Şimdi Ara

Takipçi ve Beğeni arttırma İşi ile alakali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın bir arkadaşım sosyal medya sitelerine takipçi sayısı arttırma ve beğeni yapma işine girdi. Benim bu tarz bir şeye gerek duymadığım için pek bilgim yok. Bu iş ile ilgili farkındalık yaratmak için neler önerirsiniz? Nasıl bir yol izlemeli ? Bana sordu ama konudan bihaber olduğum için bişi diyemedim. Burda ciddi anlamda zeki arkadaşlar var mutlaka fikir açısından fayda sağlayacaktır. Desteğinizi rica ediyorum. Buarada bu tarz şeylere ihtiyacı olan es dost varsa uygun bir şekilde size yardımcı olması için iletişim kurdurabilirim. Sevgi ve saygılar.

• Hocam bildiğim kadarıyla arkadaşınız takipçi ve beğeni satıyor. Bu iş için reklam şart. Bu tarz hafif reklamlarla olacak iş değil. Webmaster forumlarında gerekirse paraya kıysın vip üyelik alsın reklam yapsın bir şekilde. Konu açsın. Wmaraci r10 gibi. İşin kilit noktası reklam yani onun haricinde dh konu dışında site tanıtımı var oraya backlink amaçlı koyabilirsiniz site linkini Sitesini Google webmaster + Yandex webmaster + Bing webmaster eklemiş mi arkadaşınız? eklemesi şart

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumun için çok teşekkürler öncelikle .
    smmshare.com
    SMM SHARE Sosyal Medyada UzmanGiriş Yap
    https://smmshare.com/giris-yap

Böyle bir site kurmuş . Smmshare adında bir instagram hesabı açmış birde .
  • Arkadaslar başka fikri olan var mı ?
  • https://medyabayim.com/services

bende bir ara bu siteden takipçi beğeni almıştım.

r10 webmaster gibi sitelere arkadaşın konu açmalı fiyatları da uygun olursa müşteri gelir.

Arkadaşın bayilik almış olmalı.

• xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 2 site ile ilgili bilgi verdim sayenizde .
  • Başka fikri olan var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam okumadım smm panelden bahsedıyorsun galiba. Elinde oto bot hesap açıcı tarzı birşey lazım eğer yoksa reklam yapman gerekicek bence hiç girme bu işe direk medyacı olun. Supportlar var facebook businessa ozel, instagram yada facebookda bi miktar reklam çıkınca aktif oluyor supportlar. Reklam çıkılmış bır instagram hesabı lazım. Bu reklam çıkılmış hesaplara özel facenin support sistemleri fln var müşteri hizmetleri gibi ordan kapanan hesapları açabılıyorsun yada ozel kullanıcı adları alabılıyorsun yani smm panele gore çok daha fazla para kazandırıyor.

Ama illa smm panel diyorsanız instagram üzerinden reklam çıkmanız lazım. Yüksek kitleli mizah hesapları fln var her kitleye uygun sayfalara reklam verseniz müşteri alırsınız. Siteyi tanıtıcak insta üzerindeki işletme hesabınızda sağlam olmalı yani yüksek takipçili olmalı. Reklamsız olmaz bir ton adam var bu işi yapan. Forumlarada konu açabilirsin müşteri çekmek için yada forum sahipleriyle konuşupda forumlara reklam verebilirsin.

Client Support ve Publisher Support olarak aratıp bilgi edinebilirsin konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prezee1 -- 20 Ocak 2021; 10:7:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.