Şimdi Ara

Takıntı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni çok fazla zorlamasaydı açmazdım bu konuyu. Artık çıldırma aşamasına geldim delirtme aşamasına geldi. Boy abdesti takıntım var ve kurtulamıyorum. Banyoda 100 - 150 kere "Niyet ettim boy abdesti almaya" demekten bıktım artık. Bu cümleyi söylüyorum ama içimden yanlış söyledin eksik söyledin gibi cümleler tekrar ediyor. Arkadaşlar Yanlış söylesem bile kabul oluyor mu ? Gerçekten çok ihtiyacım var artık boy abdesti almaktan korkuyorum delirme aşamasına geliyorum ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıntı haline getirecek bişey değil, önemli olan kelimeler değil, aklından geçen düşünceler. Eğer senin niyetin boy abdesti almaksa illa onu ağzınla teyit etmek zorunda değilsin. Yanlış söylesen de niyetin boy abdesti almak olduğu için sıkıntı olmaz.

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Kahkaha attim konu mesajina.
    Onemli olan niyetin, kabul olur dostum

Aklıma geldi ama nedense kafa kabul etmiyor işte.. Takıntı bu başka birşeye benzemiyor. Çok saol içimi rahatlattın dostum artık kurtuldum bu takıntıdan..

Aynı sorun bu arkadaşlarda da varmış. Vay be sadece bende değil yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

boy abdesti niyetsiz de yapılabiliyor ki zaten

Eğer takıntı devam ederse niyetsiz başlıyacam zaten..

Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Sıyıracaktım kafayı açmasaydım bu konuyu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 14 Nisan 2012; 0:57:07 >
    12 yıl önce açıldı
    Bir kıza kafayı takma sorunsalı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • söylemene bile gerek yok içinden o niyetle yapıyorsanda olur Çünkü Allah kalblerde olanıda bilendir.

Orijinalden alıntı: Fatih7823

söylemene bile gerek yok içinden o niyetle yapıyorsanda olur Çünkü Allah kalblerde olanıda bilendir.

Doğru söylüyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Arkadaşlar beni çok fazla zorlamasaydı açmazdım bu konuyu. Artık çıldırma aşamasına geldim delirtme aşamasına geldi. Boy abdesti takıntım var ve kurtulamıyorum. Banyoda 100 - 150 kere "Niyet ettim boy abdesti almaya" demekten bıktım artık. Bu cümleyi söylüyorum ama içimden yanlış söyledin eksik söyledin gibi cümleler tekrar ediyor. Arkadaşlar Yanlış söylesem bile kabul oluyor mu ? Gerçekten çok ihtiyacım var artık boy abdesti almaktan korkuyorum delirme aşamasına geliyorum ??

Seni anlayabiliyorum dostum.Bana da oluyor ve bazen 2-3 hatta 4 kere üst üste almak zorunda kalabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: company94

hadi sana bi takıntı daha yaratayım.Vücudunda iğne deliği kadar kuru yer kalmayacak buna çok dikkat etmen gerekiyor

Biliyodum onu ama takıntı sandığın gibi birşey değil senin sanırım. Öyle bir takıntı yok bende =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.