Şimdi Ara

Taksiye Passat Takılır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Passat gibi lüks bir araba taksiye takılır mi bugün gordumde yolda şaşırdım acaba bunun bi artışı falan mı taksiciler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu mu demek istediniz
    quote:

>>>Passattan taksi olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş başlıktan bir şey anladıysam arap olayım nedir bu türkçenin bozukluğu. Sen en iyisi boşver vw'ni dilini geliştir.

• bende hundai ix35 taksi gördüm antalyada.acaba kazalı falan mı buluyolar ne yapıyolar
  • Başlığa takılan arkadaşlar için söylüyorum etrafımda taksici olduğu için bu tarz konuşma bana da sirayet etmis

• bunun üstüne taksi tanımamhttps://store.donanimhaber.com/b8/98/50/b898500731b065e24c4288720781d8e8.jpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence google'a " e class taxi germany " yazmayı başarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 11 Nisan 2016; 2:05:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet e serisini taksi yapiyo passattan mi taksi olmicak ama ben taksici olsam symbol linea 301 falan yapardim boyle bir ulkede

• Stolgatr kullanıcısına yanıt
    Adam passata lüks dedi ya la 😂😂

• Lüküs bazzzatt
  • Taksi cenneti gormek isteyenler kktc ye davet edelim, en kotusu w211 kasa ve adada yuzde 99 u e class

• gördüğüm en ilginç taksi hb civicti.
     Taksiye Passat Takılır mi?
  • passat mı çeksin durağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Taksi cenneti gormek isteyenler kktc ye davet edelim, en kotusu w211 kasa ve adada yuzde 99 u e class

Ve hepsi toz pislik içinde. Ayrıca kendilerine sorduysanız, gerek bakımı, gerek parçaları hep ikinci kalite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 11 Nisan 2016; 4:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Taksi cenneti gormek isteyenler kktc ye davet edelim, en kotusu w211 kasa ve adada yuzde 99 u e class

Ve hepsi toz pislik içinde. Ayrıca kendilerine sorduysanız, gerek bakımı, gerek parçaları hep ikinci kalite

Valla kendim hic kullanmadim taksi binmedim yani ama kibrista genelde insanlar arabasina bakmaz sadece biner.
    2.kalite derken yedek parcami kullaniyorlarmis

• GT_500 kullanıcısına yanıt
    Evet, kullanılan parçalar hep muadil. Hatta bir keresinde, son kasa Mercedes taksiye bindiğimde, içindeki bariz tozu gördükten sonra taksiciye, "Bu araç Türkiye'de olsa, diliyle yalayarak temizlerler" dedim tabiri caiz ise taksici güldü. Parçaları ikinci kalite kullandıklarından bahsetti. Orjinal parçaları pahalıymış.
  • Yeni araclara ne parca kullanacaklarki? Bakim gibi mi
    Japon araclar agirlikli oldugundan japonyadan gelir fazla parca birde rum tarafina gecebildigi icin kktc vatandaslari ordan cok allem kullem ediyorlar.
    Adaya da ingiltereden geliyor araclar e parcalarda sterlin oda 4 tl biliosunuz haliyle ucuk fiyat oluyo, iscilik zaten soylemiorum.

Ben yakinda 2003 sol dumen c clas alip kullanmayi dusunuorum tr de, fiyatlar 24 25ooo tl

• Kocaeli'de adliye durağında C180 var mesela

• Türkçe ağlıyor şu an
  • Para adamın değilmi isterse s-class taksi yapar, passat bir defa lüks değil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.