Şimdi Ara

taksitle alınan ürünün iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimal 1-2 gün içerisinde vatandan 2000tl civarı iade alacağım. şöyle bir sorun var aldığım ürünü garanti bonus karta 10 taksitle almıştık, taksitler biteli 1 yıl civarı oluyor. merak ettiğim konu iadenin tek seferde mi yoksa taksit taksit mi yapıldığı. vatana sordum bankaya göre değişiyor banka belirler dedi, bankayı aradım sordum iadeyi yapacak yer belirler dedi böyle bir durumu yaşayan var mı daha önce?

• Tekte ödediler bana hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan ve garanti bankası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

vatan ve garanti bankası mı?

Hayır online alışveriş siteleri.

• Tek öderler ama taksit devam etseydi öderlerdi ama limitin düşük olurdu taksitin bitene kadar

• Vatan axess taksit taksit ödemişti

• tekte öder genelde yani bana öyle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatan para iadesi yapıyormu ki
    benim bildiğim sana belge veriyordu o belge ile sadece vatandan alışveriş yapabiliyordun
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    umarım öyle olur bir sorum daha olacaktı bildiğim kadarıyla yatan parayla kredi kartının o ayki borçları ödeniyor, artan para hesaba mı iade ediliyor yoksa diğer aya +bakiye olarak mı geçiyor?
  • frood F kullanıcısına yanıt
    sen kabul edersen iade tutarı kadar hediye çeki veriyorlar, zorunlu değil yani.
  • Çek felan verirlerse kabul etme, hiç uğraşılmaz vatanla aman diyim
  • quote:

umarım öyle olur bir sorum daha olacaktı bildiğim kadarıyla yatan parayla kredi kartının o ayki borçları ödeniyor, artan para hesaba mı iade ediliyor yoksa diğer aya +bakiye olarak mı geçiyor?

Karttan karta değişiyor ama ben bonus kredi kartın ekstesini ödedikten sonra arta kalan para kart limitin üstüne ekleniyor.
  • ilerde aynı durumu yaşayan olursa yazayım. ilk önce sadece 1. taksiti iade ettiler, 5-10 gün sonra da kalan 9 taksit toplu olarak geldi.
  • quote:

ilerde aynı durumu yaşayan olursa yazayım. ilk önce sadece 1. taksiti iade ettiler, 5-10 gün sonra da kalan 9 taksit toplu olarak geldi.

bişey sorcam,sen 1 sene önce satın aldığın ürünü iade edip peşin para mı alıyosun

edit:ürünün değer kaybı olmadan kabul ediyorlarmı iadeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri006 -- 9 Eylül 2014; 0:20:06 >
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    1 yıl 9 ay falan oldu, fatura da yazan miktarı kesintisiz iade ediyorlar.
    para iadesi & ürün değişimi & çek seçenekleri sunuyorlar, ben iade istemiştim kredi kartıyla aldığım için yine kredi kartına para iade edildi.
  • oooooooo zenginsin knk ne ısmarlıyon kaptan bize bi açık ayran 14 pipet
  • Pesin verirler buyuk ihtimal.

• ne iade ettin de kabul ettiler

iyi olmuş kazıkçı heriflere
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    laptobu iade etmiştim. garanti biterken sınıyor diye servise yolladım yurtdışından fan gelecek dediler, gelemedi 20 iş günü doldu iadeyi aldım direk vatanla pek işim olmadı onlara sadece iade formunu verdim onu onayladılar.
  • quote:

1 yıl 9 ay falan oldu, fatura da yazan miktarı kesintisiz iade ediyorlar.
    para iadesi & ürün değişimi & çek seçenekleri sunuyorlar, ben iade istemiştim kredi kartıyla aldığım için yine kredi kartına para iade edildi.

ben şimdi yeni çıkan telefonu aldım 1 sene sonra yarıya düştü telefonun fiyatı yinede aldığım fiyattanmı iade ediyolar o zaman devamlı yeni telefon kullanırım la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.