Şimdi Ara

Taksilere Zam Yapmak Yerine Psikolog Ayarlasınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de bu kadar ruh hastası insanı çoğunlukla taksilerde karşılaşıyorum. Hal ve hareketleri normal değil, gerçekten psikolojik sıkıntıları var bu insanların.

Misafirperver ülke olarak zannediyoruz Türkiye'yi ancak taksilerde yaşanan muamele inanılmaz gerçekten.

Bugün bu insanların araçlarına binmek zorunda kaldım soğuktan veterinerden eve yürüyerek çok uzak ve evcil hayvanım ağır diye.

Adam geldi diyorum adama abi evcil hayvan var sıkıntı olmaz umarım, nasılsın iyi misin diye soruyorum adamdan tık yok, adresi tarif ettiğimde öfleyerek pöfleyerek göz devirerek gidiyoruz.

Eve kadar olan mesafe 3 km, evet uzak değil ama ne dolmuş ne otobüs hiçbir şey gitmiyor ve yokuş olduğundan taksiye binmek zorunda kaldım.

Adam susuyor sağ sola bakıyor sürekli tedirgin gibiydi.

Sitenin önüne geldik müsait yerde indir dedim.

Taksimetreye baktı, öyle bir pofladı ki inanılmaz.

Evcil hayvanım olmasaydı gerçekten iyi tartışacaktım, kedim hasta olduğundan ödemeyi yapıp bir şey demeden çıktım.

Altüstü yaptığın şey direksiyon sallamak, aklını kullansaydın da bu işi yapmasaydın o zaman.

Nasıl triplere giriyorlar, sanki uçak sürüyor herif.

• aschil kullanıcısına yanıt

Kesinlikle. Ben de taksicilerin mafyalaştığını düşünüyorum.

Serbest taksilere çok ihtiyacı var bu ülkenin, özellikle Uber gibi uygulamaların tam çalışması gerekiyor. Diğer türlü bu mafyalara finans sağlamış oluyoruz.

• insanlar neden taksi kullanıyor anlamıyorum.

aga bu ülke zengin ülke değil mi herkesin arabası yok mu?

ben en son ne zaman otobüse bindim onu bile bilmiyorum taksiye hiç binmem iyi kötü ailem bir araba vermiş altıma arabası olmayan insan kendini sorgulasın.

hele istanbul da gerekirse sürünerek gidin taksiye binmeyin taksilere binmek büyük saçmalık.

en kötü bisiklet alın onla gidin.

• Gallup 2022:

Taksilere Zam Yapmak Yerine Psikolog Ayarlasınlar
  • Taksimetre zammı devreye girdi mi yoksa 1 ocaktan itibaren mı yürürlüğe girecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

1 Ocak 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

• Ankara taksileri öyle değil. Istanbulda bir problem var diyeceğim ama İstanbul'un havası, suyu, taşı, toprağı, insanı, herşeyi problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.