Şimdi Ara

Takma İsim Lazim..[DJ icin] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Buuren~

Yurtdisinda DJ'lik yapiyorum fakat takma bir isim kullanmiyorum,arkadas cevremdende biraz alay konusu olmuslugum.Turk kelimeleri yada ismi icermeyen bir lakab,sozcuk kelime onerileriniz varsa lutfen yazin.Genellikle Trance,Hard Trance uzerine caliyorum.Kendim 0'dan bir remix uzerinde calisiyorum isimden vakit buldukca devam ettirmeye calisiyorum.Malum bunuda
    yayimlayacagim zamanda lazim
    olucak.Onerilerinizi bekliyorum.

Tekrar Yaziyorum,SADECE İNGİLİZCE isim yada kelime yaziniz.Yazmak icin yazmayin...

Hocam öncelikle böyle bir işin içinde olduğunuzdan dolayı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim, isim olarak bence S2E olabilir, bunun açılımı Sound To Ears'tır yani kulaklara ses tir ayrıca kelime kozmetiği açısından 2 sayısını To kelimesi yerine kullanılmıştır, bunun haricinde şunu söylemeliyim illa DJ diye başlayan bir takma isme sahip olmanıza gerek yok sanırım bencede bu yolu kullanmayın çünkü günümüz ergenleri DJ ile başlayan herşeye gülünç olarak bakıyor, işiniz gibi ciddi bir isim koyabilirsiniz aklıma geldikçe yazabilirim saygılar

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Hocam başka neler var.Senin fikirlerinden baya güzel şeyler çıkar gibi.Birde Rapturous,sahneye çıkarken ufak bir ses introsu yapıcam kendime (jingle) da biraz garip gibi geldi şimdi bir deneme yaptım,fikirlerini duymak isterim yani pm den de yazarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Dead|Trojan8

quote:

Yurtdisinda DJ'lik yapiyorum fakat takma bir isim kullanmiyorum,arkadas cevremdende biraz alay konusu olmuslugum.Turk kelimeleri yada ismi icermeyen bir lakab,sozcuk kelime onerileriniz varsa lutfen yazin.Genellikle Trance,Hard Trance uzerine caliyorum.Kendim 0'dan bir remix uzerinde calisiyorum isimden vakit buldukca devam ettirmeye calisiyorum.Malum bunuda

Tekrar Yaziyorum,SADECE İNGİLİZCE isim yada kelime yaziniz.Yazmak icin yazmayin...

Hocam öncelikle böyle bir işin içinde olduğunuzdan dolayı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim, isim olarak bence S2E olabilir, bunun açılımı Sound To Ears'tır yani kulaklara ses tir ayrıca kelime kozmetiği açısından 2 sayısını To kelimesi yerine kullanılmıştır, bunun haricinde şunu söylemeliyim illa DJ diye başlayan bir takma isme sahip olmanıza gerek yok sanırım bencede bu yolu kullanmayın çünkü günümüz ergenleri DJ ile başlayan herşeye gülünç olarak bakıyor, işiniz gibi ciddi bir isim koyabilirsiniz aklıma geldikçe yazabilirim saygılar

Hocam iyide kendi jingle'mı yapıyorum şuan bir tek bu takma ad olayı kaldı,Bir kelime olursa daha iyi S2E biraz yalın ve ilk bakışda ve duyuşda anlam getirilemeyen bir kelime olacaktır.Aklına gekdikce paylaşırsan memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

Dj Apo candır
    Birde Vitural Dj e ilaç yap oh mis gibi

Her gordugumde guluyorum suna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 28 Ağustos 2013; 18:50:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pain
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

Dj Apo candır
    Birde Vitural Dj e ilaç yap oh mis gibi

Her gordugumde guluyorum suna

Bak buda mekanın yeni hali Dj Sıraç of adam bildiğin Skrillex
    1 Erkeğe 3 Erkek garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 28 Ağustos 2013; 18:56:06 >

• Dj Erkam
  • A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    Hocam onedir öyle ya ? (Sözde)DJ'lerin balkonuna bakıyorum birde benimkine,valla benimkisi saray gibi geldi şimdi.Belkide açıdan dolayı bana küçük geldi ama bulunduğum yere şükrediyorum...
  • quote:

Hocam onedir öyle ya ? (Sözde)DJ'lerin balkonuna bakıyorum birde benimkine,valla benimkisi saray gibi geldi şimdi.Belkide açıdan dolayı bana küçük geldi ama bulunduğum yere şükrediyorum...

Apaçilerin mekanına o balkon çok bile hakikaten oraya gidip dans ederken (Dans etmeye çalışırken)kız kapıcağını sanan tipler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 28 Ağustos 2013; 19:04:41 >
  • Dj Listen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Leakage

Dj Listen

ı ıhh tutmaz...
  • Aliyim onerileri...

• Dj future
    Dj cyclon

• Dj Çikilap

• DJ HerDiJi Pikap-i
  • quote:

Dj Ercü

• bana dj demeyin dicey akmaaan diye bi ses duyuyorum

• Dj Sky
    Dj Stereo
  • dj boobs hunter

• DJ FELBORN
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.