< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (45. sayfa)

-
-
bende çekmek istiyorum ama geçersiz provizyon tutarı şeklinde uyarı çıkıyor bende taksitli artı para da vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
parça parça çekmek ile tek işlemde hepsini çekmek arasında masraf farkı var mı ?
-
Tek seferde Max 20.000 TL çektirdiği için 2 parçada çektim ben.İzim veriyorsa tek seferde çekim bir farki olmaz faiz aynı neticede
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akbank artı para hata veriyor
QNB Finansbank tan 12 ay vadeli %1,79 dan 82000 tl ihtiyaç kredisi kullanmıştım.Mayıs 10 da ikinci taksiti yatırdım.%1,36 dan nakit avans çekip kalan borcu kapatayım diyorum.Acaba önceki kredi için ödediğim hayat sigortasının kalan parasını geri alabilirmiyim.Alabilirsem çekmeyi düşünüyorum.Bilgisi olan yazabilir mi.
-
- taksit ödemesi bugün mü ? Yoksa benim ekstre tarihinden dolayı mı ilk ödeme bugünü gösterdi ?
-
Findeks notunuz düşer…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sallama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bankasında 40k kmh limit var bunu taksitli olarak nasıl çekebilirim? Pek kullandığım bir banka değil bulamadım.
hayat sigortasının kalan parasını geri alabilirmiyim önemli olan o.
-
Otomatik geri yatıyor alırsın yani
Eyvallah hocam.O zaman hemen kullanayım.Her ay 7888 tl gibi ödüyordum.Şimdi ise 5572 tl görünüyor.
-
Finansbank taksitli nakit avans vermiyor ama siz çekebiliyor musunuz ?
Findeks notunuz çok etkilenmez.Hayat sigortasını geri alabilirsiniz.Kullandığınız gün kadarini kesip kalanını yatırırlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Krediyi 24 veya 36 için alın ki taksit miktarı düşsün.
Toplamda geri ödenen para çok görünsede 3 yıl sonra çerez parası bile değil…
Teşekkür ederim hocam, arayalım bakalım.
Çekip ne alıyorsunuz
Fiziki dolar
Mantıklı aslında da taksitleri ödemek zor oluyor yoksa baktım 3 yerden 80 bine kadar veriyor..
Dolar 30 olsa %50kar aslında
Vadeliye koyanlarda var, yıllık 42 veren bankalar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X