Şimdi Ara

Taksitli ödemenin iadesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta hepsiburada'dan dizüstü bilgisayar aldım, ödemeyi 9 taksit şeklinde belirledim. Ürün elime 2. el geldi, satıcı başta kendini savunsa da sonrasında 2.el olduğunu itiraf etti, bilgisayar servise gitmiş (servis kaydının fotoğrafı da var tarihiyle birlikte). Sorun şurada başlıyor; ben iade talebini oluşturdum ancak iade işlemi taksit taksit yapılıyor yani benim kredi kartımın limiti taksit taksit açılacak. İnanılmaz derecede mağdurum çünkü günün sonunda elimde hiçbir şey yok ve kartımın limiti de dolu,bırakın yeni bir bilgisayar almayı ay içinde normal alışveriş bile yapamayacağım gibi görünüyor, sadece zararlı çıktım ben bu durumdan. Hepsiburada'yı aradığımda 'iade işlemi için biz parayı toplu olarak bankanıza yapıyoruz, bankanız da size bunu taksit taksit ödüyor' dediler. Tüketici heyetine vs. başvursam mağdur olduğum için limitimi geri verme şansları var mıdır? Sonuçta bu keyfii bir iade değil, dolandırılma seviyesinde bir durum. Bu konuda haklarım nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasfazamasqwexyraz -- 22 Ağustos 2021; 17:10:11 >







  • İade gerçekleşince ekstrede aylık iade olarak görünür ama limit komple açılır. En azından Garanti bankasında böyle oldu benim alışverişlerimde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 22 Ağustos 2021; 19:6:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fractal design

    İade gerçekleşince ekstrede aylık iade olarak görünür ama limit komple açılır. En azından Garanti bankasında böyle oldu benim alışverişlerimde.

    Halkbank'ta öyle değil sanırım, en azından ben aradığımda öyle anlattılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.