< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (24. sayfa)

-
-
Türkiye'deki her banka devlet garantisi altındadır. Kişi başı 400 bin tlye kadar.
-
nakit avans limitleri yüksek oranda düşürülmüş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her banka degil hocam tmsf uyesi bankalarda var bu.
Aktifbank bono da devlet garantisi bulunmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bono çünkü o. Vadeli mevduat değil ki.
-
Evt hocam. Dolayisi ile her banka degil tmsf uyesi bankaya ait mevduat hesaplarinda garanti var.
Tmsf üyesi olmayan banka yok ki trde. Olamaz da zaten. Dediğiniz mantıksız. Bir banka mevduat toplayabiliyorsa tmsf üyesi olmak zorundadır zaten.
-
Hocam mantiksiz olan tüm bankalar devlet garantisindedir demek. Sadece mevduat bankalari devlet garantisindedir ve sayisi toplam 35 bankadir. Tmsf uyesi olmayan onlarca banka bulunuyor trde. Bunlardan biri de aktifbank.
Parasini her yatiranin garantisi yok, arkadaslarin soyledigi " bu bankalari incelemek lazim" sozü, cok dogru bir söz.
15 mayis sabahi kuş olup uçmuş olabilir bunlar. Parayi yatirirken dikkat.
Ben de onu dedim bir banka mevduat toplayabiliyorsa tmsf garantisi altındadır.
Burgan mevduat toplayabiliyor demek ki tmsf garantisi altında. Bu kadar basit, araştıracak bir şey yok.
Aktifbank mevduat toplama yetkisine sahip değil. Sigorta yok.
-
finansbanktaki dövizi atm den fiziki çekebili miyim? web sitesine göre çekebiliyoruz belli döviz atmlerinden. ama şikayetvar döviz atmlerinde döviz yok şikayeti dolu. yakın zamanda atm den döviz çekebilen var mı?
çekmesi kolaysa akbank ya da teb e de atabilirim dövizi.
-
Sıkıntılı olabiliyor şubeden daha rahat olur.
-
en para nakit avans limitimi 68k civarından 15kya düşürmüş. genel bir düşüş mü var?
-
Herkeste ve her banka düşürdü size özel değil yasal düzenleme yapıldı bu konuda sanırımquote:
Orijinalden alıntı: MeqaS xLRen para nakit avans limitimi 68k civarından 15kya düşürmüş. genel bir düşüş mü var?
Her bankada yok sanirim Garanti 200 binin tamamını veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu banka düzenlemesini yapmış yapmayanlara yakında yapabilir çünkü ilk Denizbank ve enpara başlattı sonra Vakıfbank TEB diye devam ettiquote:
Orijinalden alıntı: frzstateHer bankada yok sanirim Garanti 200 binin tamamını veriyor.
Vakıf uygulamada 20 bin tlye kadar limit gözüküyordu mh yi Aradım telefonda 35 bin tl çwktik 7 tane 5 bin tl olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece Denizbank ve enpara kullanıyordum ikisinde de ilk giren bize oldu 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
akbankta nakit çekim limiti gelmedi. 121k kart limitin 111k sına kadar 12 taksitle nakit avans veriyor.
-
kadaşlar selam. bankalardan gram altın almak istiyorum. vadesiz altın hesabından altın alsam. şubelerden veya atm den altını fiziki olarak alabiliyormuyum. bu konuda bilgili arkadaşlar cevap verebilirmi ? kuveyttürk ve garanti altın hesaplarım var . kuveyttürk veriyor diye biliyorum ama ondada fiyat çok yüksek garantinin fiyatı düşük
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X