Türkiye'de bu kadar ruh hastası insanı çoğunlukla taksilerde karşılaşıyorum. Hal ve hareketleri normal değil, gerçekten psikolojik sıkıntıları var bu insanların. Misafirperver ülke olarak zannediyoruz Türkiye'yi ancak taksilerde yaşanan muamele inanılmaz gerçekten. Bugün bu insanların araçlarına binmek zorunda kaldım soğuktan veterinerden eve yürüyerek çok uzak ve evcil hayvanım ağır diye. Adam geldi diyorum adama abi evcil hayvan var sıkıntı olmaz umarım, nasılsın iyi misin diye soruyorum adamdan tık yok, adresi tarif ettiğimde öfleyerek pöfleyerek göz devirerek gidiyoruz. Eve kadar olan mesafe 3 km, evet uzak değil ama ne dolmuş ne otobüs hiçbir şey gitmiyor ve yokuş olduğundan taksiye binmek zorunda kaldım. Adam susuyor sağ sola bakıyor sürekli tedirgin gibiydi. Sitenin önüne geldik müsait yerde indir dedim. Taksimetreye baktı, öyle bir pofladı ki inanılmaz. Evcil hayvanım olmasaydı gerçekten iyi tartışacaktım, kedim hasta olduğundan ödemeyi yapıp bir şey demeden çıktım. Altüstü yaptığın şey direksiyon sallamak, aklını kullansaydın da bu işi yapmasaydın o zaman. Nasıl triplere giriyorlar, sanki uçak sürüyor herif. |
Bildirim