Şimdi Ara

Taksim yürüyüşü İPTAL ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GencFB35!

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Adam daha içinde buluduğu yapılanmayı tam bilmiyor gelmiş ahkam kesiyor. sefaymış gfb imiş bilmem neymiş yemişim hepsini şu kötü günlerde bide sizin tantananız eksikti. gfbsi fenerbahchesi 12 numarası antusu şusu busu v.s. v.s her zaman 2., 3. plandadır ve öyle kalacaktır 1. planda FENERBAHÇE vardır bunu beyninize yerleştirin artık. yok sefaymış bilmem neymiş peh

Neyi tam bilmiyorum ? 8 senedir içinde bulunduğum grubu bilmiyorum,haklısın.Biz 1. planda başka birşey mi var dedik ? aziz yıldırımı 1.plana atıp Fenerbahçe'yi 2.plana atanlar mı bunu söylüyor ? Komiksiniz

Bak güzel kardeşim gfb kimin ellerinde kimler tarafından yönetiliyor nerelere yönlendiriliyor amaçları neler bu sorulara doğru cevap verebiliyorsan eyvallah lafım yok. neyse konumuz bu değil zaten. sen gelip burada ben bu gruptanım şu gruptakiler şöyle diyip bişey yarıştırırsan sanada laf söylerim diğerlerinede söylerim anlamadığınız şey şu Fenerbahçe çatısı altında iseniz eğer, a grubu b grubu farketmez Fenerbahçe için hareket etmelisiniz. şu grup varsa biz yokuz, bakın bizsiz bişey yapamıyolar, gibi saçmalıklardan arındırın kendinizi. Benim için senin reis diye peşinde dolandığın adamda sıradan bir Fenerbahçe taraftarıdır bizim bakkal ahmet abide. Ayrıca mesajıma birdaha bak aziz yıldırımın adını ağzıma almışmıyım kimsenin onu savunduğu yok. Ben gruplaşmaya karşı çıkıyorum sadece ve ne olursa olsun Fenerbahçe mizi savunuyorum okadar

Söylemek istediğini anlıyorum.Peki sorunun GFB'de mi olduğunu düşünüyorsunuz ? Neden sürekli GFB kötü çocuk oluyor ? Biz caddeye herkesi çağırdık,vamos bienede haber verdik ünifebede CK'ya da antuyada.Madem birlik istiyorlar,neden bizi haberdar etmiyorlar 3 organizasyondan da ? Biz ilk adımı attık,herkesi çağırdık,haberdar ettik.Ama her zaman olduğu gibi 1 ay geçmeden yine karşı taraftan darbe yedik üstüne üstlük yine suçlu ilan edildik. Bizde Fenerbahçe'mizi savunuyoruz,bizimde amacımız sadece Fenerbahçe ama insanlar bunu anlamıyor,sürekli olarak birileri tarafından provoke ediliyor.

Gfb kötü çocuk tü kaka demedim bende zaten genel olarak birbirleriyle laf yarıştıranlara söylüyorum. Senlik (yada sizlik diyeyim) bişey değil başka bir taraftar grubundan biriside gelip aynı şeyi söylese tepkim aynı olur. Sonuçta burası ne antu ne gfb ne üfb ne kfy forumu

• Ayrıca belirteyim, ben GFB'yi düşman olarak falan görmüyorum. Kendiniz böyle olmayı seçtiniz. Aslında kimse sizi düşman olarak görmüyor. Ancak sizler "otoriter taraftar grubu" olmak istediğiniz içi yani tribünlerde lider grup biz olalım düşüncesinde olduğunuz için böyle düşünmemize sebebiyet veriyorsunuz.

KFY eski KFY değil evet. Nedeni ise bizim 90'lı yıllardan günümüze kadar olan süreçte gösterdiğimiz değişim oldu. O zamanlarda gençtik ancak şimdi bizler ekmek derdine düştük. KFY tamamen "underground" grup olmak istedi. Ön plana çıkmak istemedik. Yeterince çıktık zaten. Şu anda yapmış olduğumuz şey kuru kuruya destek olmak değil. Kombinemizi, formamızı alırız ve stattaki yerimizde oluruz. Kim çok bağırdı, kim en çok taraftara sahip veya kim daha fazla katkı yapıyor derdinde değiliz. Asla kavga etmedik (eskiden ederdik ama kendi içimizde değil. Genelde rakip taraftarlara olan olurdu.). Hepimizin bir statüsü var. Kimisi doktor, kimi mühendis veya başka bilinen meslekleri icra ediyor. Bizler şu an bu kadar işimizin arasında hala maçlara gitmeyi göze alabiliyoruz. Yani demek istediğim, KFY eski KFY değil. Ama bu demek değildir ki bizler tamamen silindik ve söz sahibi değiliz.

İşte bu nedenlerden ötürü dil uzatmadan önce 2 kere düşünün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bildigim kadariyla Gfb "Önce caddeye sonra yaylaya" organizasyonunda sadece Yaylaya gideceklerini açıklamişlardi. Caddede destek vermiycez filan demişlerdi. zaten hatırlarsanız o gün tepkiler üzerine caddeye Sonradan katıldı Gfb.

Buarada Organizasyonu sefaymiş oymuş buymuş üstlenmesine gerek yok , sanki diger organizasyonları birileri mi üstlendi ? ortak kararla herkes "tamam" diyerek toplanıldı.
    Aslında bu olay şunu gösterdi Fb'nın yapmiş oldugu organizasyonlar artık ses getirdi. bakti ki emniyet valilik her hafta bir miting , bir toplanma , bir eylem onlarda artık sıkıldı mı artık , korktu mu desem bilemedim şimdi.
    Bunun taksimde olacagını düşünürsek çok daha fazla ses getirecekti. neyse sıkıntı yok kazlıçeşmede toplanılacak büyük ihtimal.

Ben birde aslinda şunu merak ediyorum özellikle 1 mayısta filan taksim meydanında miting yapılacak mı ? bunlara izin verecek mi valilik ?

Birde şunu merak ettim bu yayla ve cadde , konvoy , 19 temmuzda ki metriste toplanmalar için izin alınmışmıydı ?

10 kere yazdım,okursanız göreceksiniz.SEFA ABİ OLMASA CADDE YÜRÜYÜŞÜ OLMAYACAKTI. Kimsenin üstlenmesine gerek yok mu ?? Emniyet sence böyle birşeye izin verir mi ? #onceyaylayasonracaddeye organizasyonunu GFB öncülüğünde Fenerbahçe tribün birliği düzenledi.GFB facebook,twitter üzerinden sürekli duyurdu.Twitterda vs inanılmaz rakamlar ulaşıldı,herkesin haberi oldu.Maalesef diğer gruplar gereken özeni göstermedi.Bu yüzden emniyet direk olarak Sefa abiyi muhattap aldı.Kısacası Sefa abi kendine güvendi,söz verip sorumluluğu üstlendi.NEDEN TAKSİM ORGANİZASYONUNDA KİMSE SORUMLULUK ALMADI ? GFB olmadan bir iş yapmaya kalktılar,ellerinde patladı.TSYD baskınında,5gün 5 eylem planında neden GFB'ye haber verilmedi ??

@Johnny B. Goode

Ben sana söylemedim zaten onu.Alıntıladığım arkadaş GFB'yi 1.sıraya koyduğumuzu ima etmiş,ona söyledim.

Zamanında başkan nasıl bize yaptıkları için bıyık altından gülüyorsa,ben şuan bıyık altından değil kahkalarla açık açık gülüyorum.En son ne zaman almışız bilet kanıtla bakayım ? O söylediklerin 10 sene öncesinde kaldı.Hem başkan size iyi yapmış diyorsunuz,hemde bilet veriyor diyorsunuz ? Klavyeden yazarken şaşırıyorsunuz tabi sizde haklısınız,zor.

