi yer değiştirdim pino 77 oldu , bunları yaparken maça filan girmiyorum değiştirir değiştirmez anında değişiyor değerler

Dediğim gibi Normalde pino mesela sağ ortasaha ve sağ kanat mevkilerinde oynuyor ama değerler düşüyor dediğim gibi maçlardaki performansla değerler yine yükseliyor maç içinden overallere bakarsan görürsün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Dediğim gibi Normalde pino mesela sağ ortasaha ve sağ kanat mevkilerinde oynuyor ama değerler düşüyor dediğim gibi maçlardaki performansla değerler yine yükseliyor maç içinden overallere bakarsan görürsün

Evet haklısın , yada maç öncesi takım ayarlarına girince de değişmiyor ama ana menüden değiştirince değişiyor.
    Neyse o kadar ciddi birşey değilmiş

Teşekkürler

• Bu oyunda overall değeri göstermelik gibi birşey. Pes 2010 daki gibi overall düşünce oyuncu performansında da düşüş olmuyor.

Online oynarken Real Madrid'de Benzema defans ortasına koyuyorum. Overall 50 oluyor ama mükemmel bir defans oyuncusu gibi oynuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tutturmuşlar bir pivot santrafor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gucler gostermelik degil koy niangi defansada gor ebenin kim oldugunu :D

Bide dikkat ettinizmi ugur boral sag ayakli :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1nd

Bu oyunda overall değeri göstermelik gibi birşey. Pes 2010 daki gibi overall düşünce oyuncu performansında da düşüş olmuyor.

Online oynarken Real Madrid'de Benzema defans ortasına koyuyorum. Overall 50 oluyor ama mükemmel bir defans oyuncusu gibi oynuyor.

Yok hocam , mesela Galatasaray'da misiyi alın hiç top çalamıyor defansa koysam yol geçen hanı olur
  • Valla yalan söylediğimiz yok. İsterseniz deniyebilirsiniz. Ben Benzema defansta oynatıyorum. Dünya sıralamasında bile ilk 100'e o taktikle girdim.
  • aslında bu olay şöyle açıklanabilir:

atıyorum defans oyuncusu için markaj kafa gibi özelliklere ihtiyaç vardır.
    aynı şekilde ortasaha oyunucu için şut pas filan.

bu overall hesaplanırken her gücün mevkiye göre bi katsayısı olduğunu düşünüyorum. atıyorum pas ortasaha oyuncusu için 5 ise defans oyuncusu için 3.

farklı mevkiye koyduğunda o mevkiye göre gücün katsayısı ile çarpılıp bölünüyor ve bu overall hesaplanıyor.

yani sen oyuncuyu başka mevkiye koyduğunda atıyorum hızı veya pas ı düşmüyor. sadece katsayı olayından overall düşüyor. bilmem anlatabildim mi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 20 Ekim 2010; 19:47:18 >
  • Yani bu oyundaki sistem pes2010 daki gibi değil. Öyle söylüyeyim size. Bu oyundaki overall size en iyi performansı vereceği yeri söylüyor fakat oyuncunun kalitesinde bir düşüş olömuyor. Mesela pes2010 da benzema ben defans koysam oyuncunun hızı yarıya düşüyordu fakat fifa11 de öyle değil. Defansa koysanız bile hızında bir problem olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1nd

Yani bu oyundaki sistem pes2010 daki gibi değil. Öyle söylüyeyim size. Bu oyundaki overall size en iyi performansı vereceği yeri söylüyor fakat oyuncunun kalitesinde bir düşüş olömuyor. Mesela pes2010 da benzema ben defans koysam oyuncunun hızı yarıya düşüyordu fakat fifa11 de öyle değil. Defansa koysanız bile hızında bir problem olmuyor.

Mantıklı olanıda bu zaten
  • bir başka olay söyleyeyim;

atıyorum solda arda önüne niang koydunuz ikisinin de yaklaşık 82 falan oluyor.
    arda yerine başka 80 lik bir oyuncu koyunca niang 77 falan oluyor.

3-4 kere başıma geldi. birbiriyle anlaşan oyuncu tipi alan ile alakalı herhalde veya bug. çünkü hepsini doğru mevkilere koyuyorum ama oyuncuya göre diğerinin puanı arıp azalabiliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

bir başka olay söyleyeyim;

atıyorum solda arda önüne niang koydunuz ikisinin de yaklaşık 82 falan oluyor.
    arda yerine başka 80 lik bir oyuncu koyunca niang 77 falan oluyor.

3-4 kere başıma geldi. birbiriyle anlaşan oyuncu tipi alan ile alakalı herhalde veya bug. çünkü hepsini doğru mevkilere koyuyorum ama oyuncuya göre diğerinin puanı arıp azalabiliyo.

Evet bunu bende fark ettim oyuncularının bölgeleri dışında birlikte oynadığı oyuncularında bir nebze etkisi oluyor. Bence mantıklıda çünki çok iyi bir oyuncuyla yan yana oynamak insanı geliştirebilir daha hırslandırabilir onun o belgede o oyuncuya çok yardımı dokunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.