Şimdi Ara

Taksiciler için ek gelir müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), yarın Çırpıcı 1453 Sosyal Tesislerinde saat 11.00’de bir araya gelecek. UKOME toplantısının gündeminde, İstanbul genelinde faaliyet gösteren taksilerin araçlarının dış kısımlarına reklam alabilmesine olanak sağlayacak yeni bir teklif bulunuyor. Bu teklifin kabul edilmesi durumunda, İstanbul'daki tüm taksicilere reklam alma imkanı tanınmış olacak.



    Taksiciler için ek gelir müjdesi


    İstanbul'da taksi ücretlerine yapılan zammın yetersiz bulunmasının ardından, Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, tepkisini dile getirmiş ve zammı reddetmişti. Bu tepkinin üzerine İBB, vatandaşları ve esnafı düşünerek yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. kalıcı konutlar taksi UKOME toplantısında görüşülecek olan "30.11.2022 tarih ve 2022/12-19.Ç sayılı UKOME Kararının revize edilmesi teklifi", belirli taksilerin reklam almasını öngörüyor. Yapılacak revize ile bu imkan bütün taksicilere tanınacak, böylece taksiciler ek gelir elde edebilecek.


    Kaynak: Karar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imlemeci -- 19 Mayıs 2024; 18:18:25 >







  • Mantıklı bir hareket. Hatta üstüne yazı dönse reklam amaçlı mantıklı taş atıp kolu yorulmayacak sonuçta.( Ama saçma sapan +18 reklamlar siyasi reklamalar flan almazlar inşAllah. )



    Not:( Lakin bu para oradaki emekçi, taksiciye değil miyoner 5-10 plaka sahibine gidecektir gene.) Vatandaşa veya çalışana faydası yok gibi. Sonuç olarak ne reklam aldık diye taksimetre fiyatları düşecek nede şöförlere zam yapacaklar ! Hiç yoktan yeni temiz araçlar teknolojik araçlara geçseler bali.


    Lakin öncelikle İstanbul gibi yerlerde özellikle dandik taksilerden kurturulmalı taksi dediğin en fazla 3 yaşında C segmenti D segmenti sedan veya SUV araç ile yapılabilir. şu temizlikte olacak şu şartları sağlayacak şöfüründe şu özellikle olacak gibi kriterler gelse güzel olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 19 Mayıs 2024; 18:44:55 >
  • iyi olur hayırlı olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.