10 sene önce mi? Mezun olduğum mahalle lisesinde her hafta GFBliler sınıfa gelir beleş bilet verirlerdi bize, bağıracak olan adam varsa gelsin diye. Gözlerimle gördüğüm şey için neden klavyeden sallayım? Yalan söyleme ihtiyacı duymuyorum çok şükür Ramazan ayında.

• Taksim'le Cadde'yi nasıl bir tutuyosun onu da anlamış değilim. Kaldı ki gs taraftarı gelecek fenerlilere karşı orada toplanacaklarını açıkladı bu da büyük bir ihtimalle olay çıkması demek oluyor. Polis de gider önlemini alır, lafla dağılmazsa zor kullanır, sonra fenerliler polisle çatıştı yok bilmemne diye haberler çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Ayrıca belirteyim, ben GFB'yi düşman olarak falan görmüyorum. Kendiniz böyle olmayı seçtiniz. Aslında kimse sizi düşman olarak görmüyor. Ancak sizler "otoriter taraftar grubu" olmak istediğiniz içi yani tribünlerde lider grup biz olalım düşüncesinde olduğunuz için böyle düşünmemize sebebiyet veriyorsunuz.

KFY eski KFY değil evet. Nedeni ise bizim 90'lı yıllardan günümüze kadar olan süreçte gösterdiğimiz değişim oldu. O zamanlarda gençtik ancak şimdi bizler ekmek derdine düştük. KFY tamamen "underground" grup olmak istedi. Ön plana çıkmak istemedik. Yeterince çıktık zaten. Şu anda yapmış olduğumuz şey kuru kuruya destek olmak değil. Kombinemizi, formamızı alırız ve stattaki yerimizde oluruz. Kim çok bağırdı, kim en çok taraftara sahip veya kim daha fazla katkı yapıyor derdinde değiliz. Asla kavga etmedik (eskiden ederdik ama kendi içimizde değil. Genelde rakip taraftarlara olan olurdu.). Hepimizin bir statüsü var. Kimisi doktor, kimi mühendis veya başka bilinen meslekleri icra ediyor. Bizler şu an bu kadar işimizin arasında hala maçlara gitmeyi göze alabiliyoruz. Yani demek istediğim, KFY eski KFY değil. Ama bu demek değildir ki bizler tamamen silindik ve söz sahibi değiliz.

GFB kurulduğu günden beri zaten lider gruptur.Bunun için birilerinin desteğine,yalakalığına ihtiyacımız yok.Biz ne dersek odur Fenerbahçe tribünlerinde,bu kadar basit.

aziz yıldırım korkunuzdan neler yaptığınızı çok iyi biliyoruz.Hiçbirşey bilmiyorsun demişsinde,anlatta bilelim madem.Yalan mı ? E blokta bizi yalnız bırakmadınız mı ? Tek vücut olmak varken,o kadar çağrı yapılmışken neden maratondan kombine almadınız ? Migrosta kendi çapınızda takıldınız.Mühendis,doktor,iş adamı olmanız birşeyi değiştiriyor mu ? Bende mühendislik okuyorum,ekmeğimin derdindeyim.Bunu dillendirmenin amacı nedir ? Bir sürü tanıdığım var GFB içinde diş hekimliği,doktor,siyaset okuyan.Bizim kim çok bağırdı bilmemne derdine düştüğümüzü nerden çıkardın ? Sokaktan geçen çocuğa sorsan zaten biliyor bunu.

