Arkadaşlar bugün 2. ultrasonu çektirdim.Çok şükür ondada hiçbirşey çıkmadı ve içim rahatladı.İnşallah kafama takacak yeni şeyler bulmam.Doktorda hiçbirşeyin yok kafana takma boşuna dedi.
hadi geçmiş olsun...ama sen yeter ki iste her sivilceye bir mazeret bulursun bence düşünce yapını değiştirmelisin....acaba ölmekten mi fazla korkuyorsun???
boşver bunları kendine bir reset at ve yaşamayı göze al şimdi
aynen usta.Maalesef genç yaşta ölmekten korkuyorum.Nedenini bilemiyorum.Bu durum bende kan tahlili yaptırdığımda lösemi dede yükselen bazı değerlerin yüksek çıkmasıyla başladı.İnterneti de biliyorsunuz hemen en kötüye yöneltiyor insanı.O bir gün hayalet gibi dolaştım,hayata küstüm.50-60 yaşındakilere bakıp vay anasını adamlar sapasağlam dedim.Ertesi gün testi tekrarlatınca herşey normaldi.Herhalde ufak bir iltihap yada testte bir karışıklık oldu.2 hafta sonra tekrar yaptırdım ve oda 2. yaptırdığımla aynı idi.Yani orda ilk bu korkuyu hissettim.Sonrasında maalesef ne olsa en kötüye yormaya başladım.Aslında vakit saat gelince hepmiz oraya gidicez ama insan doğası işte.İster istemez korkuyor.Bunda bir nedende şu oldu; Üniversite hazırlık atlama sınavında 2 puanla sınıfı atlayamayıp hazırlık okumaya başladım.Sonra yarıdönemde sınavı geçtim ve 2.dönem+yaz tatili 7-8 ay full tatil oldu.Tabi arkadaşların işi gücü vardı gündüzleri falan.Bende sürekli evde kalmak zorunda kaldım.Uzun zamanda boş durmak insanın piskolojisini bozuyor yav.Son zamanlar olur olmadık şeylere takmaya başladım işte.Durum böyle kısaca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme