Şimdi Ara

Taksim İstiklal Caddesindeki NBA Mağazası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
26.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama bunun haricinde güzel bir mağaza
  • Elif adı üstünde NBA mağazası

Bayanlar için belki birgün WNBA mağazasıda açılır..(arabistana kar yağdığı gün mesela.)

Şaka biyana bayanlarında kullanabileceği ürünler var unisex olarak..bence tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Elif adı üstünde NBA mağazası

Bayanlar için belki birgün WNBA mağazasıda açılır..(arabistana kar yağdığı gün mesela.)

Şaka biyana bayanlarında kullanabileceği ürünler var unisex olarak..bence tabi..

doğru basketbolla(hatta her tür sporla sadece erkekler ilgilenir) bunu aşın yahu artık..en az sizin kadar ilgilenen,sporu seven bayanlarda var artık..onlarında en doğal hakkıdır ilgilendiği bir sporun formasını,t-shirt ünü giymek..büyük hayallerle gitmiştim..ama mağazadan çıkışım hayal kırklığı oldu.
    hatta görevli ile konuştum..acele açılmış bir mağazaymış..minnesota türkiyeye geldiğinde sanırım nba'nın yönetim kadrosundan ya da öyle birşey işte birisi için açılmış..ilerleyen zamanlarda bayan ürünleride geleBİLİRmiş

• Elif'i hafife almayınfutbol,basketbol ve tenis'te birçok erkekten daha bilgilidir
  • Sulanmayin
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Sulanmayin

saçmaladığının farkındasındır umarım
  • quote:

Sulanmayin

saçmalayın..

işte ben bir bayan olarak konu dışınada kaçsa biraz spordan bahsederken..cinsiyetinin erkek olduğunu düşündüğüm bu şahıs konuyu nerelere çekiyor..ilginç!!

Ekin benim bu forumdaki en iyi arkadaşlarımdan biridir..boşver arkadaşım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

saçmalayın..

işte ben bir bayan olarak konu dışınada kaçsa biraz spordan bahsederken..cinsiyetinin erkek olduğunu düşündüğüm bu şahıs konuyu nerelere çekiyor..ilginç!!

teşekkür ederim Elif,gerekli cevabı vermişsin uygun bi şekilde

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Gezenler varmı içinizde..Ben bu haftasonu ordaydım ve çok beğendim..Tüm takımların orjinal formaları, şapkaları, herçeşit ürünleri mevcut..hemde her takımın ayrı reyonu var..İstanbulda olanlar mutlaka gitsinler..Fiyatlar biraz tuzlu ama..Bir forma 141 ytl..ohannes diyorum sadece..ayakkabılarda aynı fiyat...

Bobcats var mıydı?Bir de eskilerin formaları var mı,MJ gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 28 Mart 2008; 22:30:48 >

• Ekin saka yaptik, bi dovmediginiz kaldi..
  • beyler upladık ama yeni konu açmaktan iyidir ya zoom kobe 3 alcam bulamıyorum kafayı sıyırcam zoom kobe 4 alcam bu gidişle ama 3 daha güzel burda varmıdır
  • bi joe johnson forması bulamadım

mecbur nba store dan alacaz girecek bi güzel kargo parası
  • 3'ü İstanbul a geldiğimde(yarı yıl tatili) İstiklal'deki Nike mağazasında görmüştüm diye hatırlıyorum. Tabi şimdiye kalmış mıdır bilmiyorum. Para yoktu o zaman alamadık.
  • telefon etmek lazım bi internetten buluruz numarayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kobe #24

telefon etmek lazım bi internetten buluruz numarayı

Siyahını bulursan banada haber ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Sulanmayin

saçmalayın..

demek ilk değilmiş. sevgili Elif'e de aynı tutumlar sergilenmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Orjinalden alıntı: Kobe #24

telefon etmek lazım bi internetten buluruz numarayı

Siyahını bulursan banada haber ver.

• Oha horta bak..
  • 2.kalıte formalar satar orası.. saten tr de orjınal forma bulmak zor...
    orjınal formalar abd de bıle 170 dolar cıvarında , 2.kalıteler 50 dolar burda 100 kusur ytl
  • @elif
    Arkadaş doğru söylüyor sanırım. WNBA eşyaları ayrıdır. Ama günümüzde bayanların kumaş pantolan bile giydiği düşünülürse oradan alışveriş yapmak pek sorun olmaz. Zaten bir formanın,şapkanın,şortun ,ayakkabının ne farkı olacak ki :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.