Kime dil uzatacağımızı gayet iyi biliyoruz,KFY aklımızda geçmişte kalmış bi güzel grup olarak kalsın,bırakın daha rezil etmeyin kendinizi.KFY'nin şuan etkinliği,çapı nedir ? Daha bi yürüyüş için sorumluluk alamıyorsunuz,olmuşsunuz olmamışsınız ne farkeder?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sende okursan benım yazdıgımı görüceksin.
    Gfb caddeye gelmeyecegini açıkladı. ben degil ordaki herkes twitter üzerinden takip ediyorduk biz caddedeyken ,
    bunları kafamdan uydurmuyorum herhalde!! Önce Antu sonra Gfb açıklama yapmadi mi Günler öncesinden? Caddedeki organizasyon iptal oldu diye siteler üzerinden açıklama yapmadılar mı ?
    Twitter üzerinden onlar gelmesse gelmesinler Diyerek Fenerbahce taraftarı toplandı. Ben oraya Sefa abiciginin çağrısıyla gitmedim.

Diger olay aynı şekilde biz Twitter'dan takip ederken (caddedeyken) Twitter'dan Gfb'ye küfürler yağarken (nedeni Gfb'nın caddeye katılmayacagiydi) Sonra bi baktık Karşı taraftan Gfb ve SEfa abicigin geliyor

Madam bukadar çok savunuyosun sefa abini ozaman çıksın üstlensin, Burada sefa abi böyle şöyle demenın manası yok , sanki Sidik yarışına girmişte Sefa abi olmassa kimse bişey yapamaz diyorsun.
    Burada kimse sahşi meselesi için uğraşmıyor.Sefa gelicek ahmet gelicek mehmet gelicek Ayşe fatma gelicek hep birlikte üstlenilecek bu işler yapilacak Ama görüyorum ki , Bir başkası bişey yapınca , diğer taraf küsüyor.

Ayrıca merak etmeyin bu olayı kimsenin üstlenmesinede Gerek Yok Pazar Günü Taksimdeyiz

• Son bişey ekliyorum Ben burada aynı takımı tuttuğum kişiyle laf dalaşına girmek istemiyorum ve son olarak şunu gördüm / anladım.
    Bu organizasyonun iptal olmasına en çok sanki Gfb sevinmiş gibi oldu ? yani organizasyon olsaydı Gfb taksime gelip destek vermeyecek miydi ben bunu çok merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Son bişey ekliyorum Ben burada aynı takımı tuttuğum kişiyle laf dalaşına girmek istemiyorum ve son olarak şunu gördüm / anladım.
    Bu organizasyonun iptal olmasına en çok sanki Gfb sevinmiş gibi oldu ? yani organizasyon olsaydı Gfb taksime gelip destek vermeyecek miydi ben bunu çok merak ediyorum?

GFB organizasyona çağırılmadı.Aylar önce söz verilmişti bundan sonra hep beraber yapıyoruz organizasyonları diye.Caddeye herkesi çağırdık.Ama 5gün 5 eylem,TSDY baskını ve son olarakta buna çağırılmadık.GFB olmadan Fenerbahçe yürüyüşü hayalden ötedir. Münferit olarak orda olacaktık,yine olacağız.

• Gfb çagırılmadı demişsin ? Ee bizde çagırılmadık ? Fenerbahçe Eylem yapacak denildi giydik formamizi gittik. Ben FENERBAHÇE için oradaydım. Ama Siz Çagırılmadınız diye küsüyorsunuz.
    Öyle Bir tutum sergiliyorsun ki sanki Mücadeleyi Fenerbahçe için değil de Gfb için yapiyorsun !

quote:

GFB olmadan Fenerbahçe yürüyüşü hayalden ötedir.

Neyse Arkadaşım sana iyi günler diliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Birileri mesajları silmeye başladı yine. Tekrar yazamicam.

Polis kadıköyden vapura fener ürünü olanları bindirmiyor.Çevik kuvvet meydana formalı kimseyi sokmuyor.

noldu GFB olmadan ? Nerde internet fenerlileri ?
  • quote:

Birileri mesajları silmeye başladı yine. Tekrar yazamicam.

Polis kadıköyden vapura fener ürünü olanları bindirmiyor.Çevik kuvvet meydana formalı kimseyi sokmuyor.

