Şimdi Ara

Taksitle Alınık GALAXY S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Paraf karta online 12 taksit ile galaxy s3 almak istiyorum. Mavi ve siyah renk arıyorum. Beyaz teklif etmeyiniz lütfen. Şu an güncel sıfır fiyatı 1350 tl civarında malum. Sıfır adıma faturalı olursa bu fiyattan alabilirim. 2. elde ise mantıklı teklifleri değerlendirebilirim. En önemli husus 2. el veya sıfır alacağım cihaz kesinlikle resmi Türkiye garantili olmalıdır. KVK GENPA tarzı garantilerden bahsediyorum. Adını duymadığım firmaların verdiği garantiye güvenmiyorum.

İLETİŞİM:

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 3 Ocak 2013; 17:27:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam düşündüğünüz fiyat nedir? Birde cihaz KVK genpa tarzı gerçek Türkiye garantili mi?

• Gerçek Türkiye garantili hocam Evkurdan alınma saten araştırırsanız.yerli imei yani

1100 tl ye Get acarim hocam sana Sanalpazardan.istedigin kadar taksitle alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stylo38 -- 2 Ocak 2013; 19:25:55 >
  • Paraf kart a max kaç taksit yapabiliyor site bilginiz var mı acaba ben hiç alışveriş yapmadımda sanal pazardan

• Paraf kart yeni diye biliyorum ama SanalPazar Tüm Kartlara 12 taksit yapiyor. :D
  • evet parafa da 12 taksit imkanı var sanalpazarın faizsiz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oluyor ise süper :) Son sorularım cihaz üzerinde herhangi bir ezik çizik varmı? Faturası ve tüm kutu içeriği mevcut mu? Birde yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir sorunu sıkıntısı mevcut mu? Ölü piksel gibi sorunlar varmı?

Çok soru sordum özür dilerim

• Kesinlikle saydıgınız tek bi sorun bile yok :D en ufak bi nokta yok cihazda Çakıl mavisi donanımsal hertürlü sorun için geri iade alırım.Yazılımsal içinde orjinal 4.1.1 Android sürümü yüklü kesinlikle hiç oynanmadı ve oynamayıda bilmem :D içinde GTA Vice City filanda var saten. oynuyordum. :D KUTU içerigi tertemiz ve Full Faturası mevcut. :) Kesinlikle başka sorunuz oldugu an sorun.
  • pm attım
  • Halen ilanımı açmadınız mı :D

• tamam demenizi bekliyorum :D Açayım tel numaramıda vereyim özelden. :D
  • Hocam ilan yayından kaldırılmış diye uyarı veriyor işlemi gerçekleştiremedim.

• Aradığım cihazı stylo38 nickli arkadaşımızdan aldım. İlan laldırlabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.