Şimdi Ara

TAKSİCİLER İYİCE SAÇMALADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: djoz

Madem bu konuda bu kadar hassassınız taksiyi durdurup kapısını açtığınızda "klima açık mı" diye sorarsınız..

"açarız abi" derse binersiniz, aksi takdirde kapıyı kapatıp başka taksi beklersiniz..

Bunu herkes yaparsa tüm taksiler klima açar.. Çözüm bu kadar basit..

böyle tepkiler lazım..
  • Gidilecek yol boyunca sürücü de aynı araçta yolculuk yapıyor sonuçta burada insanların araç sahibi olması ile alakalı değil de onların da bilinçli olması ile alakalı bence bu durum. Taksiye binmeden önce klima değil de genelde fiş kesiyor musunuz diye soruyorum ve keseriz abi cevabı aldığıma biniyorum. Çok ilginçtir ki ter su içinde kalmış ve camlar açık halde sürücü de var camlar kapalı daha binmeden önce kliması açık gezip müşteri arayan da.
  • Klima biraz da semte gore degisiyo galiba, Atasehir'de klimasi kapali taksiye rastlamadim, Dudullu'da da acigina.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

cesaretleri varsa antalya'da açmasınlar da görelim

açmıyanını gördüm hacı konya altından kemere kadar hemde
  • kimileri klima az yakar diyordu ama aslında çok yakıyor yani 5 litre benzınde nerden baksan 1 lıtreye kadar klıma goturuyor
    5 lıtre 5 tl den 25 tl etse 1 lıtresı klıma yaksa 5 tl ye yakın klıma farkedıyor
  • yeni araçları neden aldı ki bu taksiciler, şahin doğan idare ediyordu, hemde lpg li miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Madem bu konuda bu kadar hassassınız taksiyi durdurup kapısını açtığınızda "klima açık mı" diye sorarsınız..

"açarız abi" derse binersiniz, aksi takdirde kapıyı kapatıp başka taksi beklersiniz..

Bunu herkes yaparsa tüm taksiler klima açar.. Çözüm bu kadar basit..

klimaya + 5 tl fazla para alsınlar
  • Bir ara ağız burun daldıkalrı kadar var bu taksicilere
  • Mümkün olduğunca binmiyorum,bana en mantıklı gelen çözüm bu.
    Toplu ulaşım-metro sisteminin bir an önce yaygınlaşması ve taksi-dolmuş kabusunun azalarak bitmesi dileğiyle.
  • En son taksiye bindiğimde kafam güzeldi, o da kazıklamaya çalıştı.
    Sık taksi kullanan bir adam olsam, korsan forever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

ibretialem olsun diye kemer'in girişinde sallandırmak lazım öyle şoförü adam Allah bilir "abi buralar dağlık zaten, bekle, püfür püfür eser şimdi" demiştir de açmamıştır

Ben de Konyaaltı tarafındayım hocam, siz neredesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

ibretialem olsun diye kemer'in girişinde sallandırmak lazım öyle şoförü adam Allah bilir "abi buralar dağlık zaten, bekle, püfür püfür eser şimdi" demiştir de açmamıştır

Ben de Konyaaltı tarafındayım hocam, siz neredesiniz?

akrabalara kalmaya gitmiştim konya altına

• 20 yıl önce klima mı vardı :) güneş 10 bin yıldır aynı esip esip gürlüyor ama :)
    Velhasıl kelam devrin insanı çok rahatına düşkün oldu, dünyada neler oluyor bi haber, iyi ki ekvator'un biraz üstündeyiz ha Suud güneşi bizi de vursa kim bilir daha ne konular açılırdı.
    He unutmadan metrobüslerde ön tarafa geçip lütfen klimayı kapatırmısınız hastayım diyen teyzeler var. Taksiciler ne yapsın hani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

20 yıl önce klima mı vardı :) güneş 10 bin yıldır aynı esip esip gürlüyor ama :)
    Velhasıl kelam devrin insanı çok rahatına düşkün oldu, dünyada neler oluyor bi haber, iyi ki ekvator'un biraz üstündeyiz ha Suud güneşi bizi de vursa kim bilir daha ne konular açılırdı.
    He unutmadan metrobüslerde ön tarafa geçip lütfen klimayı kapatırmısınız hastayım diyen teyzeler var. Taksiciler ne yapsın hani...

kurdugunuz mantik zaten sacma ama onu da yanlis bilgiler uzerine kurmussunuz.

suudi arabistanda serinlemek ekvatorda serinlemeye gore oldukca kolaydir.ekvator dunyanin en nemli bolgelerinden biri.birakin serinlemeyi yasamak dahi cok zordur.

ayrica biz ekvatorun biraz uzerinde filan degil ekvatoral bolgenin (0-10) 26-36 paralel ustundeyiz.

4 mevsimin de goruldugu orta kusaktaki makroiklim bolgesindeyiz.

suudi arabistanda nem olmadigi icin inanilmaz gunluk sicaklik farklari var ayrica.gece usursunuz.ama istanbula gelin gece nemden uyuyamazsiniz.

ayrica insanlar terleyip les gibi kokmak zorunda degil.klimasiz seyahat imkansiz.

• Hemen ineceksin taksiden. Ya da binmeden soracaksın . Bizimkiler bu şekildeki muameleden anlar.
  • acmassa binmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

20 yıl önce klima mı vardı :) güneş 10 bin yıldır aynı esip esip gürlüyor ama :)

kurdugunuz mantik zaten sacma ama onu da yanlis bilgiler uzerine kurmussunuz.

suudi arabistanda serinlemek ekvatorda serinlemeye gore oldukca kolaydir.ekvator dunyanin en nemli bolgelerinden biri.birakin serinlemeyi yasamak dahi cok zordur.

ayrica biz ekvatorun biraz uzerinde filan degil ekvatoral bolgenin (0-10) 26-36 paralel ustundeyiz.

4 mevsimin de goruldugu orta kusaktaki makroiklim bolgesindeyiz.

suudi arabistanda nem olmadigi icin inanilmaz gunluk sicaklik farklari var ayrica.gece usursunuz.ama istanbula gelin gece nemden uyuyamazsiniz.

ayrica insanlar terleyip les gibi kokmak zorunda degil.klimasiz seyahat imkansiz.

Hacı sen naaptın yav coğrafya dersine döndürdün ortalığı
    Dedene sorarsın imkansız mıymış değil miymiş sağdır inşallah, ellerinden öpersin, İbrahim isminde bir şahsın selamı var dersin. Biz dedelerimizi göremedik malesef.

• "ÇÜRÜK ELMALAR var " denmiş :D çürük olmayan bi kaç tane vardır. Onlarda bana denk gelmedi maalesef.
  • quote:

klimayi kapatan taksici mesaj yazmis
  • Çok zor durumda kalmadıkça taksiyi tercih etmiyorum. Otobüs bana göre daha iyi minibüste berbat.
    Taksiciler bazıları çok iyi ama bazıları çok kaba cidden. Ne demek yahu klimayı açtırmam. Açarsam da
    ekstra para yok ya! Öğlen konu açmıştı zaten taksicinin teki arabama vurup gitti.
    Bu ne vurdumduymazlık
    Avatar mesaj uyumu komik diye dalga da geçmeyin ilk açtığım zaman hesabı o fotoğraf hoşuma gitmişti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.