Ne yapsınlar polisi mi satın alsınlar?İmamın ordusuna feriştahın gelse birşey yapamaz.Saçma saçma konuşma artık.Taksim meydanında galatasaraylılar polis eşliğinde bekliyorlarmış.Artık o kadar belli ettiler ki yeter illallah diyoruz.Sen ise hala gfb peşindesin.Puh yazık sana.Seni kaile alanda problemmiş.Şimdi galatasaraylılar caka atar biz sokmadık taksime diye.Polis olmasa bir hiçler.Pardon imamın ordusu olmasa...
  • quote:

Birileri mesajları silmeye başladı yine. Tekrar yazamicam.

Kına yak.
  • Nefret ettirdin be arkadaş nefret.Kendi forumunda böbürlen, sevin, coş.Nasıl bir mantıktır ya.Burada söz konusu Fenerbahçe iken hala gfb diyor.Biz statta kimlerle omuz omuza yapıyormuşuz belli oldu.Utanıyorum artık.
  • Burda yanlış olan birşey söyle bana ? Fenerbahçe'nin adını kirletmeye kimsenin hakkı yok. Sizler yüzünden çoluk çocuğa rezil olmaktan biz artık BIKTIK. 12 numaranın Bu ABİLERİ nerde acaba ? Hani dünden beri twitterda asıp kesen MEHMET ALAKUŞ ve diğerleri ? Her zamanki gibi bir işi beceremediniz,Fenerbahçe'yi rezil ettiniz.Tebrikler.
  • quote:

Burda yanlış olan birşey söyle bana ? Fenerbahçe'nin adını kirletmeye kimsenin hakkı yok. Sizler yüzünden çoluk çocuğa rezil olmaktan biz artık BIKTIK. 12 numaranın Bu ABİLERİ nerde acaba ? Hani dünden beri twitterda asıp kesen MEHMET ALAKUŞ ve diğerleri ? Her zamanki gibi bir işi beceremediniz,Fenerbahçe'yi rezil ettiniz.Tebrikler.

• Giren tayfanın Pepe metin tayfası olduğundan haberin var mı ?
  • quote:

Giren tayfanın Pepe metin tayfası olduğundan haberin var mı ?

Haydaaaaaaaaaaaaaa. Kimin tayfası olursa olsun kardeşim Fenerbahçe için ordalar. Kimin tayfasıysa tayfası . sırasımı bu zamanda bu reklamı yapmanın işte bu yüzden itici oluyorsun
  • Arkadaşım,benim lafım 12numara denen siteye. Pepe metin aldı tayfasını girdi,helal olsun.Veya başkası. Ama bu organizasyonu ayarlayanlar bu insanları yalnız bıraktı bunu anlatmak istiyorum.Mehmet alakuş twitter ayar vermeye çalışacağına izin alsaydı,çok daha farklı olacaktı.Girenlere tekrar helal olsun.
  • Yiyemeyeceğin nanenin altına yatma derler !!!
    Organizasyon duyur sonra yanlız bırak gidenleri ... Polisin izin vermeme ihtimalini bilmiyor muydunuz??Hemde Taksimde !

ANTU KFY 12NUMARA bilmemne bunlar rant peşindeki sermaye maşaları!

Bari organizzasyon filan yapmaya yüreğin ve bilgin yok açıklayıp açıklayıp İPTAL oldu salaklığı yapmayın !

Rezil oluyorsunuz rezil ediyorsunuz!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Ayrıca belirteyim, ben GFB'yi düşman olarak falan görmüyorum. Kendiniz böyle olmayı seçtiniz. Aslında kimse sizi düşman olarak görmüyor. Ancak sizler "otoriter taraftar grubu" olmak istediğiniz içi yani tribünlerde lider grup biz olalım düşüncesinde olduğunuz için böyle düşünmemize sebebiyet veriyorsunuz.

