Şimdi Ara

Taksitle telefon almak imkansız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün mediamarkt'a gittim, bi tane telefon alayım dedim, hepsiburada'da 2700 olan telefona 3100 istiyorlardı. İndirim yapın dedim yapmadılar, sadece vatan ve teknosada daha ucuz olursa yapıyorlarmış, zaten tröst kurmuşlar üçünde de kuruşuna kadar aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 26 Temmuz 2016; 11:20:01 >

• areels kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazalarda bankaların bir standı oluyor artık orada size kredi verip onu taksitlendiriyorlar 9ay için 100tl ye yakın bir fiyat olur büyük ihtimal. Birde hangi model alıcaksınız? iphone ise forumda kapalı kutu yurt dışı satanlar var 1yıl apple garantili ucuza onlardan alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operator tarifeye ek veriyor, kredi kartina tek cekim yapip sonrasinda onu bankada taksitlendirebiliyorsun ama fais cok cok fazla.

Vatan bilgisayar odeabank ile anlasmisti. Faiz oranlari dusuk ve telefonun satis fiyati uzerinden taksit yapiyor.

Turkcellde de internet uzerinden 36 aya kadar tarifene ek boldurebiliyorsun. Su aralar kampanya var, ilk 2 taksiti turkcell oduyor. Bu da zaten turkcellin cihaz basina aldigi kardan bir miktar feragat anlamina geliyor. Mantikli bir durum olusturuyor.

Trt vergisine ragmen direnen firmalar var. Gm 5 plus mesela halen bin lira.

Bir de taksit imkani varsa adam neden taksit yapsan? Gereksiz ve fazla zorlamışsınız. Bilmeyebilirsiniz ama karsidakini de dinlemek gerekir diye dusujuyorum. Koru korune benim dedigim gibi olacak derseniz iste solugu forumda alirsiniz.

Bu kredi konusuyla ilgili cok detayli basliklar var, forumun arama bolumunu kullanarak gerekli tum bilgiye ulasabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Temmuz 2016; 7:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Daha yeni türkcell den 12 ay taksıtlı j2 aldım nasıl alınmıyor anlamadım sizi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.