Şimdi Ara

Takıntılarınız/ Tikleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum açtığım konulara kızan var mı... Ciddi ciddi kızan varsa söylesin de boşu boşuna server'i rahatsız etmeyelim.

Ben bir yere takılınca hep orada kalırım örneğin burası girdiğim ilk günden beri bir sekmede hep açık oluyor konu dışıda mı mesele bende mi bilmiyorum ama böyle. Sizlerinkiler neler?

Takıntılarınız/ Tikleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 11 Kasım 2011; 20:32:12 >

• bilgisayardaki her farklı nesne kendi yerinde olacak. mesela bi müzik dosyası kopyaladım bilgisayara . onu hemen müzik klasörüne atcam .masaüstünde falan 1 saniye dursa huylanırım
  • mesela biten magnum çubuğunu böyle yalarsa biri titrerim yada yünlü kazağı dişiyle ısırırsa da fena olurum bi nevi tik sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimkurt

mesela biten magnum çubuğunu böyle yalarsa biri titrerim yada yünlü kazağı dişiyle ısırırsa da fena olurum bi nevi tik sayılır

Yanında biri yünlü kazağı mı dişliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 11 Kasım 2011; 20:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

quote:

mesela biten magnum çubuğunu böyle yalarsa biri titrerim yada yünlü kazağı dişiyle ısırırsa da fena olurum bi nevi tik sayılır

Yanında biri yünlü kazağı mı dişliyor?

ya yok mesela biri biliyodur tikim olduğunu inadına yapar falan ondan bahsediyorum
  • kusursuzluk takıntım var.yaptığım herşeyi kusursuz yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balumie

kusursuzluk takıntım var.yaptığım herşeyi kusursuz yaparım.

Kusursuz kul yoktur yeğen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Örümcek fobim var,arkamdan konusulmasına uyuzum , az bıse sımetrı takıntım var. baska bır kusur yok.
  • tik olarak metal bir nesnenin herhangi bir platform'da sürtülmesi(mesela anahtar-masa,çatal-tabak) sonucu elim ayağım yamulur.
    takıntı olarak değilde ellerimi fırsat bulduğum heran yıkarım.aksi takdirde rahatsız oluyorum
  • Takıntı değilde sevmediğim birşeyim var.

Herşeyi kafaya çok takıyorum. Birini kırdığımda falan hiç aklımdan çıkmıyor.
  • özellikle yazın gece geç saatlerde annemler yattıktan sonra yattığımda kapı pencereleri kontrol etme hissi uyanır içimde karşı koyulamaz bişey acaba hırsız girer mi diye kontrol ederim kapıları falan bikaç şeyde daha oluyo bu
  • Her dakika çerezleri silerim son 2 gündür buna karşı gelmeye çalışıyorum ve bugün yine sildim
  • Eski sevgilimi uyurken izlemek gibi bir takıntım vardı
  • lan bi bilseniz...
  • quote:

Aynen birde gazete kağıdı falan tutamam.Elim,ayağım yamulur.
  • El yıkama takıntım var.Çok fazla yıkarım ellerimi.Bilgisayarda bir sorun çıkarsa onu çözmeden uyursam içime oturur.İlla halledip çıkacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

bilgisayardaki her farklı nesne kendi yerinde olacak. mesela bi müzik dosyası kopyaladım bilgisayara . onu hemen müzik klasörüne atcam .masaüstünde falan 1 saniye dursa huylanırım

ah ulan şu takıntı ben de olsa. bilgisayar çöplükten beter
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

bilgisayardaki her farklı nesne kendi yerinde olacak. mesela bi müzik dosyası kopyaladım bilgisayara . onu hemen müzik klasörüne atcam .masaüstünde falan 1 saniye dursa huylanırım

ah ulan şu takıntı ben de olsa. bilgisayar çöplükten beter

• bi de tüm işlemleri tek klasör üzerinden yapmaya çalışırım. mesela müzik dinlerken müziği açtığım klasörden gidip resim oyun açarım vb . yeni klasör açamam
  • Yaptigim birseyi hep 2 kere yapma hastaligi gibi birsey var bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.