< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (80. sayfa)

-
-
Biraz önce kontrol ettim Halkbank 1.36dan 12 ay vade yapıyor ancak 15bine kadar. 15bin üstü çekmek isteyenler 15+15…. Şeklinde gitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu olayı nasıl yapıyoruz ekstrem kesilmiş ama yüklü biraz bu ay komple taksitlendirme istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Domaltsalar mustehak değil mi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halkbank taksitli nakit avans nereden çekiliyor bana tarif edebilir misiniz? Sadece bu bankada bulamadım yerini.
mantıklı gelmedi bana fazla. millet yine gider alır .
faiz oranları artmadan açmazlar bence.
-
Kartlar- Kredi kartları- nakit avans- taksitli nakit avans
Allah herkesin yardımcısı olsun , ne olursa olsun kimse haketmiyor böyle yaşamayı ama diyecek bir şey yok.
Arkadaşlar bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
Esnaf kredim var 6 ayda 1 taksit ödemeli 72000 TL ödemesi var, Erken ödeme periyodu yaparsam şu an ilk taksit 52 bin tl oluyor.
Ziraatten dijital kredi 70000 bin tl 12 taksit çekersem aylık ödemesi 6800 tl toplam vereceğim faiz 11 bin tl.
Bu krediyi kullanıp 2 taksit erken ödersem 35 bin tl civarı faiz karım olacak. Sizce yapılır mı arkadaşlar teşekkürler
-
Açık hesaptan çekilmiyor değil mi? Çünkü kart limitim düşük dü
Hayır açık hesap değil, kredi kartı taksitli nakit avans
Yapmamak hata olur.
Pekala esnaf kredisinin kağıdında değişken oranlı faiz yazıyordu faiz arttırımı olursa beni etkilemez değil mi ben krediyi o orandan çekmiş oluyorum.
-
Bunu sormanız gerekir. Değişken faiz her ödeme ayı gelince o ayın değerlendirmesine göre tekrar hesaplanır
hane başına borçluluk oranı sürekli artıyor. kamçıyı fazla mı kaçırdık, ne.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişken oranlı faizde faiz artışından etkilenirsiniz
@Oguzhantasci Bankadan öğrendim faiz sabit 0,75 den. sanırım bu sorduğum şeyi yapmak mantıklı 30 bin tl faizden karım olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MücahitBayram55 -- 18 Haziran 2023; 12:39:1 > -
1,36 faiz oranı , çektikten sonra 1,36 olarak sabit mi yoksa faizler artarsa değişiyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Excelokulu
Kartlar- Kredi kartları- nakit avans- taksitli nakit avans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X