GFB kurulduğu günden beri zaten lider gruptur.Bunun için birilerinin desteğine,yalakalığına ihtiyacımız yok.Biz ne dersek odur Fenerbahçe tribünlerinde,bu kadar basit.

aziz yıldırım korkunuzdan neler yaptığınızı çok iyi biliyoruz.Hiçbirşey bilmiyorsun demişsinde,anlatta bilelim madem.Yalan mı ? E blokta bizi yalnız bırakmadınız mı ? Tek vücut olmak varken,o kadar çağrı yapılmışken neden maratondan kombine almadınız ? Migrosta kendi çapınızda takıldınız.Mühendis,doktor,iş adamı olmanız birşeyi değiştiriyor mu ? Bende mühendislik okuyorum,ekmeğimin derdindeyim.Bunu dillendirmenin amacı nedir ? Bir sürü tanıdığım var GFB içinde diş hekimliği,doktor,siyaset okuyan.Bizim kim çok bağırdı bilmemne derdine düştüğümüzü nerden çıkardın ? Sokaktan geçen çocuğa sorsan zaten biliyor bunu.

Kime dil uzatacağımızı gayet iyi biliyoruz,KFY aklımızda geçmişte kalmış bi güzel grup olarak kalsın,bırakın daha rezil etmeyin kendinizi.KFY'nin şuan etkinliği,çapı nedir ? Daha bi yürüyüş için sorumluluk alamıyorsunuz,olmuşsunuz olmamışsınız ne farkeder?

Gördük kimin sorumluluk aldığını. Ne oldu Sefa abine? Gelemediler diye hemen küsüverdiniz. Kusura bakma ama orada FENERBAHÇELİLER vardı GFB'liler değil. KFY oradaydı ama bizler kalkıp KFY diye bağırmadık, Sefa abinize yazdığınız şiirleri okumadık. Sizler daha henüz televizyonda Fenerbahçe maçlarını izlerken bizler oradaydık. Efsane Maraton zamanlarını burada konuşmama gerek yok. KFY'nin kim ne olduğunu çok iyi biliyor.

Aziz Yıldırım korkumuz? Kusura bakma ama cidden birşey bilmiyorsun. Kombineler konusunda kolaylık sağlıyor ve bir defa bile kapışmadık kendisiyle. Ali Koç zaman zaman derdimizi dinlemeye gelir. Kimin cefakar taraftar olduğunu emin ol herkes çok daha iyi biliyor. Migrosta takılma konusunda ise başka nedenleri var bu olayın. Tepki olarak yapıldı. Kimse sizin tek vücut çağrınıza kulak asmaz. Zamanında Esenler grubuna laf geçirseydiniz.

Biz artık yorulduk. Senin okuduğun veya GFB oluşumu içinde bulunanlardan -ki çoğunu tanıyorum- meslek sahibi olanları var. KFY'nin yaş ortalamasını ve neden önüne gelenin katılamayacağını belki biliyorsun. Bizler sizin gibi hırs yapan ve saçma sapan tepkiler gösteren insanları kabul etmedik. Bırak suçumuz bu olsun.

Lafa geldiğinizde mangalda kül bırakmıyorsunuz ama iş icraate gelince kocaman bir sıfır. Sonra GFB olmadan yürüyemezsiniz... yahu arkadaş kim oluyorsunuz siz? Bir avuç gençten başka birşey değilsiniz. Sen sanıyormusun ki Sefa abini dinleyecek bir tane emniyet mensubu veya savcı çıksın? Ayrıca sen sanıyormusun ki bu izinleri Sefa abin alıyor?

Bu operasyon başladığından beridir GFB ne yaptı bana bunu söyle. Ayrıca gir istersen KFY forumuna, bak bakalım en son konu ne zaman açılmış. Kimin internet tribüncülüğü yaptığını bana anlatma.

KFY bir ailedir. Kimseyle bir sorunumuzda olmaz. Ancak dışarıdan gördükleriyle bir sonuç yaratmaya kalkanlara da izin vermeyiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.