|
Takipçi ve Beğeni arttırma İşi ile alakali

-
-
Hocam bildiğim kadarıyla arkadaşınız takipçi ve beğeni satıyor. Bu iş için reklam şart. Bu tarz hafif reklamlarla olacak iş değil. Webmaster forumlarında gerekirse paraya kıysın vip üyelik alsın reklam yapsın bir şekilde. Konu açsın. Wmaraci r10 gibi. İşin kilit noktası reklam yani onun haricinde dh konu dışında site tanıtımı var oraya backlink amaçlı koyabilirsiniz site linkini Sitesini Google webmaster + Yandex webmaster + Bing webmaster eklemiş mi arkadaşınız? eklemesi şart
-
Değerli yorumun için çok teşekkürler öncelikle .
Böyle bir site kurmuş . Smmshare adında bir instagram hesabı açmış birde . -
Arkadaslar başka fikri olan var mı ? -
https://medyabayim.com/services
bende bir ara bu siteden takipçi beğeni almıştım.
r10 webmaster gibi sitelere arkadaşın konu açmalı fiyatları da uygun olursa müşteri gelir.
Arkadaşın bayilik almış olmalı.
-
Çok teşekkür ederim 2 site ile ilgili bilgi verdim sayenizde . -
Başka fikri olan var mı acaba ? -
Tam okumadım smm panelden bahsedıyorsun galiba. Elinde oto bot hesap açıcı tarzı birşey lazım eğer yoksa reklam yapman gerekicek bence hiç girme bu işe direk medyacı olun. Supportlar var facebook businessa ozel, instagram yada facebookda bi miktar reklam çıkınca aktif oluyor supportlar. Reklam çıkılmış bır instagram hesabı lazım. Bu reklam çıkılmış hesaplara özel facenin support sistemleri fln var müşteri hizmetleri gibi ordan kapanan hesapları açabılıyorsun yada ozel kullanıcı adları alabılıyorsun yani smm panele gore çok daha fazla para kazandırıyor.
Ama illa smm panel diyorsanız instagram üzerinden reklam çıkmanız lazım. Yüksek kitleli mizah hesapları fln var her kitleye uygun sayfalara reklam verseniz müşteri alırsınız. Siteyi tanıtıcak insta üzerindeki işletme hesabınızda sağlam olmalı yani yüksek takipçili olmalı. Reklamsız olmaz bir ton adam var bu işi yapan. Forumlarada konu açabilirsin müşteri çekmek için yada forum sahipleriyle konuşupda forumlara reklam verebilirsin.
Client Support ve Publisher Support olarak aratıp bilgi edinebilirsin konu hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prezee1 -- 20 Ocak 2021; 10:7:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X