Şimdi Ara

Taksiye 3 genç bindi (Yaşanmış olay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
21.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 yıllık taksi sahibiyim,plaka da benim.gaziosmanpaşa da ikamet ediyorum,neyse geçelim bunları hikayeye gelelim.çok garip şeyler oldu,daha önce başıma böyle bir olay gelmemişti ,buyrun arz edeyim.
    geçen gece saat 11,30 civarı her yaz geceleri yaptığım gibi düğün salonlarının önünde müşteri arıyordum.derken dikiz aynasında 3 gencin siluetlerinin yansıdığını fark ettim.biri kız,ikisi erkekti.kızın yaşı 26 civarı,oğlanlardan birinin yaşı 19 civarı-olgun gösteriyor ama ben anlarım,en fazla 19-,kıza olan benzerliğinden akraba olduklarını tahmin ettiğim oğlanın yaşını ise tahmin edemedim.onları arabama buyur ettim.kız öne oturdu,elemanlar ise arkaya.çocuklar düğünden çıkmış olsalar gerek ki epey alkollü idiler.neyse ayrıntıları geçiyorum.

emredilen adrese doğru seyir halinde hareket etmekte iken birden irkildim.yaşlarını titizlikle tahmin ettiğim kız ile oğlan sevişiyorlardı.garip olay bu değil tabi ki,sabredin anlatıcağım.yanlarındaki çocuk anlamamış numarası yapıyordu belki de alkolün etkisinden tam kavrayamamıştır derken 19 yaşında olduğunu tahmin ettiğim elemanın evinin önüne geldik.Eleman taksimetreye şöyle bir göz attı,sonra arkadaşına bir nazar attı,onun uykuya daldığını görünce kaçarcasına uzaklaştı taksiden.

takside akraba olduklarını tahmin ettiğim ikisi kalmıştı.oğlan da arkadaşının kapıyı çarpmasıyla aniden uyandı.kıza fısıldayarak:'Tavlayabildin mi enayiyi?? dedi.Kız da: 'Çok kolay oldu' dedi.
    zaten ilgiye muhtaç birisiydi,hemen yakınlaştık dedi.tamam dedi oğlan.bu iş artık çantada keklik diye de ekledi.tabi ben bu sırada dumurlardan dumurlara uğruyorum.bu ikisi diğer elemandan gizli bir iş çeviriyor ama anlarız birazdan diye içimden geçiriyorum.tam o esnada oğlanın telefonu çaldı,eleman biraz tedirgin gibi oldu.oğlanın telefonda dediklerini aynen aktarıyorum.tabii telefonun ucundaki kişinin söylediklerini duyamadım.

-- eyvallah abi,sağolasın

--biz çocuğu ayarladık,sen mekan söyle oraya paket yaparız elemanı,ordan siz kaldırırsınız mekanınıza.

--abi çocuğun kan gurubu B rh negatif ona göre

--yazıyorum abi.1dk.evet söyle

--Bent caddesi, sazlıdere pub.tamam abi,hürmetler

--

dıt....

çocuk telefonu kapattı ve öndeki kıza doğru eğilerek: 'duydun mu emel.yarın kamili bent caddesindeki pub'a davet edeceksin.hüsrev abiler paketleyecek orada çocuğu.parayı da iş bittikten sonra alacağız.' dedi.Emel ise soğukkanlılıkla başını salladı.

evet arkadaşlar durum maalesef bu.diğer elemanın başı feci dertte.bu adamlar galiba böbrek avi.
    elimde adres var,polise haber vermek istemiyorum zira ben akasya durağında şoförüm bu işi sinan abilerle de halledebiliriz.içimi dökmek istedim,teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_61655625/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61655625

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martaval' -- 6 Haziran 2012; 21:57:10 >

• çok uyanıkksız yada biz çok saf'ız
  • kız öne oturdu, sonra sevişmeye başladılar
  • yılın cool story ödülünü alabilir.
  • okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

kız öne oturdu, sonra sevişmeye başladılar

ön koltuk yatıyor
  • sonunda bastım kahkahayı. sinan abiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 5 Haziran 2012; 19:21:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cool story olmuş
  • yok bide üşenmeyip destan gibi yazıyolar :D ne tip bi şizofrenidir anlamadım gitti
  • vaktiniz değerli ise okumayın !bir1!1
  • ağladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam

12 yıllık taksi sahibiyim,plaka da benim.gaziosmanpaşa da ikamet ediyorum,neyse geçelim bunları hikayeye gelelim.çok garip şeyler oldu,daha önce başıma böyle bir olay gelmemişti ,buyrun arz edeyim.
    geçen gece saat 11,30 civarı her yaz geceleri yaptığım gibi düğün salonlarının önünde müşteri arıyordum.derken dikiz aynasında 3 gencin siluetlerinin yansıdığını fark ettim.biri kız,ikisi erkekti.kızın yaşı 26 civarı,oğlanlardan birinin yaşı 19 civarı-olgun gösteriyor ama ben anlarım,en fazla 19-,kıza olan benzerliğinden akraba olduklarını tahmin ettiğim oğlanın yaşını ise tahmin edemedim.onları arabama buyur ettim.kız öne oturdu,elemanlar ise arkaya.çocuklar düğünden çıkmış olsalar gerek ki epey alkollü idiler.neyse ayrıntıları geçiyorum.

emredilen adrese doğru seyir halinde hareket etmekte iken birden irkildim.yaşlarını titizlikle tahmin ettiğim kız ile oğlan sevişiyorlardı.garip olay bu değil tabi ki,sabredin anlatıcağım.yanlarındaki çocuk anlamamış numarası yapıyordu belki de alkolün etkisinden tam kavrayamamıştır derken 19 yaşında olduğunu tahmin ettiğim elemanın evinin önüne geldik.Eleman taksimetreye şöyle bir göz attı,sonra arkadaşına bir nazar attı,onun uykuya daldığını görünce kaçarcasına uzaklaştı taksiden.

takside akraba olduklarını tahmin ettiğim ikisi kalmıştı.oğlan da arkadaşının kapıyı çarpmasıyla aniden uyandı.kıza fısıldayarak:'Tavlayabildin mi enayiyi?? dedi.Kız da: 'Çok kolay oldu' dedi.
    zaten ilgiye muhtaç birisiydi,hemen yakınlaştık dedi.tamam dedi oğlan.bu iş artık çantada keklik diye de ekledi.tabi ben bu sırada dumurlardan dumurlara uğruyorum.bu ikisi diğer elemandan gizli bir iş çeviriyor ama anlarız birazdan diye içimden geçiriyorum.tam o esnada oğlanın telefonu çaldı,eleman biraz tedirgin gibi oldu.oğlanın telefonda dediklerini aynen aktarıyorum.tabii telefonun ucundaki kişinin söylediklerini duyamadım.

-- eyvallah abi,sağolasın

--biz çocuğu ayarladık,sen mekan söyle oraya paket yaparız elemanı,ordan siz kaldırırsınız mekanınıza.

--abi çocuğun kan gurubu B rh negatif ona göre

--yazıyorum abi.1dk.evet söyle

--Bent caddesi, sazlıdere pub.tamam abi,hürmetler

--

dıt....

çocuk telefonu kapattı ve öndeki kıza doğru eğilerek: 'duydun mu emel.yarın kamili bent caddesindeki pub'a davet edeceksin.hüsrev abiler paketleyecek orada çocuğu.parayı da iş bittikten sonra alacağız.' dedi.Emel ise soğukkanlılıkla başını salladı.

evet arkadaşlar durum maalesef bu.diğer elemanın başı feci dertte.bu adamlar galiba böbrek avi.
    elimde adres var,polise haber vermek istemiyorum zira ben akasya durağında şoförüm bu işi sinan abilerle de halledebiliriz.içimi dökmek istedim,teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_61655625/mpage_3/f_/key_//tm.htm

• Kız ön koltukta ve sevişiyorlarda bi tereddüt ettim tabii sinan abi ve akasya durağı diyince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

okudum

Ulan bende okudum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunu görünce gülesim geldi. Normalde farklı bir şekilde tepki verirdim ama güldürdün.
  • Yarın gönder bizim yayınevine değerlendirsin çocuklar, haber veririz sana.
  • Ciddi girmiştim, gülerek çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

vaktiniz değerli ise okumayın !bir1!1

daha önce sölesene okudum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.